0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁR



Kijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.
Utazás során elengedhetetlen egy jó öltönyzsák, ha nem akarod hogy öltönyöd összegyűrődjön. Így öltözéked kifogástalan állapotban érkezik meg úticélodra, majd a szállodai szobába érve egyszerűen felakaszthatod azt. Az öltönytartó zsák erősebb anyaga megtartja a ruha formáját, és még a szennyeződésektől is megkíméli. Az ölönyzsák praktikus kiegészítő a gyakori utazók számára. Ez egy olyan puha falú zsák vagy táska, melyet olyan ruhák szállítására terveztek, amelyeket általában akasztón szokás tárolni (pl öltöny). Legtöbbször cipzáros, így a ruhák könnyen ki- és bepakolhatók a zsákba. Az igényesebb öltönyzsákok elején kis zseb taláható, mely azonosításra szolgál.Tovább olvasom
2023. aug. 10. 13:15:41 Által Norbert Kálló dressa bag, táska, öltöny, Divat
Az emberek mindig is keresik azokat az ötleteket, amelyek megkönnyítik az életüket, és ez évezredekkel ezelőtt sem volt másképp. A táskák már az ókorban is léteztek, azonban az évszázadok során a dizájn és a funkció folyamatosan változott és fejlődött. Az utóbbi években azonban egy új táskafajta hódította meg a divat világát - a rolltop táskák. rolltop táskaTovább olvasom
2023. febr. 20. 11:38:14 Által Norbert Kálló táska, hátizsák, dressa bag, Divat
Egy nőnek sokszor nehéz összeegyeztetni a praktikumot a stílussal, főleg ha hétköznapi tevékenységeiről van szó. De mit mondjunk a shopper táskáról? Az a táska, amelyik minden problémára megoldást kínál! Az a táska, amelyik veled van a hétköznapok legfontosabb pillanataiban, amikor és ahol csak te és a szükséges dolgaid vannak. shopper táskaTovább olvasom
2023. febr. 17. 15:50:54 Által Dresszakértő táska, dressa bag, Divat

A feltalálása óta a csipke mindig is divatban volt. Ez a gyönyörű, nőies anyag a részletgazdagsága miatt tud olyan különleges és egyben elegáns lenni és emiatt fonódott össze a csipke és fehérnemű is már a kezdetek óta.

A pandémia alatt sok nő a komfort melltartókat kezdte el inkább viselni, de ahogy lassan kezd helyreállni az élet, úgy kerülnek ismét előtérbe a mutatósabb, különlegesebb ruhaneműk és fehérneműk is.

Mi a Dressánál azon a véleményen vagyunk, hogy fontos, hogy minden nőnek legyen legalább egy különleges, nőies melltartója. Ebben az összeállításban szeretnénk bemutatni Nektek, hogy milyen különböző módokon lehet a fehérneműkben felhasználni a csipkét.

Tovább olvasom
2021. aug. 24. 15:00:25 Által Lídia Szabó Dresszakértő Divat

A Dressánál mindig is figyeltünk arra, hogy olyan saját márkás kollekciókkal jöjjünk ki, amikre valóban szükség is van, és nem lehet máshol hozzájutni.

A Dressa Work ruházatokat az az igény keltette életre, hogy manapság nagyon nehéz olyan minőségi munkaruházatot kapni, amihez nem kell kutatómunkát végezni, és külön bemenni egy eldugott munkaruházati boltba.

Nálunk nagy mennyiségben online lehet hozzájutni a munkavédelmi zoknikhoz és a könnyed mozgást biztosító alsóneműkhöz, pólókhoz és mellényekhez.

Dresszakértői cikkünkben most be fogjuk mutatni Nektek, hogy mitől olyan praktikusak a Dressa Work termékek.

Tovább olvasom
2021. aug. 18. 14:11:16 Által Lídia Szabó Dresszakértő Életmód Divat

Már régen nem volt ilyen meleg a nyarunk, miközben sokan még mindig a karantén miatt felszaladt kilók miatt feszengünk.

Egy esküvőre, vagy egyéb elegánsabb alkalomra mindenki a legjobb formáját akarja hozni - ehhez pedig még vékonyabb testalkat esetén is szükség lehet valamilyen alakformáló fehérneműre. Először persze nem tűnik jó ötletnek, hogy ebben a melegben még egy alakformálót is magunkra húzzunk, de ez azért van, mert sokan nem tudjuk, hogy milyen áldásos, nem túl ismert hatásai lehetnek egy modern kori alakformálónak.

Arról nem is beszélve, hogy manapság már tényleg olyan anyagok és szabászati technikák is vannak a piacon, amik forradalmasítani tudták az alakformálókat.

Dresszakértői cikkünkben most összeszedtük, hogy milyen alakformálókat érdemes és ajánlott viselni a meleg időkben azoknak, akiknek szükségük van egy kis támogatásra nyáron is.

Tovább olvasom
2021. aug. 17. 10:27:45 Által Lídia Szabó Dresszakértő Életmód Divat

Manapság már megannyi alsónemű típust lehet kapni a tangáktól a mamabugyikig. Ezek közül mindenkinek megvan a maga jól bevált kedvence, pedig sokszor nem is szoktuk ismerni, hogy milyen újdonságokkal rukkoltak elő a gyártók.

Ezeket az újdonságokat persze nehéz nyomon követni - éppen ezért szedtük most össze Nektek, hogy mik azok a bugyi trendek, amiket érdemes lehet kipróbálnotok.

Ha nem hallottál még az univerzális egy méretű bugyikról, vagy szeretnéd tudni, hogy miben különbözik a lézervágott szegélyű bugyi a normál alsóktól, akkor olvass tovább!

Tovább olvasom
2021. aug. 17. 8:59:01 Által Lídia Szabó Dresszakértő Divat

Az utóbbi években rengeteg új fazonú férfiaknak szánt alsót hoztak be a gyártók amik között szinte már majdnem olyan nehéz eligazodni, mint a női fehérneműk között.

A legnagyobb különbség még mindig a hagyományosabb fecske fazonú alsók és a lazább boxerek között vannak. De melyik számít jobbnak?

Dresszakértői cikkünkben ennek a kérdésnek próbáltunk a végére járni.

Tovább olvasom
2021. aug. 13. 7:50:11 Által Lídia Szabó Dresszakértő Életmód Divat

Manapság a strandokon már nem csak a fürdőruhánkkal lehet divatozni. Strandruhák, strandkendők, különféle papucsok, táskák, ékszerek és hajbavalók is várják, hogy minél trendibb összhatást keltve tegyenek Téged is a vízpartok királynőjévé.

Dresszakértői cikkünkben összegyűjtöttük Nektek a legforróbb divattipeket a strandokra.

Tovább olvasom
2021. aug. 13. 7:49:33 Által Lídia Szabó Dresszakértő Divat

Manapság már rendkívül sokféle típusú anyagból válogathatunk amikor ki kell választanunk az alsóneműnket. Pamut, bambusz, mikroszál, csipke és még sok más anyag várja, hogy kipróbáljuk őket.

De vajon melyik a legideálisabb? Létezik egyfajta anyag amit mindig keresnünk kell, vagy váltogassuk annak megfelelően, hogy éppen mit fogunk csinálni az adott ruhadarabban?

Dresszakértői cikkünkben utánajártunk, hogy milyen bugyi anyagot érdemes választani.Tovább olvasom

2021. aug. 12. 16:04:10 Által Lídia Szabó Dresszakértő Divat