62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. S-XL
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 6XL
 10. 50
 11. 52
 12. 54
 13. 56
 14. 58
 15. 60
 16. S
 17. M
 18. L
 19. XL
 20. XXL
 21. 3XL
 22. 4XL
 23. 5XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Férfi Alsónadrág

A hagyományos, fecske fazonú férfi alsónadrágok nemcsak kényelmesek, de tartást is adnak, aminek hála jól lehet bennük mozogni. Próbáld ki Te is és élvezd a mozgás adta szabadság érzését!

Boxeralsó újdonságok


27 termék az oldalon:

27 db

27 db

A hagyományos, fecske fazonú alsónadrágokat azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik több támogatást és feszesebb, testhez-simuló szabást várnak el az alsójuktól. Ezek az alsók sosem fognak kimenni a divatból, hiszen rendkívül kényelmesek és megtartják azt, amit kell. Az alsónadrágok fazonban többfélék is lehetnek, kezdve a sportos, feszülős modellektől, a lazább, pamutos anyagúakig.

Újra divatba jöttek a fecske fazonú alsónadrágok!

Szereted a fecskét, de közben divatot is követnéd? Akkor többé nem kell, hogy elhanyagold ezt a fazont, mert a csípőfazonú fecskék szuper-divatosnak számítanak! A viselésükkel garantált a szellős, kényelmes érzet és a trendi, férfias megjelenés.

Ne feledkezzünk meg az alsónadrágok anyagáról sem!

Érdemes lehet kipróbálni a pamuton kívül más anyagú alsónadrágokat is: selyem alsónadrágot, bambusz alsónadrágot, mikroszálas alsókat, vagy akár nylon alsónadrágot is. A bambusz még a pamutnál is puhább és nagyobb a nedvszívó képessége. A rugalmasabb anyagú alsókat pedig sportoláshoz, vagy olyan mindennapokra érdemes felhúzni, amikor sokat mozgunk.

Klasszikus fehér alsónadrág?

A hagyományos fehér színű alsónadrágok azért olyan népszerűek, mert lehet őket fehéríteni és elöl slicces a fazonjuk. Ezek az alsók többnyire lazább fazonnal rendelkeznek és elterjedt róluk a "nagypapás" jelző. A gyártók azonban nem hagyták annyiban a dolgot és divatosabb, fiatalosabb stílusban kezdték el forgalmazni ezeket a fehér alsókat. Manapság alacsonyabb derékrésszel és feliratos, vagy színes gumiszegéllyel teszik őket divatossá. Egy sima fehér fecske így már azoknak is ideális választás lehet, akik szeretnének divatosak maradni.