0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Mellplasztika után


Mellplasztika után érdemes lehet egy speciális kompressziós melltartó beszerzése. Legyen szó mellnagyobbításról, mellfelvarrásról, vagy emlőeltávolításról, ezek a mellműtét utáni melltartók segítenek a szövetek összefogásában és a sebek gyorsabb gyógyulásában.


Válassz kategóriát:

Product was successfully added to your shopping cart.
15 termék az oldalon:

15 db

15 db

Milyen melltartót válasszunk mellplasztika után?

Bármilyen típusú mellműtétről, mellplasztikáról legyen szó, az mindig igaz, hogy a gyorsabb, fájdalommentesebb gyógyulás érdekében érdemes kompressziós, mellműtét utáni melltartót viselni. Egy ilyen melltartó rugalmas, kompressziós hatást kifejtő anyaggal rendelkezik, ami javítja a keringést az erekben és a szövetekben. Ha javul a keringés, akkor értelemszerűen a sebek is gyorsabban fognak gyógyulni és a hegek szebbek, láthatatlanabbak lesznek a végén.

Mellnagyobbítás utáni melltartók

Mellnagyobbítás után egy olyan kompressziós melltartót érdemes beszerezni amin rögzítő pánt is található - így még pontosabban tudjuk majd beállítani és igény szerint módosítani azt, hogy hol fejtsen ki nyomó hatást a melltartó.

Implantátumok behelyezése esetén fontos, hogy a szilikon melletti szövetek a helyükön maradjanak - emiatt célszerű, hogy gyógyulás alatt a lehető legkevesebb szabadon "lengésnek" legyenek kitéve.
Egy mellnagyobbítás utáni kompressziós melltartó segít benne, hogy a mellek a lehető legstabilabban maradjanak a gyógyulás ideje alatt.

Mellfelvarrás utáni melltartók

Mellfelvarrásnál után is nagyon fontos, hogy a mell új formája, és a megbolygatott szövetek a helyükön maradjanak, valamint hogy a sebek minél szebben és láthatatlanabbul gyógyuljanak be. Ezekre mind megoldást jelent egy mellfelvarrás utáni kompressziós melltartó, ami minimalizálja a mellek elmozdulását és a kompressziós hatása révén javítja/gyorsítja a keringést.

Emlőeltávolítás utáni melltartók

Melleltávolítás esetén a műtét utáni kompressziós melltartóknál még az is fontos, hogy rendelkezzenek protézistartó zsebekkel. Ezek a kosarakba rejtett zsebek arra lettek kifejlesztve, hogy a lehető legkényelmesebben és diszkrétebben lehessen beléjük helyezni a protézist.
A műtét utáni időkben érdemes egy kompressziós hatást kifejtő melltartót viselni, ami segít a sebek gyors és hegmentes gyógyulásában - utána pedig olyat, amiben található ilyen speciális protézistartó zseb. Ezeket a melltartókat nevezzük protézistartó melltartónak.

Mellműtét utáni melltartók

Bármilyen típusú mellműtétről is legyen szó, mellműtét után mindenképpen konzultáljunk az orvosunkkal arról, hogy milyen típusú kompressziós melltartót, vagy intenzív mozgásra tervezett sportmelltartót viseljünk.
Ezeknél a melltartóknál az is fontos lehet még, hogy elölkapcsosak legyenek, mert így könnyebb őket fel-le venni. Az anyaguk minél rugalmasabb kell hogy legyen, ami kompressziós hatást gyakorol a mellekre.

Nézd meg Te is a Kompresszós melltartó kínálatunkat >>