0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Szoptatás


A szoptatás időszakát gördülékenyebbé és kényelmesebbé lehet tenni olyan speciális öltözékekkel (szoptatós pizsamával, hálóinggel és melltartóval), amiket direkt erre a célra terveztek.


Válassz kategóriát:

Product was successfully added to your shopping cart.

Milyen öltözékekkel lehet megkönnyíteni a szoptatás időszakát?

A szülés utáni időszakban számos olyan ruhanemű és tárgy létezik ami megkönnyíti az újdonsült anyukák életét. Az egyik ilyen csoportba tartoznak a szoptatást könnyebbé, kényelmesebbé tevő ruhaneműk.

Szoptatós pizsama

A szoptatós pizsama lényege, hogy elöl gombok vagy cipzár legyen rajta. Így nem kell a szoptatásnál a teljes felsőrészünket felhúzni, vagy levenni, hanem elég az is ha kigomboljuk.

Szoptatós hálóing

A szoptatós pizsamához hasonlóan a szoptatós hálóing is egy sima hálóing amin elöl gombok, esetleg cipzár található. Itt talán még fontosabb, hogy felül szétnyitható legyen, hiszen ellenkező esetben a teljes hálóinget fel kéne hajtani, vagy levenni a szoptatások alakalmával.

Szoptatós melltartó

A szoptatós melltartók talán a leghasznosabb fehérneműk egy kismama életében. A segítségükkel sokkal zökkenőmentesebb és kényelmesebb lesz a szoptatás. Ezek a speciális melltartók úgy lettek kialakítva, hogy egy kapoccsal könnyedén le lehessen csatolni a kosár részüket. Így nem kell letolni, vagy levenni a melltartónkat - helyette csak könnyedén lekapcsoljuk a kosarat és már kezdődhet is az etetés. A lecsatolt kosarak alatti pánt rész megtartja a melleket, ami külön könnyedség a kismamának.

Szoptatós melltartóbetét

A szoptatós melltartóbetétet azért találták ki, mert a szoptatás időszakában könnyen megindulhat az újdonsült anyukák teje akkor is, amikor nincs éppen etetés. Ilyenkor nem túl kellemes érzés, ha a melltartónk, vagy a felsőruházatunk átázik. Egy cserélhető, vagy eldobható melltartóbetét nagy segítséget jelenthet, hiszen a melltartó kosarába behelyezve felszívja a kicsöppenő tejet és kényelmes, száraz közeget ad egész napon át.