0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Bugyi


Megfelelő bugyi viselésével komfortosabbá, higiénikusabbá teheted az öltözködésed. Keress akár kényelmes, akár csábító bugyikat, nálunk mindkettőt megtalálod!


Válassz kategóriát:

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. Állítható
 2. XS-L
 3. 34
 4. 36
 5. 38
 6. 40
 7. 41
 8. 42
 9. 44
 10. 45
 11. 46
 12. 48
 13. 50
 14. 52
 15. 54
 16. 56
 17. 58
 18. 60
 19. XS
 20. S
 21. M
 22. L
 23. XL
 24. XXL
 25. 3XL
 26. 4XL
 27. 5XL
 28. 7-48

Product was successfully added to your shopping cart.
96 termék az oldalon:

1 - 96 termék, Összesen:239

1 - 96 termék, Összesen:239

A megfelelő bugyi kiválasztásához elengedhetetlen tudni, hogy mik a fő szempontjaink. Manapság rengeteg opció közül választhatunk, ezért célszerű előre tájékozódni a lehetőségeinkről. Ha a kényelem mellett tesszük le a voksunkat, akkor a hagyományos fazonú bugyik között érdemes válogatni, ha pedig szeretnénk egy kis szexiséget csempészni a hétköznapjainkba, akkor nézelődjünk a francia bugyik és a csipkés, szexibb modellek kínálatában!

Minden nő fehérneműs fiókjának tartalmaznia kell egy, vagy két hétre elegendő, a mindennapok során viselt bugyit. A normál fazonú, kalsszikus (bikini) bugyi továbbra is az egyik legnépszerűbb a bugyi fajták között. Ez a típus még a köldök előtt végetér, oldalt vékonyabbak a pántjai és a hátsó nagy részét betakarja. Vannak köztük alacsonyabb, vagy magasabb derékrésszel rendelkező fazonok is. Ezek a bugyik manapság alacsonyabb derékrésszel rendelkeznek, ami ideálissá teszik őket csípőfazonú szoknyák és nadrágok alá is. Mindennapi viseletre ajánljuk őket.

Fontos megjegyezni, hogy egy normál fazonú bikini bugyiban lehet a legkarcsúbb alak illúzióját elérni. Egy ormótlanabb, szélesebb pántokkal rendelkező darab lehet hogy eltakarja és jobban leszorítja amit kell, de közben fel is hívja a figyelmet a problémásabb területekre! Egy nagyon vékony tangát sem ajánlott a csípőtájékon erősebb hölgyeknek viselni, hiszen az meg nem fog eleget takarni. A legmegfelelőbb választás tehát mindenképpen a középút, ami egy normál fazonú, alacsony derékrésszel rendelkező bugyi.

Tökéletes választás lehet

- Mindennapi viseletre 
- Azoknak, akiknek a kényelem az első 
- Azoknak, akik karcsúbb alak illúzióját akarják kelteni

Nem olyan jó választás

- Azoknak, akik csábítani szeretnének a fehérneműjükben
- Azoknak, akik feszes ruhát viselnek és aggódnak a bugyivonaluk átütése miatt