62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Sok-sok éven át, főleg a fiatalabb nők körében a tanga volt a legnépszerűbb alsónemű típus.

A Dressa eladásai és az aktuális divatirányzatok alapján viszont megváltozni látszik ez a trend: a tangákat már a fiatalabbak is lecserélték a kényelmesebb, szélesebb pántokkal rendelkező modellekre. Több elemzés is kimutatta már, hogy míg a tanga eladások száma csökkent, addig a normál bugyik, vagy akár még többet takaró női boxerek eladása évről-évre nő.

De vajon mi okozhatta a ezt a pálfordulást?

Tovább olvasom

Sok nőnek rengeteg fehérneműje van, ami szinte kifolyik a fiókokból és a szekrényekből. Ezek között a fehérneműk között megtalálhatóak az elhasználódott, ütött-kopott darabok, és azok modellek is, amiket soha, egyszer sem vettek fel. Aztán vannak olyanok is, akiknek csak pár melltartójuk van, amik egyedül árválkodnak a szekrényben.

Bármelyik táborba is tartozol, akkor is érdemes legalább évente átnézned a ruháidat és a fehérneműidet (főleg évszakváltásnál jöhet jól). Ilyenkor ki kell szelektálni, hogy mik azok a darabok amiket már úgysem fogsz többé hordani és összeírni, hogy mik azok, amikre szükséged volna.

Ha követed a Dresszakértői összeállításunk tanácsait, akkor garantáljuk, hogy nemcsak egy rendezettebb fehérneműs fiókod lesz, hanem mindenféle alkalomra megtalálod majd benne az ideális melltartót is.

Tovább olvasom

A forró napokon biztos te is megkérdezted már magadtól, hogy kell-e egyáltalán ilyenkor zoknit húzni?

A zoknikat nyáron sokszor meghurcolják a kissé megosztó, de kétségkívül kényelmes zokni-szandál kombináció miatt. Pedig a zokniknak igenis van létjogosultságuk még a legnagyobb kánikulában is.

Dresszakértői cikkünkben utánajártunk annak, hogy miért érdemes, és hogyan kell zoknit viselni nyáron.

Tovább olvasom

A nyár egyet jelent a vakációval és a strandolással, amikor előkerülnek a bikinik és az egyrészes fürdőruhák. Ezek a fürdőruhák persze nem mindig a legelőnyösebbek, mert a legtöbben nem tudják, hogy a testalkatukhoz milyen fajta illene a legjobban.

Manapság már sokkal nagyobb a választék fürdőruhák terén is, és a gyártók külön figyelni szoktak rá, hogy ne csak a modell alkatú nőkön álljanak jól a termékeik - így van miből válogatni, és mindenki megtalálhatja a számára legelőnyösebb fazont.

Dresszakértői cikkünkben most összegyűjtöttük Nektek, hogy melyik alkathoz melyik fürdőruha illik a legjobban.

Tovább olvasom

A meleg idő beköszöntével a ruhatárunk is változni szokott. Nemcsak a ruhák hosszúsága, de stílusa, anyaga, színe is meghatározó lehet abban, hogy mennyire lesz kényelmes és szellős az adott modell.

Ilyenkor bátrabban választhatunk vidám, vibráló színeket, mintákat, és könnyebben lehet divatozni a különböző kivágott felső- és alsórészekkel. A pamutos, nedvszívó anyagok nagy hangsúlyt kell, hogy kapjanak annak érdekében, hogy a bőrünk minél szárazabb maradjon.

Dresszakértői cikkünkben összegyűjtöttük nektek, hogy milyen ruhadarabokat érdemes választani, ha szeretnénk minél könnyebben átvészelni a nagy kánikulát.

Tovább olvasom

Minden lány életében eljön az ideje annak, hogy melltartót húzzon. De vajon milyen típust érdemes beszerezni nekik? Elsőre még ne legyen merevítős, vagy szivacsos? De ha nem szivacsos, akkor átüthet a ruháján a melle, ami ebben a korban már zavaró lehet a számára...

