0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. XS
 14. S
 15. M
 16. L
 17. XL
 18. XXL
 19. 3XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Alakformáló Body

Az Alakformáló Body-k egyszerre lapítják le a hasat és formáznak kerek popsit. Összetartják és egyenletessé teszik az alakot. Légy bennük Te is magabiztos!

22 termék az oldalon:

22 db

22 db

Gyors és effektív testformáláshoz az alakformáló body-k biztos befutók! Egy kicsit úszódresszes érzetet keltenek, de higgyétek el, hogy teljesen más dologról van szó! Ezek a modellek egyszerre lapítják le a hasadat, emelik meg a melleidet, formálják kerekebbé a hátsódat és adnak egy letisztultabb, arányosabb formát. Szinte bármilyen öltözék alá tökéletesek, legyen szó nadrágról, felsőről, rövid shortról, trikóról, ruháról, vagy rövid szoknyáról.

Ha egy olyan ruhát viselsz, ami nagyon testhezálló, akkor szükséged lehet egy olyan alakformálóra, ami az egész testedet körbeöleli. Egy alakformáló body épp annyi formálást és ott biztosít, ahol szükséged van rá. A lábak között általában patent van elhelyezve bennük, hogy megkönnyítsék a le- és felvételt. Vannak olyan body is, amik elöl nem fedik be a melleket és így nem lesz kényelmetlen, hogy a saját melltartódra még rá kell húznod egy másik anyagot is.

Viselj alakformáló bodyt, ha

- Szeretnéd egyszerre formálni a fenekedet, a csípődet, a derekadat, a hasadat és a melleidet
- Egy olyan szoros ruhát akarsz felvenni, amiben biztonságosabban, magabiztosabban éreznéd magad, ha valami összetartaná alatta az alakodat
- Egy különleges eseményre mész és kell a plusz segítség, hogy bomba jól nézz ki

Nem olyan jó választás, ha

- A felsőtestedet nem kell annyira formálnod
- Nem szereted, hogy mosdóba járáskor ki- be kell kapcsolnod a bodyd patentját