A könnyedség öröme. A Budmilnál ezen jelmondat köré építették fel filozófiájukat, törekedve az emberek mindennapjainak megkönnyítésére. A legkisebbektől a legnagyobbakig, szinte bárkinek tudnak divatot kínálni. Az idei év nyarára extra papucsokkal és tágas, stílusos táskákkal készültek, hogy a lehető legkönnyebbé varázsolják a pihenésed. A nyár-ősz legszebb színeit hozzák el neked a Budmil táskái, akár iskolatáskát keresel, akár a Nagybetűs életben szeretnéd könnyebbé tenni a mindennapjaid.

Hátizsák divat az év ezen szakában

A Pöttyös az igazi?

2019 továbbra is a retro minták éve. Ennek megfelelően a pöttyös tartja előkelő helyét a mintázatok között. Nincs ez máshogy a táskáknál sem, hiszen rengeteg laza, csajos modell készül pöttyös kivitelben. Laza, egyesek szerint kislányos, de mi még mindig imádjuk.

Virágom, virágom..

Klasszikus nőies minta, amely valószínűleg soha nem megy ki a divatból. Lazább és elegánsabb szetthez is bátran tudod viselni. Előnye, hogy a táskán kívül egyre több virágmintás kiegészítővel tudod felturbózni megjelenésed!

Viszlát kockák?

A retro láz egyik bástyája volt a kockás minta az elmúlt években, azonban úgy néz ki kezd kifogyni a lendületből a szabályosságot hirdető mintázat. Szerintünk azonban még nem érdemes leírni százezrek kedvenc mintázatát, hiszen az idei évre még lehet benne elég kraft!

Divatos minták a suliban!

Az idei évben egy teljes cikket szenteltünk az iskolában menőnek számító mintázatokra! A teljes cikket itt találod meg, sok-sok különlegességgel és tanáccsal!

Hogyan válassz táskát?

Kapacitás

Lényeges szempont, hogy mennyi mindent szeretnél szállítani a hátizsákodban. Suli, munka, esetleg városi kikapcsolódás? Ha olyat szeretnél ami minden fronton megálja a helyét érdemes a 20L-nél nagyobb űrtartalmű hátizsákban gondolkodnod. Ha egy specifikus célra keresel tatyót, akkor ettől nagyobb (túrázás, hosszabb utak) vagy kisebb (városon belüli használat az apróbb, elengedhetetlen használati tárgyaknak, mint pl. telefon.)

Kialakítás

Talán az egyik, leginkább az egyéntől függő tulajdonság a táska felépítése, elosztása. Ha a jól felépített rendszerek híve vagy, és mindent szeretsz összefüggésekbe rendezni, akkor a sok kis zsebbel, rekesszel rendelkező hátizsákok között keresgélned, hisz ebben mindennek megvan a maga helye a kulccsomótól, a laptopon át a vizes palackig. Akkor viszont, ha a legnagyobb káoszban is megtalálod önmagad, nem szereted a összefüggő tereket, akkor számodra a kevesebb rekesszel rendelkező, jobban egybenyíló darabok jelenthetik a megoldást!

Első az egészség - Ergo, ergo Ergonómikus

A mai rohanó világban egyre jobban oda kell figyelnünk arra, hogy testünket a megfelelő módon karbantartsuk. Egyre többen végzünk ülő munkát, így a rendszeres testmozgás, valamint a maximális odafigyelés az élet minden területén elengedhetetlen. Hátizsák választásnál a vázizomzatunkra kell gondolnunk, hisz egy rosszul elkészített táska rengeteg fájdalmat tud okozni a későbbiekben, főként a hátunknak és a vállunknak. Ennek oka, a nem megfelelő súlyelosztás, amit a rossz minőségű táskákban csak nagyon nehezen tudunk elkerülni. Ezzel szemben az ergonómikus kialakítással készülő táskák merevítő elemei biztosítják a stabil tartást, egyenletesen elosztva a súlyt a váll és a test egészén.

