0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. XS
 14. S
 15. M
 16. L
 17. XL
 18. XXL
 19. 3XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Fűző

Fűző viselésével garantált a laposabb has és a karcsúbb derék! Varázsolj magadnak bombaalkatot ebben a csábos alakformálóban!

17 termék az oldalon:

17 db

17 db

A fűző az egyik legrégibb női alakformáló fehérnemű, amivel a hölgyek laposabb hasat és keskenyebb derekat tudnak varázsolni maguknak. Nem elhanyagolható az a tulajdonsága sem, hogy önmagában is rendkívül szexis, csábos összhatást kelt.

Ha egy különleges alkalomra készülsz és szeretnéd, hogy a kiválasztott ruhakölteményed alatt is egy nőies, szexi alakformáló lapuljon, akkor mindenképpen jó döntés lehet fűzőt viselned. Mivel a fűzők főleg a derekat és a hasat karcsúsítják, ezért azoknak a hölgyeknek ajánlott a viselése, akik ezekkel a részekkel elégedetlenek.

Akkor is érdemes alakformáló fűzőt viselned, ha nem "kicsinyíteni" szeretnél a derekadon, csupán egyenletesebb vonalakra, tartásra vágysz, ami biztonságérzetet ad egy feszesebb ruha viselése közben.

A fűzők deréktájon erősebb szorítóhatást tudnak kifejteni egy sima bodyhoz képest, mivel sokszor függőleges merevítők is vannak bennük, amik fixálják a vonalakat. Ha nincs szükséged igazán erős alakformálóra és nehezen bírod a kötöttségeket, akkor érdemesebb lehet alakformáló bodyt  húznod! Egy dekoratív fűzőt akár önmagában is viselhetsz felsőrész nélkül, hiszen nemcsak alakod lesz tőle szép, de szexis, nőies hatást is elérhetsz vele!

Viselj fűzőt, ha

- Szeretnél laposabb hasat és karcsúbb derekat varázsolni magadnak
- Csábításra szánod a fehérneműdet
- Egy különleges alkalomra keresel alakformálót a ruhád alá

Nem olyan jó választás ha,

- Inkább a fenekedet és a combjaidat szeretnéd formálni
- Kevésbé szoros alakformáló fehérnemű is megfelelne Neked