62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.
Néhány nappal ezelőtti Facebook bejegyzésünk kapcsán megosztó vélemények születtek a zokni-szandál kombinációval kapcsolatban. Szép számmal voltak akik cikinek, sőt egyenesen ízléstelennek tartották a viselését. Voltak akik ultra gáznak érzik ha valaki zoknit húz a szandálja alá. Jelen volt az ellentábor is, akik kiálltak az "örök klasszikus" mellett, és hangoztatva, hogy a megosztó viseletnek bizony-bizony vannak előnyei is. Ennek kapcsán úgy érezzük muszáj bejegyzést készítenünk a témában. Utána járunk a tévhiteknek, összegezzük a véleményeket, végezetül pedig egy (Dres)szakértőt is megkérdezünk a dologgal kapcsolatban.Tovább olvasom
2019. jún. 27. 11:15:17 Által Máté zokni, szandál, divat, Hasznos Tippek És Érdekességek,
1992 óta minden év július 1.-jén kerül megtartásra a Semmelweis nap, amikor az egészségügyi dolgozók egész éves áldozatos munkája előtt tisztelgünk. Ezen a napon nem országszerte nem nyitnak ki a gyógyszertárak és a háziorvosi rendelők. A dátum emléknappá nyilvánítását ‘92 márciusában fogadta el az országgyűlés, 2011 óta viszont teljeskörű munkaszüneti nappá alakult minden egészségügyi dolgozó számára. Külön tiszteletet érdemelnek azok az ügyeletes és mentős hősök, akik ezen a napon is fáradhatatlanul végzik munkájukat!Tovább olvasom
2019. jún. 25. 16:59:51 Által Máté semmelweis, nap, 2019, magyar, egeszsegugy, napja, , Hírek A Nagyvilágból,

Azzal, hogy a zoknikat összegyűjtjük és tűnemezelt filc előállítására használjuk, tetemes mennyiségű víz takarítható meg.

Számunkra is döbbenetesen nagy számok jöttek ki, amikor először megpróbálkoztunk annak meghatározásával, hogy az újrahasznosítás folyamán mekkora mennyiségű víz takarítható meg.

 

Tovább olvasom
2019. ápr. 26. 11:56:09 Által Zokni Csereprogram zoknicsere, környezet, öko, újrahasznosítás, Zokni Csereprogram,

Hamarosan 5 éves Magyaroszág Első Zokni Csereprogramja! Mit jelent ez számokban? 12 tonna zoknit gyűjtöttetek össze, mi pedig hasznosítottunk újra az 5 év során. A képeken a legutóbbi szállítmány útja látható. A felpakolástól kezdve egészen addig, amíg megérkezett az üzembe.

 

Tovább olvasom
2019. ápr. 2. 8:39:56 Által Zokni Csereprogram zoknicsere, 5év, környezet, öko, újrahasznosítás, Zokni Csereprogram,
A modern kor nagy trendjévé vált, hogy a mellük megjelenésével elégedetlen hölgyek szeretnének változtatni azok méretén vagy formáján. Így egyre többen döntenek mellplasztika mellett és sajnos egyre több a mastectomia utáni rekonstrukciós műtétek száma is. A végeredmény azonban nem csak a sebész képzettségétől függ, hanem a megfelelő posztoperatív fehérnemű megválasztásától is.Tovább olvasom
2019. márc. 20. 14:53:04 Által Lídia Szabó Hasznos Tippek És Érdekességek,

Az a test, amellyel rosszul bánnak, nem felejti el a múltbeli nemtörődömséget - végül TELJES figyelmet követel!
“Joseph Pilates”

   Neked is sokszor okoz problémát a rozsdaként a gerincedre telepedő fájdalom? Éjszakáid a fájó hátad lüktetésétől álmatlanok, vagy éppen reggelente tart órákig kikelni az ágyból a sajgó derekad miatt? Esetleg eleged van a tükörben visszaköszönő görnyedt hátú, beesett vállú alakból? Ha bármelyik kérdés betalált, érdemes tovább olvasnod, mert van megoldás. Megijedni nem kell, ezek a fájdalmak csak intő jelek amik villogó piros riasztó lámpaként mutatnak rá arra, hogy itt az ideje egy kicsit tudatosabban foglalkozni a saját testeddel és egészségeddel!

Tovább olvasom
2019. jan. 30. 12:43:30 Által Mátyás Hasznos Tippek És Érdekességek,

A közelmúltban az Aquincumi Általános Iskolában jártunk, ahol összegyűjtöttük a használt zoknikat a szorgos kisdiákoktól. A környezetvédelmi megmozduláson jelen volt a Kossuth Rádió, akik interjút készítettek Csányi Zoltánnal.

Tovább olvasom
2018. dec. 27. 9:18:13 Által Zokni Csereprogram zoknicsere, környezet, öko, újrahasznosítás, Zokni Csereprogram,

A napokban megjelent, hulladékkezeléssel és környezetvédelemmel kapcsolatos cikk a Népszavában. Az írás a következő címmel került a nyomdába: Nem minden kukába való ami annak látszik”. Többek között szót ejtenek a különböző használati tárgyak újrahasznosításáról, különböző gyűjtési lehetőségekről.

Tovább olvasom
2018. dec. 19. 9:06:02 Által Zokni Csereprogram zoknicsere, környezet, öko, újrahasznosítás, Zokni Csereprogram,
Jász-Nagykun-Szolnok megyéből is csatlakoztak a Zokni Csereprogramhoz. Ha tehetjük mindig szívesen megyünk el azokra a helyszínekre, ahol népszerűsíthetjük a programot. Így különösen szeretünk oktatási intézményekbe eljutni, hogy még ebben a fejlődési fázisban beavassuk a gyerekeket a környezettudatos gondolkodásba.Tovább olvasom
2018. dec. 12. 12:26:00 Által Norbert Kálló zoknicsere, Zokni Csereprogram,

A Femina-n megjelent cikkben említik meg a ZCSP-t mint lehetséges alternatív módszer az elhasznált holmid megfelelő kezelésére. Köszönjük a Femina.hu-nak, valamint Betti nevű kedves zoknigyűjtőnknek, aki néhány kedves gondolat kíséretében ajánlotta figyelmünkbe a cikket:

 

Tovább olvasom
2018. dec. 7. 9:13:08 Által Zokni Csereprogram zoknicsere, környezet, öko, újrahasznosítás, Zokni Csereprogram,