Ha Neked is eleged van már azokból a felsőkből amik pár hónap, vagy mosás után már elhasználódnak, és viselhetetlenek lesznek, akkor válaszd Te is a Dressa vadiúj saját márkás Basic pólóit!

Ezek a pólók 100% előzsugorított, gyűrűs fonású jersey pamutból készülnek, ami puhább, strapabíróbb, komfortosabb viseletet ad bármelyik másik anyagnál.

Az egyszerű, letisztult dizájnjuk megkönnyíti a mindennapi viseletüket, hiszen nagyszerűen lehet párosítani más ruhadarabokkal.

Cikkünkben szeretnénk egy kicsit részletesebben is bemutatni Nektek a Basic kollekciónk előnyeit.

Slow Fashion: Miért érdemes tartósabb, egyszerűbb ruhadarabokat viselni?

Az elmúlt években elterjed fast fashion kifejezés egy olyan gyártási modellt takar, aminek az a lényege, hogy minél gyorsabban elkészülő, minél nagyobb mennyiségű, és minél olcsóbban előállított ruhadarabokat gyártsanak és értékesítsenek. Azért is "fast", azaz gyors lett a neve, mert az ilyen módon készült ruhák általában silány minőségűek és gyorsan elhasználódnak, tönkremennek - így a vevő egy folyamatos spirálban él ahol, bár alacsonyabb árakon, de nagyon gyakran kell újra és újra vásárolnia ahhoz, hogy legyen mit viselnie és lépést tartson a trendekkel. A folyamatos vásárlás miatti ruhamennyiségek minél olcsóbb előállításához olcsó munkaerőre, alapanyagra és előállításra is szükség van, amit sajnos harmadik világbeli kizsákmányolással és nagymértékű káros-anyag kibocsájtással oldanak meg a cégóriások.

A Slow fashion/fenntartható divat pont ezzel az irányzattal szeretne szembemenni és arra törekszik, hogy drágább, de jobb minőségű, megbízható forrásból származó öltözékeket vásároljunk amiket aztán sokkal több ideig tudunk majd viselni. Így nem lenne szükség arra, hogy folyamatosan új ruhákat vásároljunk olyan cégektől akik a gyártás során nagy mértékben szennyezik a környezetet.

A Dressa Basic kollekciójának megalkotása közben az a törekvés vezérelt minket, hogy a védjegyünknek számító Slow Fashion irányzat alapján fenntartható módon gyártott minőségi, hosszú ideig használható pólókat alkossunk.

Dressa Basic női környakú rövid ujjú pamut póló
Dressa Basic női környakú rövid ujjú pamut póló
2 590 Ft
MEGNÉZEM
Dressa Basic környakú rövid ujjú pamut póló
Dressa Basic környakú rövid ujjú pamut póló
2 590 Ft
MEGNÉZEM

Miért érdemes a Dressa Basic pólókat választani?

- Körkötött kivitelezés

A Dressa basic pólók körkötött kivitelezéssel készültek, ami azt jelenti, hogy oldalt nincs rajtuk zavaró varrás.
Tudjuk, hogy mennyire fontos tud lenni, hogy egy testhez simuló felsőnek minél kevesebb varrása legyen ami a bőrrel érintkezik. Ezért külön odafigyeltünk arra, hogy a mindennapi viseletre szánt pólóinknak ne legyen oldalt varrása. Ez nem csak kényelmi szempontból, de az összkép miatt is fontos lehet, hiszen sokkal letisztultabb, szebb viseletet tud adni egy olyan felső aminek nem látszik oldalt a varrat-része.

- Divatos, testhezálló forma

A Dressa Basic pólók másik nagy előnye, hogy követi a test vonalát. A női változatnak kifejezetten karcsúsított a fazonja annak érdekében, hogy látszódjanak a nőies formák.
Annak hála, hogy testhezálló a fazonjuk bátran fel lehet venni őket a mindennapokban, hiszen nem úgy fognak kinézni, mint egy othhoni játszós, vagy sportoláshoz használt póló. Helyette kifejezetten divatos, laza, sportos, időtlen összhatást keltenek.

- Szín és formatartó

Ezeknek a pólóknak prémium minőségű, strapabíró anyaguk van, így nem kell attól tartanod, hogy mosás közben összemennek, kinyúlnak, vagy kieresztik a színüket. Nem csak pár hónapig lehet majd őket viselni, hiszen hosszú idő után is ugyanolyan állapotban lesznek, mint amikor először vetted fel őket. Ha fontos Neked a fenntarthatóság és a pénztárcádat is szeretnéd megkímélni a folyamatos kiadásoktól, akkor ezeket a pólókat mindenképpen próbáld ki!

- Puha, gyűrűs fonású pamutból készült

A pamut anyagról mindenki tudja, hogy milyen kellemes viselni. Egyszerre tud légáteresztő, kényelmes, nedvszívó és könnyed lenni. A Dressa Basic pólók anyaga nem csak sima pamutból készült, hanem 100% prémium kategóriás gyűrűs fonású pamutból. Ez a pamut sokkal puhább, könnyedebb anyagot ad, amit öröm lesz viselni. 

Dressa Basic női környakú rövid ujjú pamut póló
Dressa Basic női környakú rövid ujjú pamut póló
2 590 Ft
MEGNÉZEM
Dressa Basic környakú rövid ujjú pamut póló
Dressa Basic környakú rövid ujjú pamut póló
2 590 Ft
MEGNÉZEM