62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Hallottál már az ezüstszálas zoknikról?

A nevük igen beszédes, hiszen az anyagukban ezüstözött poliamid szálak vannak.
Ezek a szálak sokrétű előnyhöz juttatják a viselőjüket: lábizzadás, lábszag, keringési problémák, cukorbetegség, túlsúly és egyéb panaszok esetén is hatásos fegyver lehet egy ilyen zokni viselése.

Dresszakértői cikkünkben összegyűjtöttük Nektek a legfontosabb tudnivalókat az ezüstszálas zoknikkal kapcsolatban.

Tovább olvasom
2021. aug. 11. 10:41:53 Által Lídia Szabó Egészség Dresszakértő

Tudtad, hogy egy nő az élete során átlagosan tíz-húszezer tampont, vagy betétet használ el? És ezek bizony mind a szemétbe, majd a vizeinkbe kerülnek.

Szerencsére manapság már több olyan újdonság is van amivel környezetkímélőbb módon tudjuk átvészelni a piros betűs napokat. Az egyik ilyen innovatív termék a menstruációs bugyi is.

Ha a menstruációd alatt végig ilyen bugyit viselsz (vagy legalább a kevésbé erős folyású napokon) és elhagyod az eldobható termékeket, akkor máris nagyon sokat tettél azért, hogy csökkentsd az ökológia lábnyomod.

Tovább olvasom
2021. aug. 10. 15:36:55 Által Lídia Szabó Egészség Dresszakértő Életmód

A rendszeres edzés jót tesz a testnek és a léleknek is. Ehhez a legelső lépés az, hogy megtaláljuk azt a mozgásformát, amit szeretünk is csinálni. A motivációt sok minden adhatja: egy edzőtárs, egy verseny amire fel kell készülni, vagy valami olyan egyszerű dolog, mint egy új edzőruha.

Dresszakértői cikkünk abban szeretne segítséget nyújtani Neked, hogy megtaláld azt a sportmelltartót, amiben a lehető legtöbbet tudod kihozni az edzéseidből.

Tovább olvasom
2021. aug. 9. 7:59:56 Által Lídia Szabó Egészség Dresszakértő Életmód

A Dressánál nyáron mindig rengeteg pozitív visszajelzést kapunk a pamut anyagú száras bugyijainkra. Elsőre talán furcsán hangozhat, hogy egy száras alsó a legnépszerűbb nyári termékünk, pedig a magyarázat pofonegyszerű: Egy ilyen alsó tökéletes viselet lehet a nyári szoknyák, vagy ruhák alá. Szuper kényelmes, szellős, nincs átlátszódó bugyivonala és megóv az összedörzsölődő combok okozta kidörzsölődéstől is.

A pamut sokoldalúsága nagyon jól tud jönni kánikula idején. Dresszakértői cikkünkben összegyűjtöttük nektek, hogy milyen pamut öltözékeket érdemes még bevetni a meleg időben.Tovább olvasom

A legtöbbünknek a zoknivásárlás csak egy mellékes dolog. Megakad a szemünk egy tetszetős páron, vagy a kassza mellett gyorsan bedobunk egy több páros csomagot a kosarunkba. Pedig a zoknik között nagy különbségek lehetnek. Ha pedig a nem megfelelő zoknit hordjuk, akkor az ránk is kihatással lehet. Túlzott lábizzadás, kirepedezett sarok, lábgomba és egyéb lábbetegségek is kialakulhatnak, ha rossz minőségű, nem körültekintően megválasztott zoknikat hordunk.

Zoknivásárlás előtt érdemes megfontolni, hogy milyen hosszra, anyag típusra, és stílusra van szükségünk.

Tovább olvasom

Amikor sportruházatot keresünk, akkor sokszor nem fordítunk akkora figyelmet a részletekre, mint a mindennapokra szánt ruháink kiválasztásánál (igen - mi is elkövettük már azt a hibát, hogy valami kinyúlt pólóban és melegítőnadrágban mentünk el edzeni). Viszont azok, akik már edzettek valaha minőségi sport leggingsben jól tudják, hogy mennyit tud javítani a teljesítőképességükön.

Keress akár futáshoz, jógához, vagy túrázáshoz leggingset, az összeállításunkból megtudhatod, hogy melyik mozgástípushoz milyen leggings fajta illik leginkább, és milyen tulajdonságaira érdemes odafigyelni.

Tovább olvasom

Ha szoktál kocogni, edzőterembe járni, vagy ennél is komolyabban veszed a mozgást, és például egy triatlonra edzel, akkor valószínűleg észrevetted már, hogy sok sportoló speciális kompressziós öltözéket visel. Ezek a feszes leggingsek, rövidnadrágok, felsők és zoknik nem véletlenül örvendenek olyan nagy népszerűségnek az aktív életet élők körében.

Még ha tudjuk is, hogy mire kell gondolni, amikor kompressziós sportruházatról beszélünk, azért sokan vannak, akik még mindig nem tudják, hogy pontosan hogyan működnek ezek az öltözékek, és milyen előnyei lehetnek a viselésüknek. Ebben a cikkben összeszedtük nektek, hogy mi mindent érdemes tudni a kompressziós öltözékekről.

Tovább olvasom
2021. ápr. 13. 16:09:23 Által Lídia Szabó kompressziós sportruházat, edzés, sport, fitness, leggings, Egészség Életmód

Sokan ismerik azt a kellemetlen érzést, amikor egy aktívabb nap után ki van dörzsölődve a combjuk belseje. Ez a probléma nem csak a teltebb embereket érintheti - van akinek genetikailag vastagabb a combja és van olyan is akinek az izmossága miatt ér és dörzsölődik össze.

 

Tovább olvasom
2020. júl. 2. 15:17:00 Által Dresszakértő férfi, comb, dörzsölődés, izzadtság, nyár, Egészség Dresszakértő Életmód

A kompressziós harisnya helyes használata esetén jótékony hatást fejt ki a lábszáron futó visszerekre.

Tovább olvasom

Újraélesztési rekordkísérletre készülnek Szegeden, az SZTE Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztálya szervezésében. A középiskolák közötti versennyel egybekötött rendezvény színvonalát emelve az Országos Mentőszolgálat is jelen lesz, mint közreműködő.

Tovább olvasom
2019. okt. 1. 16:42:09 Által Dresszakértő újraélesztés, rekordkísérlet, sbo, szeged, Egészség Dresszakértő