Megtalálni a megfelelő méretű melltartót, olykor komoly kihívás lehet - mellmérettől függetlenül. A női mellek nem csak különböző méretűek, de különböző formájú, típusú és eltérő mértékben teltebb is lehet. Ezen felül a tested vonala, formája, a testsúly és a magasság is befolyásolja milyen melltartó lesz számodra megfelelő. Most a kisebb keblekkel rendelkező hölgyek kerülnek a középpontba, kiváltképp az AA-B kosárméretet viselők.

kismellű nő

Ha kicsi a cicid, valószínűleg számtalanszor hallottad már azt hogy: “Milyen szerencsés vagy! Fogadok, hogy akármikor kimehetsz az utcára melltartó nélkül!”. Néhány tipp, amivel visszavághatsz azoknak, akik ezzel traktálnak:

  • -”Minden nőnek hordania kell melltartót, mellmérettől függetlenül. Az ‘A’ és ‘B’ kosarasok sem ússzák meg csak azért mert az övék kisebb.”
  • -”Minden cici szépen mutat. Nem a méret a lényeg. PONT.”
  • -”Ne bámuld a melleim!”

 

Igazság szerint, a pici ciciknek ugyanúgy szüksége van a alátámasztásra, formázásra, valamint megemelésre a ruha alatt, mint a dúsabb keblekkel rendelkező hölgyeknek. Ebből következik, hogy ugyanazokkal a problémákkal néznek szembe hogy megtalálják a tökéletes melltartót és az idomaik a legszebbek legyenek.

A két legnépszerűbb probléma, amelyről melltartót vásárló kismellű nők beszámoltak:

 

Push-Up nyomás

Az egyik leggyakoribb probléma amivel a kismellű hölgyek szembesülnek melltartóvásálás során az a folyamatosan erőltetett push-up probléma. Rengeteg márka és értékesítő gondolja, hogy a legjobb (és néha az egyetlen) lehetőség a kis mellek “nagyobbítására”. Ezért az ilyen adottságokkal rendelkező hölgyeknek eléggé szűkösek a választási lehetőségeik a tátongó kosarak, és a dugig párnázás között.

Javaslom kerüld el a teljes mellet befedő melltartókat! A melled kisebbnek látszik majd tőlük és elnyomják a dekoltázsod. Ehelyett törekedj a rugalmas kosarú melltarókra, vagy próbálj ki egy helyes háromszög alakú bralette-et pánttal.

 

Tátongó kosarak

A “tátongó kosarak” kifejezés arra vonatkozik, amikor a melltartód alja teljesen fekszik a ciciden, viszont a felső részen üres rész tátong. Ez kifejezetten gyakori az ‘A’ és ‘B’ kosaras hölgyeknél, abból kifolyólag, hogy elképesztő sok formázott melltartót kerekítenek le a tetején, a nagyobb mellekhez idomulva - és a kisebb melleket süllyesztőbe küldve.

A problémát úgy tudod orvosolni, hogy puha kosarú melltartót választasz. A háromszög formájú melltartók szintén jó megoldásnak tűnnek, hiszen szorosan ölelik át melleid.

 

Legjobb melltartók kismellű hölgyeknek

Csak mert az átlagosnál kisebb a melled nem jelenti, hogy nem hordhatnál olyan csinos melltartót mint teltebb mellű vetélytársaid. Íme, a legnépszerűbb kis kosarú melltartók közül néhány: