0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Terhesség


A terhesség ideje alatt sokat segíthetnek a kismama fehérneműk és harisnyák. Ezek a speciális öltözékek támaszt nyújtanak a növekvő pocaknak és együtt növekednek a változó testtel.


Válassz kategóriát:

Product was successfully added to your shopping cart.

Mit viseljünk terhesség alatt?

Várandósság idején fontos, hogy minél kényelmesebb, szellősebb ruhadarabokat viseljünk. Ezek az öltözékek akkor is jók lesznek ránk, ha növekszik a testünk és a szülés után is jól jöhetnek még. Az anyaguk legyen minél légáteresztőbb és puhább - így nem fogják irritálni a bőrt és szellős pihe-puha közeget adnak.

Pocaktámasz

A terhesség alatt fontos megtartani az egyre növekvő pocakot. Sok nőnek fájdalmakat és kényelmetlenséget okoz a hasuk egyre növekvő mérete: megterheli a hátat, a derekat és a gerincet.
A pocak megtartására lett kifejlesztve a pocaktámasz, vagy más néven terhességi hastartó pánt, ami egy rugalmas anyagból készült derékra felhúzható öv.
A speciálisabb modelleknek van külön tépőzáras öve is. Ezzel az övvel szabályozni lehet a szorítás erősségét és azt, hogy hol tartsa meg jobban a hasat a fehérnemű.

Kismama fehérnemű

A kismama fehérneműk különlegessége, hogy rugalmas anyagúak, így követni tudják a test változásait és nem kell havonta lecserélni őket.
A kismama melltartók pihe-puha, nyúlós anyaga gyengéden öleli körbe a melleket és nem irritálja a bőrt. Ezek a kismama topok szülés után is jól jöhetnek amikor a szoptatástól érzékeny melleknek egy puha anyagú, rugalmas melltartóra van szükségük.
A kismama bugyik a pocak részen szélesebb szabásúak - így kényelmetlenség nélkül lehet viselni őket a has folyamatos növekvése alatt is.

Kismama fürdőruha

A kismama fürdőruhák direkt úgy lettek kialakítva, hogy deréktájon szélesebb szabással rendelkezzenek - így kényelmes közeget és tartást adnak a pocaknak fürdőzés közben is.

Kismama leggings és harisnya

Terhesség alatt érdemes kismama leggingset és harisnyát viselni. Ezek a rugalmas anyagú alsók követik a test vonalát és támaszt nyújtanak a növekvő pocaknak. Hidegben direkt jól jöhetnek, mert melegen tartják a derekat a hasat és a lábakat. Nyúlós anyaguk miatt méretnövekedés esetén is illeni fognak a kismamákra. Meghosszabbított derékrészük direkt szélesebb szabású - így könnyedén bele fog férni a növekvő pocak.