Manapság már megannyi alsónemű típust lehet kapni a tangáktól a mamabugyikig. Ezek közül mindenkinek megvan a maga jól bevált kedvence, pedig sokszor nem is szoktuk ismerni, hogy milyen újdonságokkal rukkoltak elő a gyártók.

Ezeket az újdonságokat persze nehéz nyomon követni - éppen ezért szedtük most össze Nektek, hogy mik azok a bugyi trendek, amiket érdemes lehet kipróbálnotok.

Ha nem hallottál még az univerzális egy méretű bugyikról, vagy szeretnéd tudni, hogy miben különbözik a lézervágott szegélyű bugyi a normál alsóktól, akkor olvass tovább!

Extra rugalmas anyagú, univerzális, egyméretű bugyik

Amikor először láttuk ezeket a minden méretű nőre jó bugyikat az első gondolatunk nekünk is az volt, hogy a gyártók biztosan csak a költségcsökkentés miatt akarták elhagyni a hagyományos méretezést. Amikor viszont mi is a kezünkbe vehettünk egyet, akkor kellemesen csalódtunk: a rugalmasságuk és az a tulajdonságuk, hogy szétnyújtás után is vissza tudnak állni az eredeti alakjukra hihetetlenül jó volt.

Az alap méretük háromszorosára tudtak nyúlni nemcsak egy, hanem három irányban. Viselni is isteni volt őket - nem is lehetett érezni, hogy rajtunk vannak.

Ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen egy igazán innovatív anyagú bugyi, akkor mindenképpen tégy egy próbát ezekkel az újdonságokkal!

sloggi GO Allround extra rugalmas Maxi bugyi
sloggi GO Allround extra rugalmas Maxi bugyi
5 490 Ft
MEGNÉZEM
sloggi GO Allround extra rugalmas Hipster bugyi
sloggi GO Allround extra rugalmas Hipster bugyi
5 490 Ft
MEGNÉZEM
sloggi GO Allround extra rugalmas Mini bugyi
sloggi GO Allround extra rugalmas Mini bugyi
5 490 Ft
MEGNÉZEM

Lézervágott szegélyű bugyik

Bár már évek óta kaphatóak, még mindig nem elég ismertek a varrás nélküli szegélyekkel rendelkező lézervágott bugyik.

A bugyivonal kilátszódása sok nő életét megkeseríti, mivel a tapadós nadrágok és ruhák a virágkorukat élik éppen.

Korábban elasztánt varrtak a bugyik szegélyeibe, ami így nem csúszkált el, viszont csinált egy olyan vonalat, ami sajnos átütött a vékonyabb, vagy tapadósabb anyagokon. Emiatt a probléma miatt fordult sok nő inkább a tangák viselése felé is.

Az új rugalmas anyagokból megalkotott lézervágott szegélyű, varrás nélküli bugyiknál már nem kell amiatt aggódni, hogy elcsúszkálnak. Ezzel megoldódott a bugyivonal átlátszódásának problémája és a kényelem is garantálva van.

Ponthegesztős technikával fixált bugyiszegélyek

A bugyi szegélyeinek visszahajtása és ponthegesztős technikával való megragasztása szintén a bugyivonal kirajzolódásának megakadályozása és az extra-kényelmes, varrás nélküli viselet miatt jött létre. Az ilyen módon legyártott bugyik szegélyei laposak, simák és alig látszanak át a ruhákon a normál gumis szélekkel ellentétben. Kevésbé valószínű az elcsúszásuk a lézervágott szegélyű bugyikhoz képest.

Magas derekú csipkés bugyik

Az utóbbi években újra divatba jöttek a magasított derekú nadrágok és szoknyák. Ehhez kapcsolódóan a magas derekú bugyikból is többféle kapható a piacon (nem csak a fantáziátlan mamabugyik). Elterjedtek a felül rugalmas csipkével ellátott, alakformáló hatással is rendelkező magas derekú bugyik is. Ezek az alsók nemcsak a kényelmességük és praktikusságuk miatt olyan népszerűek, hanem azért is, mert gyönyörű összhatást adnak.

Bellissima 122 Slim&Chic alakformáló alsó
Bellissima 122 Slim&Chic alakformáló alsó
5 290 Ft
MEGNÉZEM
Triumph Fit Smart Maxi EX csipkés magas derekú bugyi
Triumph Fit Smart Maxi EX csipkés magas derekú bugyi
11 990 Ft
MEGNÉZEM
Triumph Wild Rose Sensation magas derekú csipkés bugyi
Triumph Wild Rose Sensation magas derekú csipkés bugyi
13 990 Ft
MEGNÉZEM

Száras bugyik

Pár éve még nem gondoltuk volna, hogy a száras bugyik ilyen népszerűek lesznek, pedig ha belegondolunk teljesen jogosan szeretitek őket.

Érdekes módon nyáron több fogy nálunk belőlük, mint az év összes többi időszakában. Hogy miért? Mert a nyári szoknyák és ruhák alá felvéve megvédik az összeérő combokat a kidörzsölődéstől!
Bizony! Ez a tulajdonságuk csak manapság került a köztudatba, és tudott segíteni rengeteg nőnek abban, hogy végre gond nélkül hordhassanak ők is szoknyákat a melegebb időkben.

A combok megvédése mellett arról se feledkezzünk, meg, hogy mivel nem hagyományos bugyikról van szó, ezért a bugyivonal átlátszódás problematikája is megoldott velük. Ha pedig rugalmasabb, alakformáló anyagból készülnek, akkor még abban is tudnak segíteni, hogy karcsúbb, egyenletesebb alakot varázsoljanak.