0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Szoptatós Párna

A Szoptatós Párna megkönnyíti a szoptatás és a terhesség időszakát! Próbáld ki, hogy mennyivel kényelmesebb vele a szoptatás!

1 termék az oldalon:

1 db

1 db

Minél stresszmentesebb a szoptatás időszaka, annál nyugodtabb a baba. Minél nyugodtabb a baba, annás sugárzóbb a mama! Hogyan érheted el, hogy a kisbabád a lehető legtöbb tejet megigya és nyugodtan feküdjön? A válasz így hangzik: nyugalommal és derűvel!

A Szoptatós párnák abban segítenek, hogy szoptatás közben a lehető legkényelmesebb pozíciót vehesse fel a baba és a mama.

A szoptatós párna használata már a terhesség hónapjaiban is jól jöhet, hiszen a segítségével könnyebben lehet aludni. Ez azért van, mert U alakú a kidolgozása és így a könnyedén a has alá lehet tenni, amikor az oldaladra fordulsz. A párna ezen funkciója a terhesség után is jól jöhet majd.

A párna használata a pici megérkezése után lesz igazán fontos, hiszen a szoptatás alatt használod, akkor nem kell megterhelned a karjaidat, a vállaidat és a nyakadat. A csöppséget megtartja majd a kényelmes párna, ami az alakjának köszönhetően körbeöleli a derekadat és Neked is kényelmes támaszkodót biztosít. A kicsit akár akkor is érdemes ráfektetni a párnára, ha éppen nem szoptatsz, hiszen a micro-szemcsék megtartják és nem fog lecsúszni róla.

Ezeknek a párnáknak a belseje általában micro-gyöngyökkel van kitöltve. A micro-gyöngyök azért előnyösek, mert követik a test formáját, miközben támaszt adnak, valamint könnyebben lehet őket tisztíni (nem szívja magába a bélés a párnára ömlött folyadékot).