0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. XS
 14. S
 15. M
 16. L
 17. XL
 18. XXL
 19. 3XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Francia Bugyi

A Francia bugyi egyszerre tud kényelmes és esztétikus lenni! Azért olyan népszerű, mert úgy lehetsz benne szexis, hogy közben nem mutatsz meg mindent. Te inkább egy csipkésebb, vagy inkább egy hagyományosabb modellbe bújnál bele?

21 termék az oldalon:

21 db

21 db

A francia bugyi oldalsó pántja szélesebb, mint egy normál bugyié, de hátul nem fedi be teljes feneket (akár annyira, hogy a popsi teljes alsó része kilátszik - ezt a típus szoktuk cheeky fazonnak hívni). Sokszor díszitik csipkével és egyéb mintázattal a szexisebb összhatásért. Alkalmas viselet lehet a hétköznapokra és a különleges alkalmakra is.

A francia, vagy másnéven hipster bugyik mostanában egyre népszerűbbé válnak a fiatalok körében, mivel kényelmesek, de közben mégsem számítanak "cikinek" a normál bugyikhoz képest. A szabásuk azért olyan fiatalos, mert hátul nem fedik be a teljes feneket és a felső szegélyük nagyon alacsonyan, a csípőcsontnál végződik, ami alkalmassá teszi őket arra, hogy felvegyük csípőnadrágok és szoknyák alá is. Ezenkívül sokszor vannak csipkéből, vagy végződnek csipkében, ami miatt még akkor is szexisnek fognak hatni, ha lekerül rólunk a ruha.

Érdekesség még a francia bugyikkal kapcsolatban, hogy annak idején a kánkán táncosok viselték és onnan ered a neve is, de valójában azért terjedt el ennyire, mert a kereskedők franciaként reklámozták az alsóneműiket. Mivel az emberek hajlamosak voltak azt hinni, hogy a merészebb, csipkésebb modellek csak Franciaországból származhatnak, ezért érdemes volt ilyen nevet adni az értékesítésre szánt női fehérneműiknek.

A francia bugyi tökéletes választás ha,

- Kényelmetlennek találod a tangát és cikinek a sima fazonú bugyikat
- Olyan nadrágjaid, vagy szoknyáid vannak, amiknek alacsony a derékrészük
- Szeretnél szexis összhatást kelteni, de a kényelemről sem akarsz lemondani