0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. Állítható
 2. 34
 3. 36
 4. 38
 5. 40
 6. 42
 7. 44
 8. 46
 9. 48
 10. 50
 11. 52
 12. 54
 13. 56
 14. 58
 15. 60
 16. XS
 17. S
 18. M
 19. L
 20. XL
 21. XXL
 22. 3XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Derékmelegítő

Egy derékmelegítő jó megoldás lehet, ha szeretnéd elkerülni a felfázást, vagy túl rövidnek találod a felsődet. Védd meg velük a derekadat a hidegtől!

18 termék az oldalon:

18 db

18 db

A derékmelegítők tökéletes megoldást jelentenek azoknak, akik könnyen fel szoktak fázni, vagy rövidebb felsőrészeik vannak és a lecserélésük helyett keresnek valami alternatívát a hidegebb időkre. Túrázáshoz, biciklizéshez, vagy bármilyen kinti szabadidős tevékenységhez is jól jöhet egy rugalmas anyagú meleg derékmelegítő, hiszen anélkül tartja melegen a derekat, a vesét, az alhasat és a fenék felső részét, hogy közben elmozdulna a helyéről. Azoknak a férfiaknak és nőknek is ajánlott a viselése, akik ülőmunkát végeznek egy légkondicionált helyiségben és a mozgás hiánya miatt napközben fázni szoktak.

Anyag tekintetében választhatsz feszülősebb, elasztikusabb típusút, ami nem fog elmozdulni mozgás közben és egy kicsit formálja is az alakot, vagy leteheted a voksodat egy légáteresztőbb pamutból szőtt mellett, ami kényelmes, puha közeget biztosít. De az igazi meleget egy jó gyapjú derékmelegítő biztosítja.

Egy színesebb derékmelegítővel akár fel is dobhatod az öltözékedet, hiszen egy sálhoz hasonlóan egy derékmelegítőt is könnyedén tudsz fel-le venni és különböző összeállításokhoz párosítani. Sok nő arra is szokta használni a derékmelegítőket, hogy a ráhúzza a feszülősebb nadrágja, vagy leginngse tetejére. Így anélkül lehetnek sejtelmesen szexisek, hogy közszemlére tennék a hátsójukat, miközben mégsem egy szoknyát viselnek.

A derékmelegítő tökéletes választás, ha

- Könnyen fel szoktál fázni
- Fázós vagy és nem szokott elég lenni a pulcsi, meg a meleg nadrág
- Van egy túl rövid felsőd, de szereted és nem akarod azért lecserélni, mert fázol benne
- Fel szeretnéd dobni az öltözékedet valami színesebb darabbal, de nem akarsz új felsőt, vagy alsót venni hozzá
- El akarod takarni vele a hátsód felső részét amikor egy feszülősebb nadrágban, vagy leggingsben divatozol