62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Bugyi típusok, amik nem hiányozhatnak a fiókodból

T-String tanga

G-String tanga

A T-String tanga hátul egy zsinórból áll. Nevét a zsinór T alakja miatt kapta. Ez egy kifejezetten szexi fazonú alsó, amit különleges alkalmakra érdemes felvenni.A G-String tanga pántjai hátul vékonyak, majd a derék felé közelítve kiszélesednek. Szokták V-String tangának, vagy G-String tangának is nevezni a kiszélesedő rész alakja miatt. Szűkebb ruhák alá, különleges alkalmakra ajánluk.

Tanga

Brazil tanga

A legelterjetteb fazonú sima tanga elölről olyan, mint egy normál bugyi és a hátulja T alakban igazodik a hátsóhoz. A tangák között ez a típus örvend a legnagyobb népszerűségnek. Mindennapi visletre is alkalmas szűkebb ruhák alá.

A Brazil tanga (féltanga) lényege, hogy a farpofákat szabadon hagyja, de a hátsó része szélesebb, mint egy normál tangának. Ezáltal kényelmes és mégis nőies összhatást tud kelteni a szegélyek átlátszódása nélkül.

Francia bugyi

Bugyi

A francia bugyi oldalsó pántja szélesebb, mint egy normál bugyié, de hátul nem fedi be teljes feneket. Sokszor díszitik csipkével a szexisebb összhatásért. Alkalmas viselet lehet a hétköznapokra és a különleges alkalmakra is. A normál fazonú, klasszikus bugyik manapság alacsonyabb derékrésszel rendelkeznek, ami ideálissá teszik őket alacsony derékrészű szoknyák és nadrágok alá is. Befedik a teljes hátsót és oldalt vékonyabb a pántjuk. Mindennapi viseletre ajánljuk őket.

Hipster bugyi

Magas derekú bugyi

A hipster bugyik, másnéven midi fazonú bugyik alacsony derékrésszel rendelkeznek és szélesebbek az oldalsó pántjaik  a hagyományos bugyikhoz képest. Jobban összetartják az alakot és kényelmesek. Fiatalos szabásuk miatt nem ciki viselni őket.

A magas derekú bugyik oldalsó pántjai nem olyan szélesek, viszont a derékrészük akár a küldököt is betekarhatja. Ezek a bugyik egyben tartják amit kell, miközben nem keltenek ormótlan hatást. Ajánlott viselet lehet könnyen felfázósoknak és azoknak, akiknek kell az extra tartás deréktájon.

Maxi fazonú bugyi

Alakfromáló bugyi

A maxi fazonú bugyik teljesen befedik a hátsót és a lehető legszélesebb oldalpánttal rendelkeznek. Sokan szokták ezt a fazont mama bugyinak hívni, de korhatár nélkül bárki viselheti, aki szeretné maximális kényelemben eltölteni a mindennapokat és összetartani azt, amit kell. 

Az alakformáló bugyik lényege, hogy gyengéden, de mégis hatásosan formázzák az alakot. Speciális szabásuk, rugalmas anyaguk és a magasított derékrészük lapítják a hasat, megemelik a hátsót, összetartják az alakot és elsimítják a hurkácskákat. Különleges alkalmakra, feszülősebb ruhák alá ajánljuk őket.

Női boxer

Hosszú száras bugyi

Manapság divatba jöttek az úgynevezett női boxerek is amik fazonjukban megegyeznek a férfi boxerekkel, leszámítva persze az ágyékrészüket. Kényelmes, fiatalos viseletnek számítanak egész napon át.

A husszú szárú bugyik nagy segítséget jelenthetnek azoknak, akiknek összeér a combjuk és járás közben kidörzsölődik. Ezek a bugyik jól szellőznek, miközben megóvják a combokat a dörzsölődéstől. Fel lehet venni hosszabb szoknyák, ruhák és nadrágok alá is.

Ha kiderítetted, hogy milyen bugyi típus illene hozzád, akkor irány a bugyi kínálatunk! >>