0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Postapont Ingyenes Szállítás INGYENES SZÁLLÍTÁS
» PostaPontra ( a 10 éves Zokni Csereprogram jóvoltából )
Felhasználható 10000 Ft felett, május 2. vasárnap éjfélig. Kuponkód nélkül kiválasztható.

Műtét


Műtét után fontos, hogy az esetleges sebek minél gyorsabban és problémamentesebben gyógyuljanak. Ebben nyújtanak nagy segítséget a műtét utáni fehérneműk és öltözékek, amik támaszt nyújtanak a testnek, összefogják a szöveteket, és serkentik a vérkeringést - ezáltal pedig elősegítik a sebek minél gyorsabb és hegmentesebb gyógyulását.


Válassz kategóriát:

Product was successfully added to your shopping cart.

Műtét utáni fehérneműk

Nem mindenkinek jut eszébe, pedig nagyon fontos lehet, hogy műtét után milyen ruhákban lábadozunk. A műtét típusától függően különböző specifikációjú öltözékek vannak a piacon, amik segíthetnek a lábadozásban. Legyen szó mellplasztikáról, zsírleszívásról, császármetszésről, vagy sérvműtétről - minden műtéthez megvan, hogy milyen műtét utáni fehérneműt érdemes viselni. A Dressánál többféle műtét utáni fehérnemű és öltözék is van, ami a lábadozók segítségére lehet.

Mellplasztika után

Mellnagyobbítás, mellfelvarrás, melleltávolítás, vagy bármilyen mellműtét után nagyon fontos, hogy a szövetek az új helyükön nyugalomban maradjanak - emiatt elengedhetetlen egy erre a célra kifejlesztett kompressziós melltartó. Ezek a melltartók összefogják és megtartják a szöveteket, ami csökkenti a fájdalmakat és annak az esélyét, hogy nem lesz megfelelő a gyógyulás. Kompressziós hatásuk serkenti a vérkeringést és a szövetek keringését, ami gyorsabb regenerálódást és szebb hegesedést idéz elő.
Mellműtét utáni rögzítőpánttal, vagy egy olyan melltartóval aminek külön rögzítő pántja van könnyedén be lehet szabályozni a szorítás erősségét és azt hogy hol fejtse ki a legnagyobb erőt - így tudjuk majd biztosítani, hogy mindig megfelelő legyen a nyomás.

Melleltávolítás esetén is fontos, hogy a hegek a lehető legszebben gyógyuljanak - ezért ilyenkor is jól jöhet egy kompressziós mellműtét utáni melltartó. A gyógyulás után pedig protézitartó melltartót érdemes viselni, amibe könnyedén beleilleszthető a mellbetét.

Zsírleszívás után

A bőr alatti zsírt megcélzó műtétek után elengedhetetlen a kompressziós fehérnemű viselése. Ezek az öltözékek nyomást gyakorolnak a bőrre, valamint egy helyben tartják és javítják a a szövetek keringését - így segítenek neki abban, hogy rendesen letapadjon és ne keletkezzenek egyenetlenségek a felszínén.

Császármetszés után

Természetes szülés és császármetszés esetén is igaz, hogy az újdonsült kismamáknak szükségük van olyan speciális alsóneműre, ami segíti a pocak visszahúzódását és a sebek, szakadások gyógyulását.

Sérvműtét után

A sérvműtét miatt keletkezett sebek gyorsabb gyógyulásáért és szebb hegesedéséért érdemes lehet sérvműtét utáni haskötőt hordani. Az ilyen alsók és hasleszorítók nyomást fejtenek ki a szövetekre, amik serkentik a keringést. A rugalmas anyaguk egy helyben tartja a szöveteket, ami megkönnyíti és fájdalommentesebbét teszi a mozgást.