Marty McFly

A new yorki divatmárka mára egyesítette a letisztult megjelenést az elegancia fogalmával. Calvin Klein Bronx-ban született, magyar-zsidó család gyermekeként és már kisgyermek korában tudta, hogy ruhákat szeretne tervezni. Tanulmányai után nem sokkal, 1968-ban jó barátjával, a kiváló üzleti érzékkel rendelkező Barry Schwartz-cal indították útjára a Calvin Klein divatmárkát. Ebben az évben mindössze 3 ruhával és 6 kabáttal próbáltak utat törni maguknak a divat világába, méghozzá öles léptekkel, hisz a Calvin Klein kabátok atombombaként robbantak be a köztudatba. Később, a '80-as években belevágott a fehérnemű készítésbe, így létrejött a mára ikonikussá vált Calvin Klein boxer, ck boxer kifejezés. Klein megváltoztatta a divat világát, inspirálva számos későbbi nagy divattervezőt. A divatszakma csak "Hódító Calvin"-ként ismerte, utalva arra, hogy számára nincs legyőzhetetlen akadály, és nem ismer megalkuvást, ha divatról van szó. Manapság olyan sztárok rajonganak öltözékeiért mint Gwyneth Paltrow és Julia Roberts. A Calvin Klein napjainkban az egyik legnagyobb divatmárka. Darabjait divíziókban dobja piacra, így találhatjuk meg a Calvin Klein boxereket és melltartókat a "Calvin Klein Underwear" divízióban. A Calvin Klein női és férfi pólókat, pulóvereket a történelmi múltra visszatekintő Calvin Klein Jeans-ben fedezhetjük fel. A maga idejében úttörőnek számító Calvin Klein Sportwear tömöríti a sport és szabadidő darabok széles tárházát.

Calvin Klein logó


Calvin Klein logó

Brooke Shields

#mycalvins - a saját divatmárkád

Calvin Klein forradalmasította a divat világát. Egyszerű letisztult, egyszerű, ám erőteljes vonalakkal dolgozott, így szabásmintáiban megtestesült az elegancia. Természetes színei hamar ráébresztették a városi üzletembereket és asszonyokat, hogy a minimalista, egyszerű megjelenésben rejlik a stílus, nem pedig a magamutogató, csicsás darabok által keltett giccsparádéban. Farmerdivat terén is úttörőnek bizonyult, mivel az elsők között volt aki tömegtermékké tette a farmernadrágot. Hatalmas visszahangot váltott ki a Brooke Shields-el a főszerepben futó kampány, ami szinte legendássá tette a márkát és magát a reklámot, hiszen mindenki tudta, hogy "Senki sem állíthatja meg őt, és az ő Calvinjeit". A tomboló feminizmus korában telitalálat volt az üzenet, így ezt követően nők ezrei foglaltak állást Shields kisasszony mellett.

Calvin Klein fehérnemű

Ez a neved, nem? Calvin Klein! Rá van írva a boxeredre! - Calvin Klein Underwear

Mindenki emlékszik címsorban lévő Marty McFly sztorira, mikor a fiatalkori édesanyja ágyában ébredt, ugye? A letisztult elegáns dizájn az alsónadrágon található derékrészen körbefutó sávon mutatkozott meg. Calvin Klein boxereivel megtette azt, amire addig egyetlen divattervező sem volt képes. Férfiak széles tömegeit mozgatta meg, egészen addig, hogy a Calvin Klein alsónadrág modelljei váltak státusszimbólummá.

Valósággá váltotta divattervezőknek azt a korábbi álmát, hogy a boxer ne csak praktikuma miatt legyen "must-have" darab, hanem igazi divatmodell válljon belőle, sokat dobva egy személy megjelenésén.

Elérte, hogy a boxer szexepillé váljon, felébresztve a vágyat minden férfiben, hogy egy kicsit Mark Walhberg akarjon lenni. Később kiterjesztette az Underwear divíziót a női fehérneműkre is (Calvin klein női fehérnemű ck bugyikkal), megteremtve márkájának kultuszát mindkét nem tagjai közt. Ma már addig íródott a CK sztori, hogy egy-egy Calvin Klein fehérnemű viselése határozza meg emberek státuszát.

Calvin Klein fehérnemű

Egy lépéssel a divat előtt - Calvin Klein Jeans

A farmervilág innovációja köthető hozzá a Brooke Shields arcával elindított "farmerforradalom" miatt. Teljesen új koncepciót vezetett be az irányvonallal, mivel eddig elképzelhetetlennek tartotta a divat szakma, hogy valaki designer-farmereket gyártson elérhető áron. A kezdetektől fogva elképesztő örömmel fogadta a nagyközönség, szinte felfalták a már megszokott, letisztult dizájnnal készült nadrágokat és dzsekiket, amik meghatározták az elkövetkező néhány év divatjának alakulását. A Calvin Klein Jeans divízió ma már tartalmaz Calvin Klein pólókat és pulóvereket egyaránt. Hitvallása, hogy könnyed, sportos, viszont mégis elegáns ruházattal lássa el márkájának követőit, akik ezt azzal hálálják meg, hogy ódákat zengnek a mesés darabokról. A már megszokott letisztult vonalak, és naturális színek lehetővé teszik, hogy a Calvin Klein Jeans farmerei, pólói, pulóverei a mai napig töretlen népszerűségnek örvendjenek mind a nők, mind a férfiak körében.

Calvin Klein fehérnemű és farmer

Calvin Klein logó

Calvin Klein a Dressán

Régóta tervezzük, hogy elhozzuk nektek, igényes vásárlóknak a legnagyobb világmárkák LEGJAVÁT! Kitartunk amellett, hogy nem fogadjuk el a félmegoldásokat, és a ruházati univerzum legtöbb, arra érdemes márkát megmutassuk nektek, hiszen itt már 30 éve minden rólatok szól! Elsőként fogadjátok tőlünk szeretettel a a Calvin Klein Underwear legjobb Calvin Klein Boxereitcalvin klein fürdőnadrágjait, calvin klein zoknikat, calvin klein fehérnemű szetteket amik arról nevezetesek, hogy kiváló szellőző képességük mellett valóságos divatikonná varázsolnak! Megtalálhatod a leglazább joggereket, pamut nadrágokat, amiben komfortosan érezheted magad az otthon melegében és az edzőteremben egyaránt! Elhoztuk nektek a lezserül elegáns Calvin Klein női-, és férfi póló kínálat legjavát, amiben végtelenül magabiztos lehetsz a nap bármely szakában!

Calvin Klein fehérnemű
Dresszakértő