62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 44-50
 2. 34
 3. 36
 4. 38
 5. 40
 6. 42
 7. 44
 8. 46
 9. 48
 10. 50
 11. 52
 12. 54
 13. XS
 14. S
 15. M
 16. L
 17. XL
 18. XXL

Product was successfully added to your shopping cart.

Lézervágott Bugyi

A Lézervágott Bugyik láthatatlanok maradnak a szorosabb ruhák alatt is. Jó megoldás lehet azoknak, akik nem akarnak tangát viselni és nem szeretnék, hogy a bugyijuk szegélye átüssön a ruhájukon. Te melyikbe bújnál bele?

24 termék az oldalon:

24 db

24 db

A Lézervágott bugyit az a probléma keltette életre, hogy az igazán feszülős, vékony anyagú ruhák alól nincs az a fehérnemű, ami ne látszana ki. Legyen az tanga, vagy egy apró, testszínű bugyi, a széleknél lévő gumírozás mindenképpen 'lebuktatja' a viselőjét. Mivel higiéniai szempontból ezek alá a ruhák alá is szükséges az alsónemű viselete, ezért mindenképpen kellett valami olyan megoldás, aminek hála láthatatlanná válik a bugyi vonala. Így születtek meg a lézervágott bugyik, amiknek hála még azoknak sem kell aggódniuk a bugyijuk átlátszódása miatt, akik utálják a tangát.

A lézervágás a textilipar egyik legmodernebb eljárása. Az ilyen módon készült ruhaneműk extra kényelmesek és strapabíróak. Ez a technika már az 1980-as évek vége óta a piacon van, de csak az utóbbi években kezdett igazán népszerűvé válni a női fehérneműk kapcsán. Ezek a varrás nélküli, más néven seamless alsók többnyire rugalmas anyagból készülnek, hiszen a szegélyvarrások hiányában valaminek a helyén kell tartania őket napközben.

Fontos megjegyezni, hogy egy ilyen alsó, legyen bármilyen rugalmas is az anyaga és testhez simuló a szabása, nem fog olyan biztosan a helyén maradni, mint egy varrásokkal rendelkező modell. Azok, akik emellett az alsó mellett döntenek számítsanak rá, hogy napközben többször is meg kell majd igazítaniuk a bugyijukat.

A lézervágott bugyi tökéletes választás lehet,

- Ha nem szeretnéd, hogy a bugyid vonala átüssön a ruhádon és nem akarsz tangát viselni
- Ha olyan feszes ruhát viselsz, hogy még a sima tanga vonala is átütne oldalt és emiatt ezt is eliminálni akarod egy lézervágott tangával

Nem olyan jó választás

- Azoknak, akik bővebb ruhákat viselnek és nincs szükségük arra, hogy elrejtsék a bugyijuk vonalát
- Azoknak, akiknek fontos, hogy a bugyijuk egész napon át a helyén maradjon és egyszer se kelljen megigazítani