62/552-507  H-P 9-17-ig
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Azzal, hogy a zoknikat összegyűjtjük és tűnemezelt filc előállítására használjuk, tetemes mennyiségű víz takarítható meg.

Számunkra is döbbenetesen nagy számok jöttek ki, amikor először megpróbálkoztunk annak meghatározásával, hogy az újrahasznosítás folyamán mekkora mennyiségű víz takarítható meg.

 

Tovább olvasom
2019. ápr. 26. 11:56:09 Által Zokni Csereprogram zoknicsere, környezet, öko, újrahasznosítás, Zokni Csereprogram,

Hamarosan 5 éves Magyaroszág Első Zokni Csereprogramja! Mit jelent ez számokban? 12 tonna zoknit gyűjtöttetek össze, mi pedig hasznosítottunk újra az 5 év során. A képeken a legutóbbi szállítmány útja látható. A felpakolástól kezdve egészen addig, amíg megérkezett az üzembe.

 

Tovább olvasom
2019. ápr. 2. 8:39:56 Által Zokni Csereprogram zoknicsere, 5év, környezet, öko, újrahasznosítás, Zokni Csereprogram,
A modern kor nagy trendjévé vált, hogy a mellük megjelenésével elégedetlen hölgyek szeretnének változtatni azok méretén vagy formáján. Így egyre többen döntenek mellplasztika mellett és sajnos egyre több a mastectomia utáni rekonstrukciós műtétek száma is. A végeredmény azonban nem csak a sebész képzettségétől függ, hanem a megfelelő posztoperatív fehérnemű megválasztásától is.Tovább olvasom
2019. márc. 20. 14:53:04 Által Lídia Szabó Hasznos Tippek És Érdekességek,

Az a test, amellyel rosszul bánnak, nem felejti el a múltbeli nemtörődömséget - végül TELJES figyelmet követel!
“Joseph Pilates”

   Neked is sokszor okoz problémát a rozsdaként a gerincedre telepedő fájdalom? Éjszakáid a fájó hátad lüktetésétől álmatlanok, vagy éppen reggelente tart órákig kikelni az ágyból a sajgó derekad miatt? Esetleg eleged van a tükörben visszaköszönő görnyedt hátú, beesett vállú alakból? Ha bármelyik kérdés betalált, érdemes tovább olvasnod, mert van megoldás. Megijedni nem kell, ezek a fájdalmak csak intő jelek amik villogó piros riasztó lámpaként mutatnak rá arra, hogy itt az ideje egy kicsit tudatosabban foglalkozni a saját testeddel és egészségeddel!

Tovább olvasom
2019. jan. 30. 12:43:30 Által Mátyás Hasznos Tippek És Érdekességek,

A közelmúltban az Aquincumi Általános Iskolában jártunk, ahol összegyűjtöttük a használt zoknikat a szorgos kisdiákoktól. A környezetvédelmi megmozduláson jelen volt a Kossuth Rádió, akik interjút készítettek Csányi Zoltánnal.

Tovább olvasom
2018. dec. 27. 9:18:13 Által Zokni Csereprogram zoknicsere, környezet, öko, újrahasznosítás, Zokni Csereprogram,

A napokban megjelent, hulladékkezeléssel és környezetvédelemmel kapcsolatos cikk a Népszavában. Az írás a következő címmel került a nyomdába: Nem minden kukába való ami annak látszik”. Többek között szót ejtenek a különböző használati tárgyak újrahasznosításáról, különböző gyűjtési lehetőségekről.

Tovább olvasom
2018. dec. 19. 9:06:02 Által Zokni Csereprogram zoknicsere, környezet, öko, újrahasznosítás, Zokni Csereprogram,
Jász-Nagykun-Szolnok megyéből is csatlakoztak a Zokni Csereprogramhoz. Ha tehetjük mindig szívesen megyünk el azokra a helyszínekre, ahol népszerűsíthetjük a programot. Így különösen szeretünk oktatási intézményekbe eljutni, hogy még ebben a fejlődési fázisban beavassuk a gyerekeket a környezettudatos gondolkodásba.Tovább olvasom
2018. dec. 12. 12:26:00 Által Norbert Kálló zoknicsere, Zokni Csereprogram,

A Femina-n megjelent cikkben említik meg a ZCSP-t mint lehetséges alternatív módszer az elhasznált holmid megfelelő kezelésére. Köszönjük a Femina.hu-nak, valamint Betti nevű kedves zoknigyűjtőnknek, aki néhány kedves gondolat kíséretében ajánlotta figyelmünkbe a cikket:

 

Tovább olvasom
2018. dec. 7. 9:13:08 Által Zokni Csereprogram zoknicsere, környezet, öko, újrahasznosítás, Zokni Csereprogram,

2018. november 28.-án az “Iskolapad” című magazinműsor készített egy riportot a dabasi Kossuth Lajos Általános Iskolában megvalósuló programról, amiben a Zoknicseréről is szó van. A szorgos tanulók rengeteg zoknit gyűjtöttek össze a környezettudatosság jegyében!

Tovább olvasom
2018. nov. 30. 9:27:33 Által Zokni Csereprogram zoknicsere, környezet, öko, újrahasznosítás, Zokni Csereprogram,

Kinek ne lenne kedvenc pizsamája? Mindegy, hogy gyerek vagy-e esetleg felnőtt az esti rituáléhoz hozzátartozik, hogy a mosakodás után belebúj a szuper kényelmes pizsamádba. Függetlenül attól, hogy a föld mely féltekén élsz, akár a meleg déli felén ahol még éjszaka is meleg van, vagy akár a hideg északon, biztos hogy mindenkinek van legalább 1 kedvenc pizsamája. Az unikornis egyberuha pizsamától egészen az egyszerű hosszú pólóig már mindenféle pizsamával találkozhatunk a boltokban. Vajon mikor lett ennyire felkapott a pizsama viselet? Pár évvel ezelőtt a divatvilágban napvilágot látott egy utcai pizsama. Az ötlet futótűzként terjedt szét a divattervezők nagyjai között és hipp-hopp mindenki megalkotta a maga utcai pizsama kollekcióját. Sokáig persze csak jót mosolyogtunk rajta, hogy: “ezt is csak a modellek kifutóján fogom látni” de amint már ez egyik legnagyobb divatdiktátor Viktoria Beckham is mutatkozott egy ilyenben az utcán, már nem lehetett tréfaként gondolni az egészre. Amikor először olvastam erről persze hatalmas hülyeségnek tartottam.

“Mégis ki a fene venne fel egy ilyet utcai viseletre?”

Elég hihetetlennek tűnt az a gondolat, ahogy a buszon ülve éppen azt nézem, ahogy a 60 éves öreg bácsika a csíkos pizsamájában utazik éppen a munkahelyére. Mintha egy kifordult világban lennék, akár Alice csodaországban. Persze nem ilyen általános pizsamákra kell gondolni kinti viselet során. Ezek a ruhadarabok képezik valahol az átmenetet a pizsamák és az elegáns nyári ruhadarabok között.

Tovább olvasom
2018. nov. 28. 15:38:04 Által HDI Hasznos Tippek És Érdekességek,