kompressziós melltartó

   A modern kor nagy trendjévé vált, hogy a mellük megjelenésével elégedetlen hölgyek szeretnének változtatni azok méretén vagy formáján. Így egyre többen döntenek mellplasztika mellett és sajnos egyre több a mastectomia utáni rekonstrukciós műtétek száma is. A végeredmény azonban nem csak a sebész képzettségétől függ, hanem a megfelelő posztoperatív fehérnemű megválasztásától is.

   Az Anita vállalat szorosan együttműködik az orvosokkal a kompressziós melltartók létrehozásakor, így azok garantálják az optimális funkcionalitást. A nagy tapasztalat és az aprólékos mérések tökéletes illeszkedést és fájdalomcsillapítást eredményeznek, illetve kiválóan támogatják a gyógyulási folyamatot. A bőrbarát anyag és az egyéni testreszabhatóság maximális mozgásszabadságot és rendkívül nagyfokú kényelmet garantál egyaránt a nappalok és az éjszakák során is.

Műtét utáni melltartó funkciók:

  • - megkönnyíti és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot a mellek stabil helyzetben tartásával 
  • - szabályozott nyomást gyakorol a hegekre, ami minimálisra csökkenti a szétnyílás kockázatát 
  • - hatékonyan csökkenti a fájdalmat, minimalizálja a mellek súlyát, ezzel könnyítve meg a beteg számára, hogy visszatérjen a napi rutinjához 
  • - a gerinc tehermentesítésével segíti elő a helyes testtartást

   Az implantátummal végzett mellnagyobbítás esetén rugalmas, anatómiailag formázott pánt segít az implantátumokat a helyükön tartani, így azok nem mozdulnak el helyükről.

Mivel a klinikák nem minden esetben biztosítanak kopressziós melltartót, így érdemes azt a műtét előtt önállóan beszerezni.

Mire érdemes figyelni a műtét utáni melltartó vásárlásakor:műtét utáni melltartó

  1. 1. Rendkívül fontos a melltartó méretének meghatározása. Érdemes orvos javaslatát kérni.
  2. 2. A kosarakat úgy kell beállítani, hogy azok a lehető legnagyobb támogatást biztosítsák, tartsák a melleket stabilan és ne változtassák meg azok alakját. Az oldalsó támasztás ezt nagyban elősegíti.
  3. 3. A melltartó nem lehet túl laza, tökéletesen illeszkednie kell az alakodhoz, hogy a mellek stabilan alátámasztva legyenek. Semmilyen körülmények között sem mozdulhat el!posztoperatív melltartó
  4. 4. A jó minőségű szövet a jó műtét utáni fűző nélkülözhetetlen eleme. Lélegzőnek kell lennie, hogy a bőr ne izzadjon. A túlzott izzadás bőrirritációt okozhat és megnehezítheti a gyógyulási folyamatot. A kiváló minőségű anyag hosszú ideig megtartja rugalmasságát, ezzel biztosítva az állandó nyomást.
  5. 5. A pántok, hevederek zárásának és beállításának lehetősége elöl kell, hogy megtalálható legyen, ezzel téve lehetővé a fájdalommentes felvételt és a könnyű eltávolítását. A rögzítésnek mindenképp el kell különülnie a testtől, hogy a bőr irritációja ne fordulhasson elő. 6. Minden apró részletnek kényelmesnek kell lennie, a varratoknak pedig laposnak, ezzel biztosítva a legmagasabb komfortérzetet ezekben a nehéz hétekben.

   Ne feledje, hogy a műtét utáni melltartót közvetlenül az eljárás után kell felhelyezni, és legalább 6 hétig kell viselni a nap 24 órájában!

Kompressziós melltartó kínálatunkhoz kattints ide