0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Alakformáló fehérnemű


Alakformáló Fehérneművel könnyedén letagadhatsz egy méretet és férhetsz bele a szűkebb ruháidba. Légy Te is magabiztosabb ezekben a speciális kialakítású fehérneműkben!


Válassz kategóriát:

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. 60
 14. XS
 15. S
 16. M
 17. L
 18. XL
 19. XXL
 20. 3XL
 21. 5XL

Product was successfully added to your shopping cart.
88 termék az oldalon:

88 db

88 db

Ha valamilyen nagy eseményre készülődsz és szeretnél egy kis extra segítséget, hogy a lehető legjobb formádat hozhasd és jobban érezd magad a bőrödben, akkor nincs azzal semmi gond, hogyha segítségül hívod az alakformáló fehérneműk erejét!

Tévhit,

hogy egy ilyen darab, csak a túlsúlyos hölgyeknek kellhet, mivel egy normál testalkatú nőnek is komfortos, biztonságos érzést tud nyújtani, arról nem is beszélve, hogy a jó alakformáló nemcsak leszorít, hanem formál, meg is emel, akár nagyobbnak is mutat a szükséges helyeken.

Sokan szoktak azzal jönni, hogy túl szorosak és emiatt alig lehet bennük mozogni, de ezek a tapasztalatok többnyire azért keletkeztek, mert a kiábrándult hölgyek rossz minőségű, vagy nem megfelelő méretű modellt választottak. Egy jó alakformáló sima, arányos sziluettet kölcsönöz, de azért ne várj tőle csodákat! Ha olyan alakformálóba próbálod belepréselni magad, ami túl kicsi, azzal pont az ellenkező hatást éred el, mert a végződéseinél ki fognak buggyanni a hurkácskák és iszonyú kényelmetlenül fogod érezni magad.

Aztán ott van a másik gyakori ellenérv is, hogy mi van akkor, amikor életed pasija előtt majd le kell vetkőznöd és kiderül a turpisság. Egyrészt akkorát (sajnos) úgysem lehet csalni vele, hogy nélküle már egy másik embernek tűnj, másrészt a legvalószínűbb úgy is az lesz, hogy konkrétan észre sem veszi majd a kiszemelted, hogy valami nem stimmel, hiszen pont, hogy stimmel, mert úgyis lekerül rólad. Sőt, vannak olyan alakformáló fehérneműk, amik egyenesen szexisek, bájosak, és kihívóak, aminek hála ruhában alakformálásra, ruha nélkül pedig csábításra lesznek alkalmasak. 

Bár az alakformálók nem jelentenek végleges megoldást, de elég szembetűnő változásokat lehet velük elérni. Nemcsak abban jók, hogy eltüntetik a felesleget és szebb külalakot varázsolnak, hanem abban is, hogy összetartják, összefogják az alakot, ami nagy megkönnyebbülés tud lenni egy szorosabb ruha alatt.

Alakformáló fehérneműt mindenképpen az alapján válassz, hogy a tested mely területeit szeretnéd velük formázni:

- Hasleszorító, alakformáló bugyi
Akkor viselj ilyen bugyit, ha a számodra problémás terület főleg a hasi tájékon összpontosítódik!

- Push up bugyi
Akkor viselj push up bugyit, ha a célod a feneked feszesebbé, formásabbá tétele!

- Alakformáló body
Alakformáló bodyt akkor viselj, ha a hasadat, a fenekedet és melleidet is szeretnéd formázni.

- Fűző
A fűzőket akkor érdemes bevetni, ha kifejezetten karcsúsítani szeretnéd a derekadat és laposabbá tenni a hasadat.

- Alakformáló trikó
Az ilyen extra-rugalmas trikók jó megoldást jelentenek, ha szükséged van a felsőtested formálására, de a kényelemről sem akarsz lemondani.

- Alakformáló ruha
Ruhák alá érdemes lehet alakformáló ruhát húzni, ami összefogja a combokat, lapossá teszi a hasat és formázza a hátsót.