0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 36
 2. 38
 3. 40
 4. 42
 5. 44
 6. 46
 7. 48
 8. 6XL
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. 58
 14. 60
 15. S
 16. M
 17. L
 18. XL
 19. XXL
 20. 3XL
 21. 4XL
 22. 5XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Férfi Boxer

A Férfi Boxerek közül a hagyományosabb, lengőszáras fazonúak tökéletes szellőzést nyújtanak, a sztreccsesebb modellek pedig a tartásról is gondoskodnak. Te melyik típus melltett teszed le a voksod?

63 termék az oldalon:

63 db

63 db

A férfi boxerek kényelmesebbek, mint egy fecske fazonú alsónadrág és szellős komfortos közeget adnak. A szoros alsónadrág nem mindenkinek tetszik és nem való minden alakalomra. Néha csak kényelmes boxereket akarunk viselni!

Lengőszáras, vagy feszülős boxer?

A bokszerek eredetileg mind lengőszárasak voltak, majd az évek múlásával divatba jöttek a férfiak körében is a feszülősebb nadrágok és ezzel egyidőben a testhezállóbb, rugalmas anyagú boxerek. Ezek a feszülős boxerek nemcsak a szorosabb nadrágok alatti láthatatlanságuk miatt előnyösek, hanem azért is, mert mozgás közben jobb tartást adnak. Ahogy egyre népszerűbbek lettek a a rövidebb szárú, csípőfazonú boxerek, úgy szorították ki a piacról a hagyományos alsónadrágokat, hiszen a komfortosság megőrzése mellett adnak tartást és trendi, divatos összhatást. Persze, a lengőszáras boxereket sem kell félteni. A fazonjuk miatt olyan, mintha nem is lennének rajtunk és egy bővebb fazonú nadrág alól biztosan nem fognak kilátszani. Ha az igazi kényelem mellett teszed le a voksodat, akkor a hagyományos, lengőszáras boxereket válaszd!

Milyen anyagú boxert viselj?

A férfi boxerek lehetnek pamutból, bambuszszálból, selyemből, mikroszálas anyagokból, és más szövetekből is. Az anyagot érdemes az alapján kiválasztani, hogy mik a preferenciáid. Ha nedvszívó, szellős anyagot szeretnél, akkor válaszd a pamut, vagy a bambusszálból készült alsókat! Ha feszülős, teshezálló alsót keresel, akkor válaszd a mikroszálas modelleket!

Viselj boxert, ha

- Fontos Neked a kényelem és a szellős alsónadrág
- Nem sportoláshoz, hanem a mindennapokhoz keresel alsónadrágot
- Ha maximális szabadságérzetre vágysz

Nem olyan jó választás

- Sportoláshoz, vagy olyan munkához, ahol sokat mozogsz
- Azoknak, akik nem szeretik, hogy az alsójuk nem simul a testükre