0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Céges Ajándék

Ha céges ajándékot ad az alkalmazottainak, az kiváló módja annak, hogy kifejezze elismerését kemény munkájukért és elhivatottságukért. Ez nemcsak azt fogja érezni, hogy megbecsülik őket, hanem emlékeztetőül is szolgál a vállalat alkalmazottai iránti elkötelezettségére. A Dressa Design segítségével egyedi logóterveket készíthet bármilyen típusú céges ajándékhoz, legyen szó táskáról vagy céges logóval ellátott ruhadarabról. Ez egy ideális módja annak, hogy meglepje kollégáit és dolgozóit, és megmutassa nekik, mennyire értékeli az erőfeszítéseiket.

Logózáshoz kérd mennyiségi kedvezményes árajánlatunkat a Dressa Design oldalon »

A céges ajándékokat leggyakrabban az alábbi alkalmakkor adhatják:
Évfordulók: Az évfordulók, mint például a cég alapításának évfordulója, vagy a dolgozók szolgálati évfordulója, ideális alkalom a céges ajándékok adására.
Ünnepi alkalmak: Az ünnepi alkalmak, mint például a Karácsony vagy az Újév is jó alkalom a céges ajándékok adására.
Elismerések: A céges elismerések, mint például az "Év Dolgozója" díj, vagy a "Legjobb teljesítmény" díj, is jó alkalom a céges ajándékok adására.
Egyéb alkalmak: Bármilyen más alkalommal, amikor a cég úgy érzi, hogy elismerni szeretné a dolgozók munkáját, és megköszönné nekik a hozzájárulásukat a cég sikeréhez.

64 termék az oldalon:

64 db

64 db