0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. XS
 11. S
 12. M
 13. L
 14. XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Strandruha

Strandruhák és bikinik, 2022-es újdonságokkal! Standruhában komfortosan érezheted magad akkor is amikor kijössz a vízből. Akár strandkendőként is használható!

24 termék az oldalon:

24 db

24 db

A Strandruhák nem véletlenül örvendenek ilyen nagy népszerűségnek. A vízpartokon és az uszodákban nagyon jól tud jönni egy ilyen ruhadarab.

Strandolás előtt csak fel kell kapni a fürdőruhánk fölé, és már indulhatunk is a partra. Így nem kell majd a strandon átöltöznünk a szűkös és kényelmetlen öltözőkben.

Úszás és napozás után is jól fog jönni, amikor például el szeretnénk menni a büfébe, vagy sétálnánk egyet a parton. Ilyenkor csak magunkra kell húznunk ezt a praktikus ruhadarabot és már indulhatunk is. Nem kell folyamatosan fognunk a magunkra csavart törölközőt, vagy újra átöltöznünk azért, hogy elmehessünk ebédelni egy vízparti étterembe.

A strandruhákból vannak hálós, vízhatlan anyagagúak amiket a vizes fürdőruhánkra is könnyedén felvehetünk és vannak sima pamutos verziók is, amiket strandolás előtt, vagy a már megszáradt fürdőruha fölé érdemes felvenni.
Ha nem szeretnénk, hogy átázzon a strandruhánk, akkor fürdés után érdemesebb a vízlepergetős anyagú ruhákat választani, viszont ha csak arra keresünk ilyen öltözéket, hogy legyen miben elmenni a strandig, akkor sokkal kényelmesebb és diszkrétebb tud lenni egy pamutos anyagú változat.