A Dressánál mindig is figyeltünk arra, hogy olyan saját márkás kollekciókkal jöjjünk ki, amikre valóban szükség is van, és nem lehet máshol hozzájutni.

A Dressa Work ruházatokat az az igény keltette életre, hogy manapság nagyon nehéz olyan minőségi munkaruházatot kapni, amihez nem kell kutatómunkát végezni, és külön bemenni egy eldugott munkaruházati boltba.

Nálunk nagy mennyiségben online lehet hozzájutni a munkavédelmi zoknikhoz és a könnyed mozgást biztosító alsóneműkhöz, pólókhoz és mellényekhez.

Dresszakértői cikkünkben most be fogjuk mutatni Nektek, hogy mitől olyan praktikusak a Dressa Work termékek.

Dressa Work munkavédelmi zoknik

A Dressa Work munkavédelmi zoknik voltak a kollekciónk első darabjai, hiszen fizikai munka során nincs is annál fontosabb, minthogy a lábunknak minél kényelmesebb, puhább közeget biztosítsunk.

Ezek a zoknik gazdaságos 3 db-os kiszerelésben kaphatóak, hiszen mi is tudjuk, hogy egyszerre úgyis többet kell venni belőlük, ha szeretnénk mindennap élvezni az áldásos hatásaikat. Ezek között a hatások között az egyik legfontosabb a puha, vastag, nedvszívó anyag, ami magába szívja az izzadságot és megakadályozza a láb nedvességben tocsogás miatti bebüdösödését és kisebesedését.
Ez namcsak fizikai munkánál, hanem túrázás közben is nagyon jól tud jönni, szóval ezeket a zoknikat azoknak is ajánlani szoktuk, akik hegymászáshoz a bakancsuk alá keresnek ideális zoknit.

A felül sportszáras, rugalmas anyagú zokniknak nagy előnyük, hogy nem fognak csúszkálni a lábon, és így nem kell a kényelmetlenségtől, vagy a balesetektől tartani amikor rajtunk vannak. A megerősített sarok és orr- és talprészük nemcsak kényelmesebbé teszik őket, hanem sokkal strapabíróbbá is. A megrősített, vastagabb anyag felfogja az ütődéseket és extra-komfortos közeget ad egész napon át.

Dressa Work munkavédelmi zokni - 3 pár
Dressa Work munkavédelmi zokni - 3 pár
2 990 Ft
MEGNÉZEM
Dressa Work futózokni - 3 pár
Dressa Work futózokni - 3 pár
2 990 Ft
MEGNÉZEM

Dressa Work varrás nélküli alsónadrágok

A Dressa Work varrás nélküli alsónadrágok könnyed, légáteresztő anyagból készülnek, így ideálisnak lehetnek a fizikai munka, sportolás, vagy bármilyen szabadidős tevékenység végzése közben.

Különleges izzadságelvezető anyaguk szárazon tartja a bőrt még a legnagyobb igénybevétel mellett is. Varrás nélküli, szuper kényelmes anyaguk gondoskodik a maximális komfortérzetről.

Ezek az alsók könnyen tisztíthatóak mivel gyorsan száradnak, és vasalást sem igényelnek. Boxer és hagyományos fecske fazonban is kaphatóak, így mindenki kiválaszthatja a kedvenc fazonját.

Dressa Work varrás nélküli férfi alsónadrág - fekete
Dressa Work varrás nélküli férfi alsónadrág - fekete
2 590 Ft
MEGNÉZEM
Dressa Work varrás nélküli férfi boxeralsó - fekete
Dressa Work varrás nélküli férfi boxeralsó - fekete
2 590 Ft
MEGNÉZEM

Dressa Work pólók

A Dressa Work pólók hamar a kedvenceddé fognak válni. Többféle anyagban, színben és kiszerelésben álmodtuk meg őket.

Az izzadságelvezető anyagú varrás nélküli Dressa Work pólók garantálják a szuper-kényelmes, száraz viseletet még a legizzasztóbb helyzetekben is.
Testhez-simuló, körkötött anyaguk miatt nem gátolnak a mozgásban és sportos, laza viseletet adnak. Work márkajelzésük és fiatalos szabásuk gondoskodik a trendi megjelenésről is.
Gyorsan megszáradnak és még vasalni sem kell őket, ami jól jöhet ha mindennapi viseletre, sportoláshoz, vagy túrázáshoz szánod őket.

A pamut anyagú Dressa Work pólóink 100% pamutból készültek és tökéletesek lehetnek a mindennapi fizikai munkavégzéshez. Gazdaságos 3 db-os kiszerelésben is kaphatóak a legnépszerűbb színeikben.

Varrás nélküli, bordás kötésű gallérjuk, gyűrődésmentesítő behajtásuk, és duplán tűzött passzé és derékrészük gondoskodik a kényelmes, trendi viseletről.
Strapabíró, minőségi anyaguk megtartja a színét és a formáját a folyamatos mosások mellett is. Nyak- és vállmegerősítésük még hosszabb élettartamúvá teszi őket.

Dressa Work rövid ujjú varrás nélküli férfi fitness és edző póló - fekete
Dressa Work rövid ujjú varrás nélküli férfi fitness és edző póló - fekete
5 490 Ft
MEGNÉZEM
Dressa Work környakú rövid ujjú pamut póló csomag - 3 db
Dressa Work környakú rövid ujjú pamut póló csomag - 3 db

Normál ár: 8 970 Ft

Special Price 7 190 Ft

MEGNÉZEM
Dressa Work környakú rövid ujjú pamut póló - fekete
Dressa Work környakú rövid ujjú pamut póló - fekete
2 990 Ft
MEGNÉZEM