Funkció

A tárolókapacitás mellett muszáj belegondolni a hátizsákod apró részleteibe, amik nagyban megkönnyíthetik az életed. Ahogy, említettük, minél távolabb megyünk a város szívétől annál nagyobb űrtartalmú táskára lesz szükségünk. Ugyanilyen arányosság mentén növekszik az igény az extra tulajdonságok iránt. A kulacstartó zseb már a legtöbb táskával szemben alapelvárás, azonban az extra akasztók, jól párnázott pántok és -hátrész a hosszabb útra indulók elengedhetetlen partnerei. Városi használat esetén a biztonság és a könnyű hozzáférhetőség van a leginkább fókuszban, hiszen rajtad is biztos sokszor átfut az a fél másodperces szívroham amikor valaki hozzáér a táskádhoz a buszon/metrón. Mindemellett nagyon idegesítő amikor hosszason kell keresgélni valamit, amit amúgy 5 perce tettél a táskád legtetejére. Ilyen esetekre praktikusak az egyszerű, jól átlátható táskák, ahol egyszerűen nincs helye eltűnni az apró dolgoknak.

Stílus

Végezetül egy olyan tulajdonság, ami kevésbé szolgálja a praktikumot, mintsem a megjelenést. Mindenki jól szeretne kinézni, ragyogni, az ehhez megfelelő táskával. A könnyed csajos mintáktól, egészen a határozott, dívás darabokig széles a skála. Az előbb említett top minták pedig egytől-egyig megtalálhatók a kínálatban.

Hogyan tisztítsd Budmil hátizsákod?

Sok tévhit és városi legenda kering az hátizsákok/ iskolatáskák helyes tisztításáról. Rengetegen vannak, akik úgy gondolják, hogy ezeket nem lehet mosógépben mosni. Igazat kell adnom nekik! A táskák speciális gyártási módja következtében, olyan eljárással készülnek, amik ellenállóak az időjárási körülményekkel és a mindennapi használattal szemben, az Achilles-sarkuk viszont a MOSÓGÉP! Ha hosszútávon szeretnél strapabíró táskát, kerüld a mosógép használtát, hiszen a gyártók leírásában is mindig szerepel, hogy KIZÁRÓLAG KÉZZEL MOSHATÓ!

Remélem segítettem,
A Dresszakértő

Egy kis papucs… :)

A Budmil strandpapucsai stílust visznek a fürdőzésbe! Letisztult, ám mégis izgalmas design, vadító színek. Férfi- és női verzióban egyaránt magukkal ragadják a tekintetet. Speciális kiképzéssel és habkönnyű belső talppal készültek, hogy egész nap kényelemben tartsák a lábad! A legtöbb Budmil papucs csúszásgátló talpat kapott, biztonságérzetet adva a strandon a medence mellett, és a fürdőszobában egyaránt! Ezen túl a Budmil strandpapucsok további előnye, hogy tulajdonképpen nem is csak strandpapucsok! Kényelmes talpuk és tartós anyaguk miatt akár otthoni használatra is befoghatod őket! Emellett azonban még javában tombol a nyár, így arra az időre amíg tart a kánikula, nem tudsz velük mellényúlni.

Budmil férfi strandpapucs - Fekete
Budmil férfi strandpapucs - Fekete

Normál ár: 4 990 Ft

Special Price 3 900 Ft

MEGNÉZEM »
Budmil férfi strandpapucs - Sötétkék
Budmil férfi strandpapucs - Sötétkék

Normál ár: 4 990 Ft

Special Price 3 900 Ft

MEGNÉZEM »
Budmil férfi strandpapucs - Fekete-Keki
Budmil férfi strandpapucs - Fekete-Keki

Normál ár: 4 990 Ft

Special Price 3 900 Ft

MEGNÉZEM »
Budmil női strandpapucs - sötétkék-lila
Budmil női strandpapucs - sötétkék-lila
4 990 Ft
MEGNÉZEM »