0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.
A legtöbben minden nap használjuk őket, a műanyag zacskók szinte minden kereskedőnél előfordulnak. Akár élelmiszert vásárolunk, akár a legújabb parfümöt, szinte garantált, hogy ezekkel a környezetet károsító zacskókkal távozunk az üzletből.Tovább olvasom
2022. júl. 1. 14:23:55 Által Norbert Kálló környezetvédelem, bevásárlótáska, műanyag, Életmód

Az hogy a 2020 évünk enyhén szólva viharos volt, senkit nem lep meg. A vírus terjedése és a járvány kialakulása miatt a legtöbb ország leállásra kényszerült és ez által az embereket otthonukba taszította. Ez számos változást igényelt és hozott, beleértve a ruhatárunkat is. Ha az otthonunkban ragadunk, az otthoni ruha mindennapi viseletté válik.

A bezárások, a szabadtér tevékenységek szabályozott időpontjai és a maszkok előírása miatt a divat elkezdett megváltozni. A kényelem iránti fokozott érdeklődés az elmúlt időszakban nőtt.

Mivel az alkalmi ruhák egyre funkcionálisabbak lettek és az edzőtermi ruhákat úgy tervezték, hogy még az edzőtermen kívül is jól nézzenek ki, ez által elkerülhetetlen volt a stílusok keveredése. Így a trendek változása volt a láthatáron. Egyre fontosabbá vált, hogy ne csak stílusosak hanem kényelmesek is legyenek a választott ruhadarabok.

Otthoni ruhák amelyek átveszik a bezárt életmódunkat

Mivel a járvány arra kényszerített, hogy a szabadban lévő időtöltést beltérre cseréljük, számos embernek otthon kellett dolgoznia és a legtöbb társasági eseményt le kellett mondania. Amikor az egyébként hatalmas, globális világunk hirtelen a képernyő mögé és a négy fal közé zsugorodott.

Mivel a fogyasztók hosszabb ideig maradnak otthon, és kevesebb pénzt költenek, a kiskereskedők emellett számíthatnak arra, hogy a otthoni ruházat népszerűvé válik. A nők esetében ezek lehetnek feldobható ruhák, luxuspizsamák,míg a férfiak könnyű szövetek,rövid ujjú ingek és rövid garnitúrák vásárlása felé néznek a melegítőnadrágok és pulóverek alternatívájaként.

Mivel, hogy nem volt hova menni így az öltözködésünk teljesen megváltozott. A divatos ruházat utáni igényünk teljesen megtorpant és az otthoni ruhára való keresletünk pedig nőtt és hamarosan fő divat választásunkká vált.

Igyekszünk az otthon töltött perceinket minél kényelmesebben és vidámabban tölteni. Ennek következményeképp olyan ruhadarabokat választunk melyek stílusosak viszont igen kényelmesek.

Fenntarthatóság iránti érdeklődés

Ami igen meglepő, hogy a világjárvány megnövelte a fogyasztók érdeklődését a fenntarthatóság iránt és örömmel látható, hogy azokat a cégeket választják melyek jártasak ebben a témában.

Egyre tudatosabbak az emberek azzal kapcsolatban, hogy mit választanak illetve, mibe öltöznek. Ezen pontok figyelembe vétele, ahelyett, hogy trend lenne, inkább a fogyasztói gondolkozásmód változásának tekinthető. A vásárlók jobban odafigyelnek majd arra, hogyan bánnak a vállalkozások dolgozóikkal és a bolygóval.

A társadalmi okok hitelessége és átláthatósága továbbra is prioritást élvez és a márkáknak meg kell próbálniuk valódi és pozitív változást elérni. Ezek a szempontok meghatározó tényezők lehetnek, hogy a fogyasztók kiben döntenek márkahűséget.

Otthoni ruha a szabadban

Mivel az elmúlt hónapokban megszoktuk, hogy kényelmes társalgó ruhákat viselünk, felveti a kérdést, hogyan akarunk öltözködni, ha lesz okunk újra felöltözni?

Köztudott,hogy a vásárlók előnyben részesítették a nappali ruházatot a globális bezárás idején. Bár a világ újra kinyílik, nem jelenti azt, hogy ezek a cikkek teljesen eltűnnek. Az otthoni irodákat létesítők számának növekedésével a kényelmes szövetek és ruházat valószínűleg megmarad ebben az új munkamódszerben

Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem akarunk kiöltözni és hogy az ilyen típusú ruháinkat csökkenteni fogjuk. Viszont az a tény már felmerülhet, hogy a jól megszokott kényelmet, melyet valljuk be igen gyorsan megszoktak az emberek, miként fogják leváltani.

