0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Kismama


A terhesség ideje alatt és szülés után is sokat segíthetnek a kismama fehérneműk és harisnyák. Ezek a speciális öltözékek a terhesség alatt támaszt nyújtanak a növekvő pocaknak és együtt növekednek a változó testtel. Szülés után pedig segítenek az esetleges sebek gyors gyógyulásában, a szövetek összetartásában és az eredeti forma visszanyerésében.


Válassz kategóriát:

Product was successfully added to your shopping cart.

Áldott állapotban - mit érdemes ilyenkor viselni?

A kismama ruházat és a szülés utáni hónapokban viselt fehérneműk nagyon fontosak lehetnek, hiszen segítenek a növekvő pocak megtartásában és együtt növekednek a testtel. A megváltozott alakhoz érdemes olyan darabokat választani amik 2-3 méretet is tudnak nyúlni, vagy "összemenni" - így nem kell folyton új méretet vásárolnunk és szülés után is lesz olyan ruha amibe könnyedén belebújhatunk.

A szülés előtti 9 hónap

Már a kezdeti időszakban érdemes felkészülni azokra a hónapokra amikor nagyobb melltartókra és alsókra lesz szükség. Vannak olyan speciális anyagú kismama melltartók és kismama alsók, amik a rugalmas anyaguk miatt együtt növekednek a viselőjükkel és így végig kényelmesek tudnak maradni.

De nemcsak a kényelem, a tartás is fontos lehet, hiszen a növekvő pocak és a mellek súlya megterhelheti a hátat, a derekat és a gerincet. A has megtartására létezik már számos olyan pocaktámasz és kismama fehérnemű, ami direkt arra lett kifejlesztve, hogy a szorításával és az állítható hevederjeivel rögzítse a pocakot.

Egy kismama harisnya, vagy leggings szintén jó ötlet lehet, mivel a szélesebb derékrész nemcsak kényelmes, de tartást is ad a pocaknak - így jelentősen megkönnyítheti a kismama mindennapjait.

Azok a ruhák, felsők, nadrágok és bugyik amik direkt szélesebb derékrésszel rendelkeznek tökéletes megoldást nyújtanak az egyre növekvő pocak melletti öltözködésre.

A szülés utáni időszak

Szülés után számos olyan öltözék van ami segíthet az újdonsült anyukáknak abban, hogy minél gondtalanabb és kényelmesebb legyen a picikkel töltött kezdeti időszak.

A szülés utáni hasleszorító bugyik segítenek az eredeti alak visszaszerzésében és egyben tartják a megnyúlt szöveteket. Az esetleges sebeket és hegeket is összetartják/kompressziós hatást fejtenek ki rajtuk, ami gyorsabb gyógyulást és szebb hegesedést fog eredményezni.

A kismama melltartók szülés után is jól jöhetnek, hiszen puha és rugalmas anyaguk nem irritálja a bőrt és alkalmazkodik a növekvő-csökkenő méretekhez.

A szoptatós melltartók is erre az időszakra lettek kitalálva. Ezek olyan melltartók, amik kosarát le lehet kapcsolni a rájuk rögzített kapcsokkal. Így nagyban megkönnyítik a szoptatást, hiszen sokkal egyszerűbben fér oda kicsi és a mellet is megtartják közben.