Számtalan kérdés tud felmerülni akkor, amikor megpróbálunk ideális melltartót keresni a kamasz lányunknak.

Dresszakértői cikkünkben egy kétgyermekes anya mesél arról, hogy hogyan vezette be a lányait a melltartók világába.

Tovább olvasom

Az online vásárlás néha olyan érzés, mintha szerencsejátékot űznél. Különösen igaz tud ez lenni akkor, amikor melltartót próbálsz ilyen módon keresni, és vásárolni. Vajon az a melltartó amit rendeltél jó méretű lesz? Ha a méret jó is, megfelelően fog vajon illeszkedni rám? Kényelmes lesz? És vajon hogyan fog kinézni a kedvenc felsőm alatt? Számos kérdés merülhet fel, amire elég nehéz úgy választ találni, hogy nem látjuk és nem próbálhatjuk fel még vásárlás előtt az adott modellt.

Szerencsére vannak olyan praktikák és tanácsok, amik megszívlelésével könnyedén sikerre lehet vinni az online melltartóvásárlást. Dresszakértői cikkünkben most a leggyakrabban elhangzó melltartó vásárlással kapcsolatos kérdésekre keressük a válaszokat annak érdekében, hogy garantáltan sikeres legyen a következő online vásárlásod.

Tovább olvasom

Neked hányféle melltartód van?

Sok nőnek csak egyfajta típusú melltartója van, ami eléggé lekorlátozza azt, hogy milyen stílusú ruhákat viselhetnek. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen egy melltartó vállpántja (már ha van neki), anyaga, kosara, díszítése akkor, amikor különböző típusú ruhák alá akarjuk felvenni.

Dresszakértői cikkünkben most összegyűjtöttük nektek, hogy mi az a 6 féle melltartó típus, ami nem hiányozhat egy nő fehérneműs fiókjából. Ez a lista egy nagyszerű kiindulási pont akkor, ha szeretnéd teljessé tenni, vagy felfrissíteni a melltartó gyűjteményedet, ami majd minden felső és ruha alá passzolni fog.

Tovább olvasom

A Dressánál nyáron mindig rengeteg pozitív visszajelzést kapunk a pamut anyagú száras bugyijainkra. Elsőre talán furcsán hangozhat, hogy egy száras alsó a legnépszerűbb nyári termékünk, pedig a magyarázat pofonegyszerű: Egy ilyen alsó tökéletes viselet lehet a nyári szoknyák, vagy ruhák alá. Szuper kényelmes, szellős, nincs átlátszódó bugyivonala és megóv az összedörzsölődő combok okozta kidörzsölődéstől is.

A pamut sokoldalúsága nagyon jól tud jönni kánikula idején. Dresszakértői cikkünkben összegyűjtöttük nektek, hogy milyen pamut öltözékeket érdemes még bevetni a meleg időben.Tovább olvasom

Ismerős a helyzet?

Minden tavasszal azt mondod magadnak, hogy: "Erre a nyárra még jó lesz ez a régi fürdőruha. Nincs szükségem újra." Miközben ez a bizonyos fürdőruha már olyan elhasználódott állapotban van, hogy bolyhosodik, vagy elvékonyodott az anyaga. Utána persze majd mindig szorongani fogsz a strandokon, hogy vajon hányan veszik észre a fürdőruhád állapotát, és megfogadod, hogy majd jövőre venni fogsz egy újat.

A fürdőruha vásárlás nem kéne, hogy ilyen nagy dilemma legyen, hiszen manapság már számtalan fazon, anyag, szín, méret és stílus található a kínálatban, amik kombinálásával mindenki megtalálhatja az igazit.

Dresszakértői cikkünkben 4 olyan tippet gyűjtöttünk össze, amelyeket alkalmazva gyerekjáték lesz megtalálni a tökéletes egyrészes fürdőruhát.

Tovább olvasom

következő oldalDressa Blog oldal: 1/70