Még mielőtt legyintenél és azt gondolnád magadban, hogy egy házasság nem egy szexi fehérneműtől lesz sikeres, állj meg egy pillanatra. Hiszen nem arról van szó, hogy egy boldog párkapcsolat kizárólag a testiségről szól, azonban tény, hogy az érzékiségnek nagy szerepe van benne. Figyelem, összebújós tippek következnek!

Az őszinteség, a közösen eltöltött tartalmas idő, az apró figyelmességek és egy- egy romantikus vacsora éppúgy hozzátartoznak a boldog házasság receptjéhez, mint egy szexi fehérnemű és egy forró szeretkezés. Őszintén, mikor csábítottad utoljára a párodat? Akkor itt a remek alkalom! Íme néhány alapszabály, amely garantáltan feldobja a házasságotokat!

Szexi fehérneműk nőknek

Milyen fehérneműt válassz? Valójában ez abszolút a te döntésed. Érdemes kilépni egy kicsit a komfortzónádból, hiszen egy ilyen fehérneműben pont az a lényeg, hogy extravagáns legyen! Nem baj, ha picit kényelmetlen és az sem, ha egyébként sosem vennél fel hasonlót, hiszen nem hétköznapokra vásárolsz, csak egy pár röpke percig fogod viselni.

Ha szégyenlősebb vagy, indíthatsz egy brazil fazonú csipkés tangával vagy egy francia bugyival. Ehhez jöhet egy igazán sokat sejtető melltartó, mellyel már majdnem tökéletes a viselet. Természetesen egy ilyen szettből nem hiányozhat a harisnyatartó sem, egy fekete, csipkés vagy – bátrabbaknak – necc harisnyával. Ha még ennél visszafogottabb vagy, a csipkés selyem kombiné lesz a te nyertesed, hiszen eltakar, de eleget sejtet.

Különleges viselet, főleg ha kiegészíted egy szexi harisnyával. Ha viszont a bevállalósabb hölgyek táborát erősíted, akkor érdemes megnézned az egyedi bodykat és baby dollokat, sőt, ha valami igazán extrára vágysz, nem maradhat ki a repertoárból az egyrészes neccruha sem. A férjednek biztosan leesik majd az álla!

Milyen szexi fehérneműt érdemes választani a férfiaknak?

A férfiak is meglephetik feleségüket egy szexi fehérneművel, akár neki vásárolnak, akár maguknak. Egy férfi tanga például ugyanolyan izgató lehet egy nő számára, mint fordított esetben. Lehet klasszikus fekete, vadító piros, különleges párduc mintás vagy az extrán bevállalósaknak necc tanga! Ha sosem hordtál még hasonlót, éppen itt az ideje, a párod biztosan értékelni fogja, ha megleped egy ilyen szerelésben. Legrosszabb esetben nevettek egy nagyot – akkor sincs nagy baj, ez is hozzá tartozik a boldog párkapcsolathoz.

Mi a megfelelő alkalom a szexi fehérnemű viselésére?

Igazából megfelelő alkalom lehet minden nap. Természetesen nem szabad elfeledkezni az olyan fontos eseményekről, mint a házassági évforduló, a Valentin-nap, vagy egyikőtök születésnapja, de ha igazán meg szeretnéd lepni a párodat, válassz egy teljesen átlagos, hétköznapi estét, amikor biztosan nem számít rá. A lényeg, hogy teremtsd meg a hangulatot! Néhány gyertya, egy pohár finom bor, halk zene és minden készen áll egy romantikus, érzéki estéhez.

Ez tényleg feldobja a házasságot?

Az, hogy házasok vagytok, nem jelenti azt, hogy innentől kezdve nem lesz újdonság vagy izgalom a szexuális életetekben. Sőt! Egy olyan emberrel lehet csak igazán feloldódni és új dolgokat bevállalni, akiben teljesen megbízol. Ki más lenne az, mint a házastársad, akivel jóban-rosszban együtt vagytok?

Bellissima Chic tanga alsó
MEGNÉZEM »

Scic Foly 375 baby doll és full tanga
MEGNÉZEM »

Bellissima 110 Venus női csipkés alsó
MEGNÉZEM »

Triumph Sexy Angel String tanga
MEGNÉZEM »

Obsessive F204 bodystocking cicaruha
MEGNÉZEM »

Obsessive Diamond body
MEGNÉZEM »

Cotonella CD026 csipkés brazil alsó
MEGNÉZEM »

Obsessive G300 bodystocking cicaruha
MEGNÉZEM »

Scic Foly 5108 Giusy necc melltartó és alsó
MEGNÉZEM »

Szexi fehérnemű kínálatunkhoz kattints! >>