Sok-sok éven át, főleg a fiatalabb nők körében a tanga volt a legnépszerűbb alsónemű típus.

A Dressa eladásai és az aktuális divatirányzatok alapján viszont megváltozni látszik ez a trend: a tangákat már a fiatalabbak is lecserélték a kényelmesebb, szélesebb pántokkal rendelkező modellekre. Több elemzés is kimutatta már, hogy míg a tanga eladások száma csökkent, addig a normál bugyik, vagy akár még többet takaró női boxerek eladása évről-évre nő.

De vajon mi okozhatta a ezt a pálfordulást?

Az egyik ok talán az lehet, hogy a mai nők inkább az alapján vásárolnak, hogy mi lesz igazán kényelmes ahelyett, hogy a férfiak vajon mit találnának szexinek. Mindannyian ismerjük azt a képzetet, hogy a férfiak csak azt szeretik, ha a nőjük apró, csipkés semmiségeket hord a ruhái alatt. Viszont közben meg simán azt is szexinek találják, ha például otthon a barátnőjükön csak egy nagyméretű póló és bugyi van.

A divatirányok változása szintén közrejátszhatott abban, hogy kevesebb tangát vásárolnak a nők: mostanában a magas derekú, buggyosabb ülepű nadrágok vannak divatban, amik alól nem üt át az alsónemű. Ezenkívül az is trenddé vált, hogy minden test szép, és mindenkit el kell fogadni attól függetlenül, hogy hogyan néz ki. És miközben a picike tangák kényelmesek és előnyösek lehetnek egy vékony nőnek, addig a teltebbeken jobban mutat egy nagyobb fedést adó modell.

Mindig szoktak lenni olyan ellentmondásos trendek, amik visszahoznak és divatossá tesznek egy korábban népszerűtlen terméket, mint például az övtáska, a Crocs papucs, vagy a magas derekú nadrágok. A bugyiknál is hasonló helyzet alakulhatott ki, hiszen itt is egy olyan ruhadarab lett újra divatba hozva, amit, - bár korábban is viseltek - de egy ideig mégis csúnyának, nagyisnak lettek kikiáltva.

Na nem azért, mert csúnyák, vagy otrombák lennének. Meg lennétek lepve, hogy mennyi gyönyörű, különleges stílusú, színű és anyagú bugyi van a piacon.

Mi a Dressánál mindig is abban hittünk, hogy a nőknek olyan fehérneműt érdemes viselniük, amikben a lehető legjobban érzik magukat. Legyen az egy push up melltartó-tanga párosítás, vagy egy merevítő nélküli melltartó és pamut bugyi kombináció. Éppen úgy nincs ideális, mindenki számára kötelező fehérnemű, mint testalkat, vagy kinézet.
Sok nőt pont a természetesség és a kényelem tesz igazán szexivé.

És ha már ilyen nagy népszerűségnek örvendenek a bugyik, akkor nem feljethetnénk el végre azt is, hogy nagyi bugyinak tituláljuk őket?