62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. S-XL
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. 58
 14. 60
 15. S
 16. M
 17. L
 18. XL
 19. XXL
 20. 3XL
 21. 4XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Férfi Boxer

A Férfi Boxerek közül a hagyományosabb, lengőszáras fazonúak tökéletes szellőzést nyújtanak, a sztreccsesebb modellek pedig a tartásról is gondoskodnak. Te melyik típus melltett teszed le a voksod?

72 termék az oldalon:

72 db

72 db

A férfi boxerek kényelmesebbek, mint egy fecske fazonú alsónadrág és szellős komfortos közeget adnak. A szoros alsónadrág nem mindenkinek tetszik és nem való minden alakalomra. Néha csak kényelmes boxereket akarunk viselni!

Lengőszáras, vagy feszülős boxer?

A bokszerek eredetileg mind lengőszárasak voltak, majd az évek múlásával divatba jöttek a férfiak körében is a feszülősebb nadrágok és ezzel egyidőben a testhezállóbb, rugalmas anyagú boxerek. Ezek a feszülős boxerek nemcsak a szorosabb nadrágok alatti láthatatlanságuk miatt előnyösek, hanem azért is, mert mozgás közben jobb tartást adnak. Ahogy egyre népszerűbbek lettek a a rövidebb szárú, csípőfazonú boxerek, úgy szorították ki a piacról a hagyományos alsónadrágokat, hiszen a komfortosság megőrzése mellett adnak tartást és trendi, divatos összhatást. Persze, a lengőszáras boxereket sem kell félteni. A fazonjuk miatt olyan, mintha nem is lennének rajtunk és egy bővebb fazonú nadrág alól biztosan nem fognak kilátszani. Ha az igazi kényelem mellett teszed le a voksodat, akkor a hagyományos, lengőszáras boxereket válaszd!

Milyen anyagú boxert viselj?

A férfi boxerek lehetnek pamutból, bambuszszálból, selyemből, mikroszálas anyagokból, és más szövetekből is. Az anyagot érdemes az alapján kiválasztani, hogy mik a preferenciáid. Ha nedvszívó, szellős anyagot szeretnél, akkor válaszd a pamut, vagy a bambusszálból készült alsókat! Ha feszülős, teshezálló alsót keresel, akkor válaszd a mikroszálas modelleket!

Viselj boxert, ha

- Fontos Neked a kényelem és a szellős alsónadrág
- Nem sportoláshoz, hanem a mindennapokhoz keresel alsónadrágot
- Ha maximális szabadságérzetre vágysz

Nem olyan jó választás

- Sportoláshoz, vagy olyan munkához, ahol sokat mozogsz
- Azoknak, akik nem szeretik, hogy az alsójuk nem simul a testükre