62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Sokan ismerik az

t a kellemetlen érzést, amikor egy aktívabb nap után ki van dörzsölődve a combjuk belseje. Ez a probléma nem csak a teltebb embereket érintheti - van akinek genetikailag vastagabb a combja és van olyan is akinek az izmossága miatt ér és dörzsölődik össze.
 

Tovább olvasom

Érezted már azt, hogy alig várod egy hosszú nap után, hogy ledobhasd a melltartód, mert annyira kényelmetlen? Szúr, szorít, vagy egész egyszerűen rosszul illeszkedik? Akkor ne keress tovább, mert megérkeztek a Triumph legújabb, Fit Smart melltartói, mely forradalmi újdonság a melltartó viselésben! Hordhatod nappal, éjszaka, egész hónapban bármilyen alkalomra, ezek a fehérneműk biztosan nem hagynak cserben!

Tovább olvasom

Itt van végre a nyár és a strandidő! Másra se vágyunk, mint ledobni a ruhát, csobbanni a hűs vízbe és élvezni a napsütést. Azonban sokunkat ez az időszak rettegéssel tölt el, hiszen előkerülnek az eddig sikeresen elrejtett úszógumik, nem kívánatos formák. Ilyenkor legszívesebben inkább otthon maradnánk, és elő se jönnénk a ház biztonságából. Ha magadra ismersz, ne csüggedj, mert van megoldás!

Tovább olvasom

Újraélesztési rekordkísérletre készülnek Szegeden, az SZTE Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztálya szervezésében. A középiskolák közötti versennyel egybekötött rendezvény színvonalát emelve az Országos Mentőszolgálat is jelen lesz, mint közreműködő.

Tovább olvasom

A new yorki divatmárka mára egyesítette a letisztult megjelenést az elegancia fogalmával. Calvin Klein Bronx-ban született, magyar-zsidó család gyermekeként és már kisgyermek korában tudta, hogy ruhákat szeretne tervezni. Tanulmányai után nem sokkal, 1968-ban jó barátjával, a kiváló üzleti érzékkel rendelkező Barry Schwartz-cal indították útjára a Calvin Klein divatmárkát.

Tovább olvasom

Új "rovatunkban" a Dresszakértőt kértük fel, hogy válaszoljon a mindennapi élet ruházati, egészségügyi problémáival kapcsolatos kérdésekre.

Tovább olvasom

Megtalálni a megfelelő méretű melltartót, olykor komoly kihívás lehet - mellmérettől függetlenül. A női mellek nem csak különböző méretűek, de különböző formájú, típusú és eltérő mértékben teltebb is lehet. Ezen felül a tested vonala, formája, a testsúly és a magasság is befolyásolja milyen melltartó lesz számodra megfelelő. Most a kisebb keblekkel rendelkező hölgyek kerülnek a középpontba, kiváltképp az AA-B kosárméretet viselők.

Tovább olvasom
Október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Ezzel együtt kerül megrendezésre minden év október 13-án a Nemzetközi Melltartómentes nap, melyet a betegség megelőzéséért hívtak életre. Ezen a napon elképesztően sok nő dönt úgy, hogy megszabadul melltartója szorításától, és anélkül tudja le a napot. Azon hölgyek, akik mégsem szeretnének megszabadulni a védelmet nyújtó ruhadarabtól, azoknak azt tanácsolják a szervezők, hogy vegyenek lila színű melltartót.Tovább olvasom

Kisgyermekeknél az iskolatáska kinézete általában fontosabb, mint a kialakítása, ergonómiája. Ezzel együtt kell nekünk, szülőknek olyan döntést hozni, ami egyszerre szolgálja gyermekünk szíve vágyát és egészségét. Kamaszoknak már valamivel fejlettebb az izomzata, így esetükben nem szükséges annyira aprólékosan kiválasztani, viszont az ergonómiai szempontokat természetesen itt sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Kiváncsi vagy mik az idei trendek, amivel egyszerre biztosítod gyermekednek a szupervagány megjelenést és az egészségére is maximálisan odafigyelsz?

Tovább olvasom

következő oldalDressa Blog oldal: 1/70