0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 36
 2. 38
 3. 40
 4. 42
 5. 44
 6. 46
 7. 48
 8. 6XL
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. 58
 14. 60
 15. S
 16. M
 17. L
 18. XL
 19. XXL
 20. 3XL
 21. 4XL
 22. 5XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Férfi Alsónadrág

A hagyományos, fecske fazonú férfi alsónadrágok nemcsak kényelmesek, de tartást is adnak, aminek hála jól lehet bennük mozogni. Próbáld ki Te is és élvezd a mozgás adta szabadság érzését!

Boxeralsó újdonságok


24 termék az oldalon:

24 db

24 db

A hagyományos, fecske fazonú alsónadrágokat azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik több támogatást és feszesebb, testhez-simuló szabást várnak el az alsójuktól. Ezek az alsók sosem fognak kimenni a divatból, hiszen rendkívül kényelmesek és megtartják azt, amit kell. Az alsónadrágok fazonban többfélék is lehetnek, kezdve a sportos, feszülős modellektől, a lazább, pamutos anyagúakig.

Újra divatba jöttek a fecske fazonú alsónadrágok!

Szereted a fecskét, de közben divatot is követnéd? Akkor többé nem kell, hogy elhanyagold ezt a fazont, mert a csípőfazonú fecskék szuper-divatosnak számítanak! A viselésükkel garantált a szellős, kényelmes érzet és a trendi, férfias megjelenés.

Ne feledkezzünk meg az alsónadrágok anyagáról sem!

Érdemes lehet kipróbálni a pamuton kívül más anyagú alsónadrágokat is: selyem alsónadrágot, bambusz alsónadrágot, mikroszálas alsókat, vagy akár nylon alsónadrágot is. A bambusz még a pamutnál is puhább és nagyobb a nedvszívó képessége. A rugalmasabb anyagú alsókat pedig sportoláshoz, vagy olyan mindennapokra érdemes felhúzni, amikor sokat mozgunk.

Klasszikus fehér alsónadrág?

A hagyományos fehér színű alsónadrágok azért olyan népszerűek, mert lehet őket fehéríteni és elöl slicces a fazonjuk. Ezek az alsók többnyire lazább fazonnal rendelkeznek és elterjedt róluk a "nagypapás" jelző. A gyártók azonban nem hagyták annyiban a dolgot és divatosabb, fiatalosabb stílusban kezdték el forgalmazni ezeket a fehér alsókat. Manapság alacsonyabb derékrésszel és feliratos, vagy színes gumiszegéllyel teszik őket divatossá. Egy sima fehér fecske így már azoknak is ideális választás lehet, akik szeretnének divatosak maradni.