Az élet 50 éves kor felett sem áll meg, és a nőknek az ötödik x után is szükségük lesz kényelmes, de mégis mutatós fehérneműkre.

Az emberek hajlamosok azt gondolni, hogy idősebb korban már nem is számít, hogy mit veszünk fel, hiszen már úgysem akarunk másoknak tetszeni, pedig az öltözködés nem csak másokról, hanem magunkról is szól.
Kortól függetlenül sokkal magabiztosabban és jobb közérzettel indíthatjuk a napot, ha egy igényes, kényelmes fehérneműt veszünk fel.

Dresszakértői cikkünkben most összegyűjtöttük, hogy mit érdemes tenni és mit nem, akkor, amikor 50 éves kor felett keresünk fehérneműt.

Tedd:

Frissítsd fel a fehérneműs fiókod tartalmát!

Nézzünk szembe a tényekkel: az évek múlása megváltoztatja a testünket. Még akkor is ha fittek maradunk - a hormonok, a terhesség, a gravitáció változtatni fog a súlyeloszlásunkon és a mellünk formáján. A klimax például növelheti a körméretünket miközben csökkenti a mellbőséget. Amikor ez megtörténik, akkor itt az ideje a nem jól passzoló fehérneműk kiselejtezésének, és modellek beszerzésének. Szabadulj meg végre azoktól az ősrégi, elnyűtt daraboktól, és gondold újra a teljes fehérnemű gyűjteményedet! Hidd el, hogy neked is sokkal jobb lesz a közérzeted azután, hogy felfrissítetted a fehérneműs fiókod tartalmát!

Figyelj oda a részletekre!

Amikor eljön az ideje annak, hogy kiválasszuk a korunknak megfelelő és jól illeszkedő fehérneműt, akkor nagyon sok múlhat a részleteken. A Balconette típusú melltartók segítenek a mellek megemelésében és a szövetek megfelelő eloszlatásában. Az U alakú hátrésszel rendelkező melltartók segíthetnek a hurkácskák eltüntetésében.

Mondj igent a finom és nőies csipke díszítésre, szatén díszekre, masnikra és különlegesebb pánt megoldásokra! Ne felejts el kísérletezni a különböző stílusokkal! Próbálj ki például egy olyan típust aminek közelebb helyezkednek el egymáshoz a vállpántjai, vagy elölkapcsos, esetleg variálható pántos: így fel lehet venni a kivágottabb hátú ruhákhoz is.

Próbálj ki valami áttetszőt!

Az áttetsző anyagú fehérneműk egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen szexis, különleges összhatást keltenek, miközben megfelelő tartást és kényelmet adnak. Sok típusnak csak a körpántja, vagy egy-egy betoldása áttetsző, ami Egy ilyen fehérneműben kortól függetlenül garantált a csábító, dögös megjelenés. Ha szeretnél egy kis tüzet vinni a hálószobába, akkor mindenképpen próbáld ki ezeket a modelleket!

Találd meg a párod!

Van valami egy egymáshoz illő bugyi és melltartó párosításban, amitől egy nő igazán lehengerlőnek érezheti magát. Még akkor is, ha csak ő látja - akkor is jó érzés tud lenni egy dekoratív szett viselése. Ha szeretnél egy kis önbizalmat és különlegességet adni a mindennapjaidnak, akkor ruházz be te is akár több egymáshoz illő fehérnemű szettbe! Olyan sokféle típusból és színből lehet válogatni. Ezek a fehérneműk tökéletes alkalmat adnak arra, hogy ünnepeld egy kicsit magad.

Fontold meg a köntöst is!

Mindenki szeret ajándékokat felbontani. Ha a fehérneműd fölé felveszel egy nőies szatén köntöst, akkor sokkal sejtelmesebb, vonzóbb összhatást tudsz elérni.

Ne tedd:

Ne viselj előformázott melltartót!

Az előformázott szivacsos melltartók jó ötletnek tűnhetnek akkor, ha szeretnél szebb formát adni a melleidnek, de megereszkedett mellek esetén pont hogy nem tudnak segíteni. Helyettük válassz inkább egy könnyedebb, selymesebb anyagból készült modellt, ami a szivacs nélkül is egyenletes formát tud varázsolni. A több részből összevarrt kosarú melltartók jobb tartást és végeredményben szebb formát tudnak adni az előformázottakhoz képest.

Ne legyen túl szoros!

Néha a melltartók túl feszesek, kemények, ami könnyedén bevághat és fájdalmat okozhat az érzékeny, puha bőrnek. Mindig a lehető legkényelmesebb, minőségi anyagokat részesítsd előnyben! Válaszd a szélesebb, párnázott vállpántokkal rendelkező modelleket. Viselj merevítő nélküli, vagy több rétegű anyaggal bevont merevítős melltartókat!

Ne válassz mindig natúr színeket!

A fehér, krém és testszínek jók lehetnek mindennapi viseletnek, viszont ne felejtsük el, hogy ezek a színek nagyítanak is! Ha szeretnél egy kis színt is vinni a fehérneműs fiókodba, akkor próbálj ki izgalmasabb színeket is! A fekete és a drágakő színek elegáns, csábító viseltet adnak, úgyhogy érdemes ezekkel kezdeni.

Összefoglalva tehát: Válassz olyan fehérneműt amit szeretsz és amiben igazán jól tudod érezni magad! Legyen kényelmes, adjon elég tartást és kövesse a tested vonalait! Ne félj új színek, stílusok kipróbálásától!