0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Egészség


Az egészség és annak megőrzése központi szerepet kell, hogy játsszon a mindennapjaink során, hiszen úgy élhetünk minél teljesebb és hosszabb életet, ha odafigyelünk az egészségünkre. Sok olyan ruhanemű létezik, aminek viselésével támogathatjuk a szervezetünk minél hatékonyabb és egészségesebb működését, vagy gyógyulását.


Válassz kategóriát:

Product was successfully added to your shopping cart.

Egészség és öltözködés - Mi a kapcsolat köztük?

Bár fejben nem kötjük annyira össze a ruházkodást az egészséges életmóddal, mégis, nagyon sok közük van egymáshoz. Egészségünk megőrzéséhez például szükséges lehet a megfelelő öltözék is. Hidegben meleg ruházattal tudjuk védeni, felmelegíteni magunkat, melegben pedig a szellős, nedvszívó anyagú öltözék viselése segít a párologtatásban és az izzadtság elvezetésében.
De nem csak nyáron, hanem bármilyen évszakban: a fehérneműk, zoknik és egyéb ruhák segítenek a bőrünk szárazon tartásában hiszen felszívják róla az izzadtságot - így akadályozzák meg a kellemetlen nedvesség érzetet és a bőr gombásodását.

A melltartó és az egészség

Bár sok nő a pokolra kívánja a melltartókat, azért azt fontos tudni, hogy egy nagyon hasznos ruhaneműről van szó amit a nők megsegítésére és nem a "kínzására" hoztak létre. Általában azok a nők szokták gyűlölni őket, akik rossz méretű és/vagy típusú melltartót hordanak. Nagyon sok paramétert kell ugyanis figyelembe venni amikor a megfelelő melltartót keressük. A Fehérnemű szakértői központunkban könnyedén utána lehet járni annak, hogy melyik típus és méret illik hozzánk/ránk.

Ha a hozzánk illő melltartót hordjuk, akkor észre fogjuk venni, hogy mennyi előnye van. A legfontosabb ezek közül a tartás: leveszi a terhet a hátról és a vállakról és minimalizálja a mellek a mozgását. Így járul hozzá ahhoz, hogy ne fájjon a hátunk és ne ereszkedjenek meg a melleink. Intenzívebb mozgás közben pedig kifejezetten zavaró és fájdalmas tud lenni a mellek fel-le ugrálása, amit szintén minimalizálni lehet egy speciális sportmelltartó viselésével.

Végeredményben tehát a megfelelő melltartó viselése kifejezetten kényelmes és egészségmegőrző/javító hatással rendelkezik.

Műtéti beavatkozások utáni öltözékek

Ha valamilyen műtétre kerül sor, akkor az utána követő lábadozás időszakában nagyban megnövelheti a gyógyulás gyorsaságát és minőségét egy speciális műtét utáni ruhanemű. Ezek a modellek általában rugalmas, de mégis szellős anyagból vannak ami összetartja az érintett felületet, így csökkentve a mozgással járó fájdalmat. A kompressziós hatásuk nemcsak a szöveteket tartják egyeben, de serkentik a vér és nyirokkeringést is ami gyorsítja a sebek gyógyulását és a hegesedést.

Kismama öltözékek

Az élet természetes része a nők áldott állapota. Ezen állapot viszont sok olyan testi változással jár, amihez speciális ruhaneműre van szükség. Például olyan öltözékekre amik megtartják a növekvő pocakot, csökkentik a lábdagadást, vagy a rugalmasságuk miatt együtt tudnak növekedni a testtel. Szülés után szintén nagy segítséget nyújthatnak az olyan fehérneműk, amik segítenek a hasfal összehúzódásában, a sebek gyógyulásában, valamint a szoptatás megkönnyítésében.

Az életmód és az öltözködés

Ha elkötelezett hívei vagyunk az egészséges, sportos életmódnak, akkor biztosan rájövünk egy idő után, hogy mennyire fontos tud lenni a megfelelő sportöltözet viselése. Ezek a speciális ruhaneműk segítenek az izzadtság elvezetésében, összetartják az alakot, serkentik a vérkeringést, minimalizálják a szövetek "rengését" és komfortosabb közeget adnak a testnek.