62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Manapság a strandokon már nem csak a fürdőruhánkkal lehet divatozni. Strandruhák, strandkendők, különféle papucsok, táskák, ékszerek és hajbavalók is várják, hogy minél trendibb összhatást keltve tegyenek Téged is a vízpartok királynőjévé.

Dresszakértői cikkünkben összegyűjtöttük Nektek a legforróbb divattipeket a strandokra.

Tovább olvasom

Manapság már rendkívül sokféle típusú anyagból válogathatunk amikor ki kell választanunk az alsóneműnket. Pamut, bambusz, mikroszál, csipke és még sok más anyag várja, hogy kipróbáljuk őket.

De vajon melyik a legideálisabb? Létezik egyfajta anyag amit mindig keresnünk kell, vagy váltogassuk annak megfelelően, hogy éppen mit fogunk csinálni az adott ruhadarabban?

Dresszakértői cikkünkben utánajártunk, hogy milyen bugyi anyagot érdemes választani.Tovább olvasom

Ha Neked is eleged van már azokból a felsőkből amik pár hónap, vagy mosás után már elhasználódnak, és viselhetetlenek lesznek, akkor válaszd Te is a Dressa vadiúj saját márkás Basic pólóit!

Ezek a pólók 100% előzsugorított, gyűrűs fonású jersey pamutból készülnek, ami puhább, strapabíróbb, komfortosabb viseletet ad bármelyik másik anyagnál.

Az egyszerű, letisztult dizájnjuk megkönnyíti a mindennapi viseletüket, hiszen nagyszerűen lehet párosítani más ruhadarabokkal.

Cikkünkben szeretnénk egy kicsit részletesebben is bemutatni Nektek a Basic kollekciónk előnyeit.

Tovább olvasom

Hallottál már az ezüstszálas zoknikról?

A nevük igen beszédes, hiszen az anyagukban ezüstözött poliamid szálak vannak.
Ezek a szálak sokrétű előnyhöz juttatják a viselőjüket: lábizzadás, lábszag, keringési problémák, cukorbetegség, túlsúly és egyéb panaszok esetén is hatásos fegyver lehet egy ilyen zokni viselése.

Dresszakértői cikkünkben összegyűjtöttük Nektek a legfontosabb tudnivalókat az ezüstszálas zoknikkal kapcsolatban.

Tovább olvasom

Tudtad, hogy egy nő az élete során átlagosan tíz-húszezer tampont, vagy betétet használ el? És ezek bizony mind a szemétbe, majd a vizeinkbe kerülnek.

Szerencsére manapság már több olyan újdonság is van amivel környezetkímélőbb módon tudjuk átvészelni a piros betűs napokat. Az egyik ilyen innovatív termék a menstruációs bugyi is.

Ha a menstruációd alatt végig ilyen bugyit viselsz (vagy legalább a kevésbé erős folyású napokon) és elhagyod az eldobható termékeket, akkor máris nagyon sokat tettél azért, hogy csökkentsd az ökológia lábnyomod.

Tovább olvasom

A melltartó nagy utat tett meg az elmúlt évszázadok alatt ahhoz képest amilyen legelőször volt.

Dresszakértői cikkünkben most összeszedtük Nektek ennek a praktikus és mégis szexi fehérnemű történetének a főbb állomásait.

Tovább olvasom

Belegondoltál már abba, hogy hogyan készülnek a ruhák, amiket a bevásárlóközpontokban és a hipermarketekben vásárolsz? Sajnos nem a legkörnyezetkímélőbb módon. A divatipar a világ egyik legszennyezőbb iparága, amely ráadásul rengeteg vizet használ. A Fast Fashion trend, vagyis a folyamatos ruhatárfrissítés és ruhafelhalmozás miatt kialakult mennyiségi igényeknek sajnos igen jelentős a környezetre gyakorolt káros hatása.

Szerencsére van már igyekezet arra, hogy ezt a tendenciát visszafordítsuk az organikus, újrahasznosított, vagy lebomló alapanyagokból készülő ruhaneműk, az etikusabb munkáltatói hozzáállás, a környezetkímélőbb gyártás, és a felelős fogyasztói magatartás által.

A Dressánál mindig is fontosnak tartottuk, hogy minél öko tudatosabb módon értékesítsünk, csomagoljunk és szállítsunk. Emiatt bővítjük folyamatosan az újrahasznosított anyagokból készült saját márkás kollekcióinkat és más márkák újrahasznosított anyagú termékeinek kínálatát:

Tovább olvasom

A rendszeres edzés jót tesz a testnek és a léleknek is. Ehhez a legelső lépés az, hogy megtaláljuk azt a mozgásformát, amit szeretünk is csinálni. A motivációt sok minden adhatja: egy edzőtárs, egy verseny amire fel kell készülni, vagy valami olyan egyszerű dolog, mint egy új edzőruha.

Dresszakértői cikkünk abban szeretne segítséget nyújtani Neked, hogy megtaláld azt a sportmelltartót, amiben a lehető legtöbbet tudod kihozni az edzéseidből.

Tovább olvasom

Sokan csak akkor veszünk fel harisnyát, ha valamilyen elegáns eseményen kell megjelennünk. Ilyenkor persze gyorsan be kell szerezni valamit, és az ismeretek hiányában gyakorta megesik, hogy olyan harisnyát húzunk ami egyáltalán nem előnyös és/vagy silány minőségű.

Dresszakértői cikkünkben összegyűjtöttünk nektek minden fontosabb tudnivalót a harisnyákról, amiknek segítségével könnyedén ki tudjátok majd választani azokat a típusokat amik a legjobban illenek a testalkatotokhoz és a stílusotokhoz.

Tovább olvasom

Férfi divat 1.0: Az álöltözetnek szánt pólók különböznek a normál, mindennapi pólóktól. Az aláöltözetet nem szabad pólóként viselni, mint ahogy a pólót sem aláöltözetként.

Ha promóciós ajándékként kaptad, akkor valószínű, hogy olcsó és rosszul illeszkedik. Minden férfinek szüksége lenne aláöltözetként és utcára, nappali viseletként hordott pólója is.

Dresszakértői cikkünkben most körbejárjuk a témát: Mi is a különbség egy normál és egy aláöltözetként viselt póló között?

Tovább olvasom

előző oldal

következő oldalDressa Blog oldal: 2/70