Különösen érdekes látni, hogy a megváltozott életstílusunk mit jelent azon márkák számára amelyek közvetlen ellentétben állnak az otthoni ruházatot gyártókkal.

Ami a jövőt illeti, úgy tűnik az otthoni ruha iránti kereslet nem valószínű, hogy leapadna. Mivel az ügyfelek megtapasztalták a szép otthoni környezet és a kényelmesebb, áramvonalasabb gardrób gondozásának előnyeit, nehezen elképzelhető, hogy felhagyjanak ezzel a gyakorlattal.

Jövő a kényelemben

A ruhák kényelmét jutalmazó elmozdulás arról tanúskodik, hogy a divat egy folyamatosan fejlődő iparág, amely tükrözi az általunk megélt időket. Ha a járvány előtti életet a kényelmes sportos öltözék jellemezte, a járvány idején az öltözködési kódot néhány szinttel feljebb csúsztatták a kényelmi skálán.

Míg a világjárvány utáni öltözék valószínűleg egy kis luxust ad otthoni ruháink megjelenéséhez. Legyen szó anyagi eredetű, vagy kifejezetten csillogó ruhákról.

2021. nov. 8. 17:01:02 Által Lídia Szabó otthoni ruha, kényelem, fenntarthatóság, Életmód

A helyes melltartóméret megállapítása a mellimplatátum alapján

Te, és az orvosod talán megegyeztetek abban, hogy milyen melltartóméretet szeretnél magadnak a műtét után, de több tényező is befolyásolhatja, hogy végül milyen melltartó lesz jó rád. Az implantátumok sokszor szélesebb melleket eredményeznek, mint az alap mellszövetek: emiatt hiába érzed úgy, hogy C kosaras vagy - lehet, hogy mégis az egyel nagyobb D kosárra lesz szükséged ahhoz, hogy valóban kényelmes legyen a melltartód.

Az implantátumok méretét köbcentiméterben (cc) szokták meghatározni. Ha például felmegyünk a 177-ből (3/4-ed csésze rizsnek megfelelő mennyiség) a 236-as cc-re (1 csésze rizsnek megfelelő mennyiség), akkor az már egy kosárméretes növekedést is jelent.

Ha már tudod, hogy mekkora lesz az implantátumod mérete, akkor az is segíthet abban, hogy milyen méretű melltartót kell majd keresned.

Tovább olvasom
2021. aug. 25. 10:42:43 Által Lídia Szabó Dresszakértő Életmód

A Dressánál mindig is figyeltünk arra, hogy olyan saját márkás kollekciókkal jöjjünk ki, amikre valóban szükség is van, és nem lehet máshol hozzájutni.

A Dressa Work ruházatokat az az igény keltette életre, hogy manapság nagyon nehéz olyan minőségi munkaruházatot kapni, amihez nem kell kutatómunkát végezni, és külön bemenni egy eldugott munkaruházati boltba.

Nálunk nagy mennyiségben online lehet hozzájutni a munkavédelmi zoknikhoz és a könnyed mozgást biztosító alsóneműkhöz, pólókhoz és mellényekhez.

Dresszakértői cikkünkben most be fogjuk mutatni Nektek, hogy mitől olyan praktikusak a Dressa Work termékek.

Tovább olvasom
2021. aug. 18. 14:11:16 Által Lídia Szabó Dresszakértő Életmód Divat

Már régen nem volt ilyen meleg a nyarunk, miközben sokan még mindig a karantén miatt felszaladt kilók miatt feszengünk.

Egy esküvőre, vagy egyéb elegánsabb alkalomra mindenki a legjobb formáját akarja hozni - ehhez pedig még vékonyabb testalkat esetén is szükség lehet valamilyen alakformáló fehérneműre. Először persze nem tűnik jó ötletnek, hogy ebben a melegben még egy alakformálót is magunkra húzzunk, de ez azért van, mert sokan nem tudjuk, hogy milyen áldásos, nem túl ismert hatásai lehetnek egy modern kori alakformálónak.

Arról nem is beszélve, hogy manapság már tényleg olyan anyagok és szabászati technikák is vannak a piacon, amik forradalmasítani tudták az alakformálókat.

