0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Életmód


Életmódunk sok mindent meghatároz. Legfőképpen a fizikai és mentális egészségünket. A tudatos, sportos életmód jelentősen javíthat az egészségünkön és közérzetünkön. Ehhez érdemes speciális sportöltözéket viselni ami megkönnyíti és még eredményesebbé teszi a választott mozgásformánkat.


Válassz kategóriát:

Product was successfully added to your shopping cart.

Sportos életmódhoz válasszunk megfelelő sportöltözéket is!

Ha teszünk az egészségünkért és rendszeresen sportolunk, mozgunk valamit, akkor ahhoz elengedhetetlenek az olyan speciális sportöltözék, ami megkönnyíti, kényelmesebbé és eredményesebbé teszi a választott mozgásformát. Egy jól megválasztott sport-öltözékben klasszisokkal jobb lehet a teljesítményünk mozgás közben - éppen ezért kötelező azoknak, akik komolyan gondolják a sportot és az egészséges, mozgással teli életmódot.

Fitness

Az edzőtermi csoportos fitness órákhoz, vagy az otthoni fitnesshez érdemes olyan sportcipőt választani, aminek vastag talpa van és felfogja az ugrálásból származó ütődéseket. Egy jó cipővel óvhatod az ízületeidet és könnyebbé, sikeresebbé teheted a mozgásodat.
Aztán a cipőben lévő zokni is sokat tud dobni egy-egy edzésminőségen. Egy rövid szárú fitness zokni, ami nem csúszkál ide-oda mozgás közben áldás tud lenne a sportolni vágyóknak.

Nőknél a sportmelltartó, fitness top is elengedhetetlen, ami minimalizálja a mellek "fel-le ugrálását" és ezzel nagyban megkönnyíti a fitness órát. Egy ilyen melltartóban sokkal könnyebb lesz mozogni és megakadályozhatjuk, hogy a mellek idő előtt megereszkedjenek a mozgástól.

A fitness leggingsek, pólók és trikók mind úgy lettek kifejlesztve, hogy a kényelmességük mellett összetartsák az alakot - így megkönnyítik a dinamikusabb mozgásokat.

Jóga

A jóga egy igazi életszemlélet, életmód aminek fontos eleme a testmozgás és a kívül-belül elért nyugodt harmónia. Az ilyen típusú mozgáshoz kényelmesebb, lazább sportöltözék ajánlott, hiszen nem kell annyira "rögzíteni" a végtagokat és a melleket. Az viszont fontos, hogy ezek az öltözékek is jól szellőzzenek és ne gátoljanak minket a legkülönfélébb pózok elvégzése közben sem.

A jóga zokni szintén nagyon fontos lehet, hiszen a gyakorlatokat általában cipő nélkül mezítláb, vagy zokniban szokás végezni. Ilyenkor fontos, hogy olyan zoknit válasszunk, ami megfelelően tapad a földhöz és nem csúszkál a lábfejünkön.

Futás

A futás az egyik legintenzívebb mozgásforma, aminél elengedhetetlen a megfelelő sportöltözet. A fitnesshez hasonlóan itt is nagyon nagy szerepet kap a jó minőségi speciális futócipő és ollyan futó zoknik, amik végig a helyükön maradnak.

A lehető legjobb tartást adó sportmelltartót kell viselni, hogy minimalizáljuk a mellek mozgását, valamint olyan nadrágot és felsőt, ami szorosan simul a testre és elvezeti az izzadtságot.
Futás közben az is fontos lehet, hogy ne dörzsölődjenek ki a combjaink - érdemes tehát olyan futónadrágot választani, ami megvédi ezt a területet.