0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 36
 2. 38
 3. 40
 4. 42
 5. 44
 6. 46
 7. 48
 8. 50
 9. 52
 10. 54
 11. 56
 12. 58
 13. 60
 14. S
 15. M
 16. L
 17. XL
 18. XXL
 19. 3XL
 20. 4XL
 21. 5XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Száras Bugyi

Száras bugyit keresel, ami maximális komfortérzetet és felfázás nélküli életet biztosít? Válogass a 100% pamut tartalmú és a rugalmasabb bugyik és combvédő nadrágok között!

13 termék az oldalon:

13 db

13 db

Kidörzsölődik a combod a szoknyák alatt, vagy csak olyan bugyit keresel, ami maximális komfortérzetet és felfázás nélküli életet biztosít? Nálunk 100% pamuttartalmú, harisnya-anyagú, és testhez-simuló száras bugyik várják, hogy megszüntessék a dörzsölődés és a felfázás okozta kelletlenségeket!

Manapság a nők kezdik újra felfedezni, hogy mennyi problémájukra jelenthet megoldást egy régebbi stílusú női bugyi. A hosszú szárú női alsók az egyik legrégebbi kategóriába tartoznak és bizony számos olyan rejtett tulajdonságuk van, amikkel könnyedén felveszik a versenyt a csinosabb bugyikákkal.

Az egyértelmű lehet, hogy ezek az alsók megóvnak a hidegtől és rendkívül kényelmesek, de az már nem mindenkinek jut eszébe, hogy a hosszuk miatt az összeérő combok okozta kidörzsölődéstől is megvédenek. Szoknyák, ruhák, vagy vékonyabb anyagú nadrágok alá is fel lehet őket venni, hogy megszüntessük velük a dörzsölődés okozta kellemetlenségeket. A rugalmasabb anyagból készült alsók még az alakformálásról és az alak összetartásáról is gondoskodnak.
Mivel hosszú szárú, ezért arról se feledkezzünk meg, hogy a szegélyei nem fognak átütni a ruhádon és a segítségével úgy viselhetsz egy maximálisan komfortos alsóneműt, hogy közben nem kell aggódnod a bugyivonalad kirajzolódása miatt!

Viselj száras alsót, ha

- Könnyen felfázol, vagy csak szimplán fázós típusú vagy
- Összeérnek a combjaid és emiatt kidörzsölődnek a szoknyák, vagy a vékonyabb anyagú nadrágok alatt
- Maximális kényelemre vágysz
- Össze szeretnéd tartani vele az alakodat
- El akarod kerülni a bugyivonalad kirajzolódását

Nem olyan jó választás

- Ha csábítani szeretnél a fehérneműdben
- Meleg időben viselni (kivéve, ha olyankor is fázol, vagy direkt egy szoknya alá veszed fel, hogy megóvd vele a combjaidat a kidörzsölődéstől)
- Ha olyan alsó ruházatot viselsz, amiből felül, vagy alul kilátszhat a hosszúsága miatt