0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 36
 2. 38
 3. 40
 4. 42
 5. 44
 6. 46
 7. 48
 8. 50
 9. S
 10. M
 11. L
 12. XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Férfi Harisnya

A férfi harisnya tökéletes aláöltözet a hidegebb napokra, vagy síruha, búvárruha alá. Követi a test vonalát és melegen tart. Védd meg magad velük a hidegtől!

2 termék az oldalon:

2 db

2 db

Rengeteg rejtett előnye is van a férfi harisnyáknak, amikről szinte senki sem hallott még. Biciklizésnél, futásnál, síelésnél, snowboardozásnál és egyéb téli sportoknál hihetetlenül praktikus tud lenni, ha olyan öltözék van rajtad, ami melegít, de mégsem gátol a mozgásban. Ha pedig felvesszük búvárruha alá, akkor sokkal könnyebben tudjuk majd fel-le húzni a búváröltözékünket, mert nem fog ránk tapadni. Arról nem is beszélve, hogy melegíteni is fog minket a nagy mélységekben!

5 ok, amiért érdemes férfi harisnyát viselni:

1. Nem fagysz szét a hidegben!

Azt hiszem nem nagyon kell részletezni (valójában sajnos az a tapasztalat, hogy még ezt sem szokták tudni az emberek), hogy mennyire praktikus tud lenni, ha több réteg ruha is van rajtunk, pláne akkor, ha a legalsó a bőrünkhöz simul, amivel szuperül benntartja a meleget. Miért lenne csak a nők kiváltsága ez a praktikus öltözék, ami a lehető legjobb megoldás arra, hogy ne fagyjunk szét a hidegebb napokon? 

2. Kényelmesebb, mint hinnéd!

Sokaknak az szokott lenni a baja, hogy túlságosan rájuk tapad és emiatt kényelmetlenül érzik magukat, pedig fogadnék is rá, hogy százszor kényelmetlenebb az, amikor felveszel két nadrágot és az alul lévő felcsúszik, gyűrődik, vagy zavaróan vastag. Arról nem is beszélve, hogy az oda nem illő plusz öltözék miatt elkezd majd szorítani az a nadrág, ami önmagában éppen megfelelő méretű volt. Néha annyira vastag, hogy a sok réteg után már csak gurulni tudunk mozgás helyett és ez főleg a téli sportoknál nagyon nem előnyös, mert ott pont az lenne ugye a lényeg, hogy a mozgásterünk meghagyása mellett melegítsen minket az öltözékünk.

3. Jót tesz az egészségnek!

Vannak olyan kompressziós harisnyák, amiket a lábszár felületi visszerein keletkezett tágulatok kezelésére terveztek, és még néhány más, szorítóerőt igénylő betegség gyógyítására is alkalmasak. Nemcsak a viszér-problémákkal küzdőknek lehet nagy segítség egy harisnya, hanem azoknak is, akiknek össze kell tartaniuk az alakjukat egészségügyi, kényelmi és esztétikai okokból kifolyólag.

4. Volt izzadtság, nincs izzadtság!

Talán elsőre nem gondolnánk, de egy speciális, jó minőségű aláöltözet direkt olyan anyagból van, ami nem magába szívja, hanem elvezeti, elpárologtatja az izzadtságot. Ennek köszönhetően nem irritálja majd a bőrünket az anyag nedvessége és nem fogunk megfázni a hidegben. Gondoljunk csak a sportruházatokra, amiknél már egész szépen elterjedtek ezek a testhez simuló, izzadtságelvezető típusok! Azok is azért jöttek így divatba, mert kényelmesek, nem gátolnak a mozgásban és elvezetik az izzadtságot.

 5. Kiaknázatlan lehetőségek

Rengeteg rejtett előnye is van a harisnyáknak és az egyéb testhez tapadó öltözékeknek, amikről szinte senki sem hallott még. Biciklizésnél, futásnál, síelésnél, snowboardozásnál és egyéb téli sportoknál hihetetlenül praktikus tud lenni, ha olyan öltözék van rajtad, ami melegít, de mégsem gátol a mozgásban. Ha pedig felvesszük búvárruha alá, akkor sokkal könnyebben tudjuk majd fel-le húzni a búváröltözékünket, mert nem fog ránktapadni. Ráadásul nem is beszélve, hogy melegíteni is fog minket a nagy mélységekben.