0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Pocaktámasz

A Pocaktámaszok arra lettek kifejlesztve, hogy a terhesség alatt megtartsák a növekvő pocakodat. Viselj hastartó-pántot és ints búcsút a hátfájásának!

4 termék az oldalon:

4 db

4 db

A többletsúly és a has súlypontjának megváltozása nyomást gyakorol a hasfalra, a medencére és a gerincoszlopra,ami által kialakulhat a jellegzetes kismama tartás, amely keresztcsonti-, derék- és gerincpanaszokhoz vezethet. A pocaktámasz megoldást nyújthat ezekre a problémákra, valamint gondoskodik arról, hogy a has a szülést követően jobban visszanyerje az eredeti állapotát.

100% has, 0% hátfájás!

Megerősítés és tehermentesítés ott, ahol a leginkább szükség van rá!
Egy jó minőségű hastartó pánt tehermentesíti a hátat és alátámasztja a poocakot. Így csökkenti a hátfájást és segíti elő a szülés utáni alakunk visszanyerését. Tudományos vizsgálatok is bizonyítják, hogy a terhességi tartópánttal jelentősen csökkenthetők a hát- és medencefájdalmak.

A Pocaktámasz különlegessége abban rejlik, hogy támasztja a hátat és pihenteti a hasizmokat, amivel sokat segíthet a kismamáknak hát- és derékfájás esetén. A várandóság alatti viselése elősegíti szülés után a has eredeti formájának visszanyerését.

A pocaktámaszoknak többféle típusa létezik:
- Van hogy csak egy övrészből állnak, ami alulról tartja meg a pocakot és igény szerint lehet változtatni a szorításán.
- Vannak olyan típusúak is, amik az egész hasat befedik és a tartást a rugalmas, nyúlós anyaguk adja.
- Végezetül pedig kapható az első két típus kombinációja is, ami rugalmas anyagával a teljes hasat befedi és a pocak alatt össze van varrva egy olyan övrésszel, ami alulról tartja a hasat és lehet állítani a szorításán.