0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. S
 13. M
 14. L
 15. XL
 16. XXL

Product was successfully added to your shopping cart.

Push Up Bugyi

Egy Push Up Bugyival kerekebbé, feszesebbé, formásabbá és nagyobbá varázsolhatod a fenekedet! Legyen Neked is bombabiztos alakod ebben a praktikus alsóban!

10 termék az oldalon:

10 db

10 db

A Push up bugyik azért olyan hasznosak, mert nemcsak megemelik és kerekebbé teszik a popsit, de közben gyengéden leszorítják a hasat is, aminek hála bombabiztos alakot varázsolnak. A fenékemelő hatást a betoldásaiknak köszönhetik, amik összetartják és feljebb polcolják a farpofákat. Egy ilyen bugyiban végre nem kell attól tartanod, hogy a popsid nem elég formás, vagy kerek!

A Push up bugyiknak van egy olyan típusa is, aminek a hátsó részébe plusz betétet tettek - ezzel maximalizálni lehet a push up hatást, hiszen sokkal nagyobbnak és kerekebbnek látszik tőle a fenék. A divat változásával ez az alsó is érvényességet nyert, mivel manapság már nem az a "szép" ha valaki elöl léc, hátul deszka, hanem az, ha szép kerek, formás idomai vannak. A push up melltartók után tehát itt az új őrület, ami azért vált ilyen népszerűvé, mert napjainkban a minél nagyobb és kerekebb fenék a kívánatos. Idővel talán a push up bugyi is ugyanolyan elfogadottá válik, mint a push up melltartó.

Viselj Push up bugyit, ha

- Formásabb, kerekebb hátsót szeretnél varázsolni magadnak
- Növelni szeretnéd a popsid méretét
- Laposabb hasat szeretnél
- Kell egy bugyi, amivel összetartod az alakodat és formásabbá teszed a popsidat

Nem olyan jó választás, ha

- A feneked és a csípőd formázása nem az elsődleges célod
- Szükséged van a combjaid és a felsőtested formázására is