0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. XS
 9. S
 10. M
 11. L

Product was successfully added to your shopping cart.

Mintás Harisnya

Egy mintás harisnyával könnyedén feldobhatsz egy egyszerűbb összeállítást is. Különleges, nőies összhatása ideális alakalmi viseletté teszi. Bújj bele egybe és hódíts!

10 termék az oldalon:

10 db

10 db

A Mintás harisnyák nem véletlenül örvendenek ekkora népszerűségnek, hiszen, könnyedén fel lehet velük dobni egy egyszerűbb szettet úgy, hogy közben nem kell vagyonokat kidobni az ablakon! Ennek ellenére sokan ódzkodnak tőle, ami valószínűleg azért van, mert elég könnyen mellé lehet lőni, ha valaki rosszul párosítja az öltözékével, vagy előnytelen modellt választ belőle.

Hogy segítsünk nektek az eligazodásban összegyűjtöttünk 5 nagyon fontos aranyszabályt, amelyek betartásával biztosítva van a sikere annak, aki mintás harisnyaviselésre adja a fejét.

Mit tegyél és mit ne? A mintás harisnyaviselés aranyszabályai

TEDD – Viseld csizmával!

Legyen széles gyűjteményed bakancsokból, vagy csak egy édes kis boka-csizmád, ezek a lábbelik kiválóan tudják ellensúlyozni a nőies mintás harisnyákat és visszafogott, de mégis egyedi megjelenést tudnak biztosítani.

NE TEDD – Ne vedd fel őket nyitott orrú cipővel!

Nagyon zavaró és össze-vissza hatást kelthet, ha felveszel egy mintás harisnyát nyitott orrú cipővel. Helyette inkább viselj valami klasszikus színű magassarkút, csizmát, vagy lapos cipőt, ami segít abban, hogy kiemeld a lábaidat.

TEDD – ki a lábaidat!

Ezeknél a modelleknél fontos lehet, hogy a lábaidból minél több látszon, hiszen pont az a lényeg, hogy lehessen látni rajtuk az izgalmas mintákat. Érdemes az egész öltözékedet a harisnyádhoz választanod, hiszen úgy mutat a legjobban, ha azon van a hangsúly. Ha csak egy icipici rész látszik a mintás harisnyádból, akkor kár volt felvenni.

NE TEDD – Ne párosítsd túl sok mintás darabbal!

Hidd el, hogy senkin sem mutatna jól egy csipkemintás harisnya csipkefelsővel és pöttyös szoknyával. Minél több mintás darabot veszel fel hozzá, annál zavarosabb és giccsesebb, gagyibb lesz az összhatás.

TEDD – Legyen egyszerű és nagyszerű!

Ahogy már korábban is említettem, érdemes elkerülni a mintás harisnyák és a részletgazdag öltözékek párosítását. Az outfit gócpontja legyen maga a harisnya, a többi pedig foglalja egy egyszerű keretbe azt. Párosítsd szolíd, klasszikus színekkel, szabásokkal, kiegészítőkkel és egyéb alapdarabokkal, amik a harisnyára terelik a figyelmet, így adva egy elegáns, nőies összképet.

Ha betartod ezeket a jótanácsokat és okosan választasz belőlük, akkor majd te is rájössz, hogy nincs is annál jobb, mint egy mintás harisnya, ahhoz, hogy feldobd a ruhatáradat függetlenül attól, hogy hány éves vagy és mekkora a méreted.