0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Valentin Napi Ajándék

valentin napi ajándékok

A Valentin-nap a tökéletes alkalom arra, hogy megmutasd partnerednek, hogy mennyire szereted és értékeled őt. Lepd meg kedvesed egy szép kiegészítővel, amit örökre megőrizhet, vagy egy szexi fekete fehérneművel, mellyel felmelegíthetitek az éjszakát! Bármilyen ajándékot is választasz, győződj meg róla, hogy szívből fakad, és kifejezi, mennyire törődsz vele.

Tudtad, hogy ez a Valentin-napi történet nagyon régen kezdődött, amikor a Római Birodalom még javában állt? Ebben az időszakban II. Claudius császár kijelentette, hogy minden házasságot meg kell tiltani, mivel úgy vélte, hogy az egyedülálló férfiak jobb katonákká válnak, mint a házasok. Egy Valentine nevű jószívű pap azonban nem értett egyet a császárral, és titokban folytatta a házasságkötési szertartásokat.
Amikor II. Claudius császár tudomást szerzett erről a dacról, Valentine-t börtönbe zárta, és halálra ítélte. Február 14-én történt kivégzése előtt Valentine még egy utolsó levelet írt kedvesének – szeretettel és elismeréssel –, amely végül az első „Valentin” néven vált ismertté. Azóta is ünneplik a Valentin-napot a Szent Valentin-áldozat és a szerelem iránti odaadás tiszteletére.

44 termék az oldalon:

44 db

44 db