0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Fehérnemű


Az igényes öltözködés alapja a fehérneműviselés. Egy alkalomhoz illő alsó, vagy melltartó garantálja a jó közérzetet! Nálunk megannyi típusú és stílusú fehérnemű közül válogathatsz.


Válassz kategóriát:

Product was successfully added to your shopping cart.

Mik azok a fehérneműk, amik egy nő gardróbjából sem hiányozhatnak?

A fehérneműk jelentik az öltözködésünk nélkülözhetetlen alapját. Mielőtt felvennénk a ruháinkat fontos, hogy a megfelelő fehérneműt válasszuk hozzájuk.
Talán úgy gondolod, hogy minden fehérnemű egykutya, pedig a gyakorlatban hatalmas különbségek lehetnek a típusok között. Az aranyszabály az, hogy különböző alkalmakra és igényekhez különböző fehérnemű fajtákat érdemes viselni. És hogy melyek azok a fehérneműk, amik nélkül nem élet az élet?

Melltartók

Valószínűleg veled is előfordult már, hogy vásároltál egy új ruhát és rájöttél, hogy nincs hozzá olyan melltartód, amivel fel tudnád venni. A fehérneműs fiókodnak mindenképpen tartalmaznia kell olyan különböző fajtájú melltartókat, amiket különböző ruhatípusokhoz tudsz majd felvenni. Például ha egy kivágott felsőt viselsz, akkor érdemes push up melltartót viselned hozzád, hogy feljebb polcold vele a melleidet, de ha csak a mindennapok során viselt pólód alá keresel melltartót, akkor ahhoz jobban fog passzolni egy sima szivacsos fazonú. Egy variálható pántos melltartó szintén elkelhet a gardróbodban, hiszen egy ilyen típusú melltartóval többféle felsőrész is hordható.

A fehérneműs fiókodban tehát lennie kell minimum három, a mindennapok során viselt alap-melltartónak. Ezeknél a melltartóknál a fő szempont a kényelem és a megfelelő tartás, tehát érdemes őket az alapján kiválasztani, hogy megadják-e neked ezeket. Ha egy merevítő nélküli melltartóban kényelmesen érzed magad, de zavar, hogy nem ad megfelelő tartást, akkor válassz inkább egy kényelmes, merevítős fazonút. Végezetül, ha bármilyen típusú mozgást végzel, akkor szükséged lesz egy sportmelltartóra is, ami meggátolja a mellek fel-le ugrálását és ezzel megelőzi a megereszkedésüket.

Bugyik

A fehérneműs fiókodban legyen egy, vagy két hétre elegendő bugyi, amit a mindennapok során szoktál viselni, valamint pár olyan darab, amit különleges eseményekre, például feszülős ruhák alá veszel majd fel! Ezeknek a bugyiknak a fajtáját nyugodtan válaszd ki Te magad! Ha fontos Neked a kényelem, akkor viselj normál, vagy maxi fazonú bugyikat, amik betakarják a hátsód! Ha a sejtelmesség híve vagy, akkor válaszd a tangákat, vagy a lézervágott bugyikat! Ha szeretnél egyszerre kényelmes és nőies modelleket viselni, akkor a francia bugyikat, vagy a női boxereket érdemes választanod.

Alakformálók

Ha készülsz egy jeles eseményre, felszaladt rád pár kiló, vagy egyszerűen csak olyan ruhát szeretnél viselni, ami nagyon rádfeszül, akkor érdemes lehet alá valamilyen alakformáló fehérneműt húznod. Attól függően, hogy mely területekre akarsz összpontosítani választhatsz alakformáló bugyit, trikót, bodyt, vagy ruhát is.

Harisnyák

Egy megfelelően kiválasztott harisnyával formálhatjuk és szebbé tehetjük a lábainkat. A segítségükkel kényelmetlenség és feszélyezettség nélkül mutathatjuk meg a lábainkat egy rövidebb ruhában, vagy szoknyában. Harisnyából mindig érdemes több darabot és fajtát tartani otthon, amik majd kapóra jönnek egy-egy outfit kiegészítőiként.