Dresszakértői cikkünkben most összeszedtük, hogy milyen alakformálókat érdemes és ajánlott viselni a meleg időkben azoknak, akiknek szükségük van egy kis támogatásra nyáron is.

Tovább olvasom
2021. aug. 17. 10:27:45 Által Lídia Szabó Dresszakértő Életmód Divat

Az utóbbi években rengeteg új fazonú férfiaknak szánt alsót hoztak be a gyártók amik között szinte már majdnem olyan nehéz eligazodni, mint a női fehérneműk között.

A legnagyobb különbség még mindig a hagyományosabb fecske fazonú alsók és a lazább boxerek között vannak. De melyik számít jobbnak?

Dresszakértői cikkünkben ennek a kérdésnek próbáltunk a végére járni.

Tovább olvasom
2021. aug. 13. 7:50:11 Által Lídia Szabó Dresszakértő Életmód Divat

Ha Neked is eleged van már azokból a felsőkből amik pár hónap, vagy mosás után már elhasználódnak, és viselhetetlenek lesznek, akkor válaszd Te is a Dressa vadiúj saját márkás Basic pólóit!

Ezek a pólók 100% előzsugorított, gyűrűs fonású jersey pamutból készülnek, ami puhább, strapabíróbb, komfortosabb viseletet ad bármelyik másik anyagnál.

Az egyszerű, letisztult dizájnjuk megkönnyíti a mindennapi viseletüket, hiszen nagyszerűen lehet párosítani más ruhadarabokkal.

Cikkünkben szeretnénk egy kicsit részletesebben is bemutatni Nektek a Basic kollekciónk előnyeit.

Tovább olvasom
2021. aug. 11. 16:23:54 Által Lídia Szabó Dresszakértő Életmód

Tudtad, hogy egy nő az élete során átlagosan tíz-húszezer tampont, vagy betétet használ el? És ezek bizony mind a szemétbe, majd a vizeinkbe kerülnek.

Szerencsére manapság már több olyan újdonság is van amivel környezetkímélőbb módon tudjuk átvészelni a piros betűs napokat. Az egyik ilyen innovatív termék a menstruációs bugyi is.

Ha a menstruációd alatt végig ilyen bugyit viselsz (vagy legalább a kevésbé erős folyású napokon) és elhagyod az eldobható termékeket, akkor máris nagyon sokat tettél azért, hogy csökkentsd az ökológia lábnyomod.

Tovább olvasom
2021. aug. 10. 15:36:55 Által Lídia Szabó Egészség Dresszakértő Életmód

Belegondoltál már abba, hogy hogyan készülnek a ruhák, amiket a bevásárlóközpontokban és a hipermarketekben vásárolsz? Sajnos nem a legkörnyezetkímélőbb módon. A divatipar a világ egyik legszennyezőbb iparága, amely ráadásul rengeteg vizet használ. A Fast Fashion trend, vagyis a folyamatos ruhatárfrissítés és ruhafelhalmozás miatt kialakult mennyiségi igényeknek sajnos igen jelentős a környezetre gyakorolt káros hatása.

Szerencsére van már igyekezet arra, hogy ezt a tendenciát visszafordítsuk az organikus, újrahasznosított, vagy lebomló alapanyagokból készülő ruhaneműk, az etikusabb munkáltatói hozzáállás, a környezetkímélőbb gyártás, és a felelős fogyasztói magatartás által.

A Dressánál mindig is fontosnak tartottuk, hogy minél öko tudatosabb módon értékesítsünk, csomagoljunk és szállítsunk. Emiatt bővítjük folyamatosan az újrahasznosított anyagokból készült saját márkás kollekcióinkat és más márkák újrahasznosított anyagú termékeinek kínálatát:

Tovább olvasom
2021. aug. 9. 10:37:07 Által Lídia Szabó Dresszakértő Életmód Divat

A rendszeres edzés jót tesz a testnek és a léleknek is. Ehhez a legelső lépés az, hogy megtaláljuk azt a mozgásformát, amit szeretünk is csinálni. A motivációt sok minden adhatja: egy edzőtárs, egy verseny amire fel kell készülni, vagy valami olyan egyszerű dolog, mint egy új edzőruha.

Dresszakértői cikkünk abban szeretne segítséget nyújtani Neked, hogy megtaláld azt a sportmelltartót, amiben a lehető legtöbbet tudod kihozni az edzéseidből.

Tovább olvasom
2021. aug. 9. 7:59:56 Által Lídia Szabó Egészség Dresszakértő Életmód