62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. 58
 14. 60
 15. XS
 16. S
 17. M
 18. L
 19. XL
 20. XXL
 21. 3XL
 22. 4XL
 23. 5XL
 24. 7-48

Product was successfully added to your shopping cart.

Bugyi

Megfelelő bugyi viselésével komfortosabbá, higiénikusabbá teheted az öltözködésed. Keress akár kényelmes, akár csábító bugyikat, nálunk mindkettőt megtalálod!

96 termék az oldalon:

1 - 96 termék, Összesen:226

1 - 96 termék, Összesen:226

A megfelelő bugyi kiválasztásához elengedhetetlen tudni, hogy mik a fő szempontjaink. Manapság rengeteg opció közül választhatunk, ezért célszerű előre tájékozódni a lehetőségeinkről. Ha a kényelem mellett tesszük le a voksunkat, akkor a hagyományos fazonú bugyik között érdemes válogatni, ha pedig szeretnénk egy kis szexiséget csempészni a hétköznapjainkba, akkor nézelődjünk a francia bugyik és a csipkés, szexibb modellek kínálatában!

Minden nő fehérneműs fiókjának tartalmaznia kell egy, vagy két hétre elegendő, a mindennapok során viselt bugyit. A normál fazonú, kalsszikus (bikini) bugyi továbbra is az egyik legnépszerűbb a bugyi fajták között. Ez a típus még a köldök előtt végetér, oldalt vékonyabbak a pántjai és a hátsó nagy részét betakarja. Vannak köztük alacsonyabb, vagy magasabb derékrésszel rendelkező fazonok is. Ezek a bugyik manapság alacsonyabb derékrésszel rendelkeznek, ami ideálissá teszik őket csípőfazonú szoknyák és nadrágok alá is. Mindennapi viseletre ajánljuk őket.

Fontos megjegyezni, hogy egy normál fazonú bikini bugyiban lehet a legkarcsúbb alak illúzióját elérni. Egy ormótlanabb, szélesebb pántokkal rendelkező darab lehet hogy eltakarja és jobban leszorítja amit kell, de közben fel is hívja a figyelmet a problémásabb területekre! Egy nagyon vékony tangát sem ajánlott a csípőtájékon erősebb hölgyeknek viselni, hiszen az meg nem fog eleget takarni. A legmegfelelőbb választás tehát mindenképpen a középút, ami egy normál fazonú, alacsony derékrésszel rendelkező bugyi.

Tökéletes választás lehet

- Mindennapi viseletre 
- Azoknak, akiknek a kényelem az első 
- Azoknak, akik karcsúbb alak illúzióját akarják kelteni

Nem olyan jó választás

- Azoknak, akik csábítani szeretnének a fehérneműjükben
- Azoknak, akik feszes ruhát viselnek és aggódnak a bugyivonaluk átütése miatt