0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. 60
 14. XS
 15. S
 16. M
 17. L
 18. XL
 19. XXL
 20. 3XL
 21. 5XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Alakformáló, Hasleszorító Bugyi

Alakformáló Bugyit, vagy Hasleszorító Bugyit keresel? Akkor a legjobb helyen jársz! Varázsolj velük laposabb hasat, karcsúbb derekat és formás popsit!

51 termék az oldalon:

51 db

51 db

Miért ne érezhetnéd magad magabiztosabbnak és felszabadultabbnak egy olyan alsóban, ami láthatatlan a ruha alatt? Függetlenül attól, hogy éppen a kedvenc farmerodat kapod magadra, vagy egy egész estés kiruccanást tervezel a barátnőiddel, ezek a modellek bármilyen alkalom esetén kiváló megoldást jelenthetnek a nemkívánatos dombocskák elrejtésére.

Lapossá teszik a hasat, karcsúbbá a derekat, valamint megemelik és kerekebbé teszik a popsit. Széles kínálat van belőlük a téren is, hogy mennyire szorosak és kiváló lehet azoknak, akik most vásárolnak először alakformáló fehérneműt és az egész-alakosokat túl rémisztőnek találják. Sok fajtájuk létezik kezdve a magasított derekútól, ami a hasat is leszorítja, a combformáló hatásúakig.

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy eltüntesd az oldalsó hurkácskákat és formázd a fenekedet az, ha alakformáló bugyit húzol. A legtöbb elég kényelmes ahhoz is, hogy akár egész napon át viseld. Mint minden alakformáló fehérneműnek, a bugyiknak is vannak különböző erősségi típusaik. A kevésbé erősek kisimítják a vonalaidat, de nem feltétlenül mutatnak kisebbnek. Az ebbe a típusba eső alsókat nadrágok alá érdemes felvenni. Az erősebb alakformáló hatással rendelkező bugyiknak sokszor különböző panel-bevarrásaik vannak, amik elöl és hátul is összefogják és kisebbnek mutatják az alakot.

Az alakformáló bugyiknak rengeteg fajtája és stílusa létezik annak érdekében, hogy bármilyen ruha alá fel lehessen venni őket. Vannak sima bugyik, női boxerek, magasított derekú bugyik és alakformáló száras alsók is. Ezek közül igény szerint lehet válogatni annak függvényében, hogy mely területek formázására szeretnél nagyobb hangsúlyt fektetni.

Viselj alakformáló bugyit, ha

A fenekedet, a derekadat és a hasadat szeretnéd formázni

Nem olyan jó választás, ha

Szükséged lenne a combjaid, a hátad és a csípőd formázására is