0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 60
 13. XS
 14. S
 15. M
 16. L
 17. XL
 18. XXL
 19. 5XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Kismama Fehérnemű

A Kismama Fehérneműk követik a test változásait és támaszt nyújtanak a szülés előtt és után. Tedd velük gondtalanná a várandósság és a szoptatás időszakát!

18 termék az oldalon:

18 db

18 db

Hogy miért olyan hasznos kismama fehérneműt viselni? Amikor várandósak vagyunk és elkezd megváltozni a testünk, akkor nagyon sokat segíthet az olyan funkcionális fehérnemű viselése, ami követi a test változásait és támaszt is ad neki.

Kismama alsók, harisnyák és leggingsek

Viselj a mell és a has növekedéséhez igazodó alsókat, és harisnyákat! A segítségükkel nem kell folyton új fehérneműket venned és a az édes teher cipelésében is nagy támaszt tudnak nyújtani. A rugalmas anyaguk és a speciális szabásuk összetartja és ezáltal tehermentesíti a növekvő pocakot és a gerincet.

Kismama melltartók

A melleid növekedéséhez igazodó melltartók viselése rendkívül ajánlott, hiszen nem kell mindig újat venned és mégis kényelmes, tartást adó közeget biztosít.

Pocaktámasz

A has tartására léteznek külön erre a célra kialakított terhességi hastartó pántok is, amiknek igény szerint lehet állítani a méretét. Ezeket a pántokat arra fejlesztették ki, hogy alulról támaszt nyújtsanak a növekvő pocaknak, aminek hála leveszik a terhet a derékről, a hátról és a gerincről.

Szoptatós melltartók

A szoptatás idejét rendkívül megkönnyítheti egy szoptatós melltartó viselése, aminek lekapcsolhatóak a kosarai. Ezek a melltartók megtartják majd a melleidet szoptatás közben és könnyű őket ki-be kapcsolni

Szoptatós párnák

Egy másik nagy találmány a szoptatós párna, amit az U alakja miatt a derekad köré tudsz tenni. Így szoptatáskor a legnagyobb kényelemben lehet részetek!