0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Postapont Ingyenes Szállítás INGYENES SZÁLLÍTÁS
» PostaPontra ( a 10 éves Zokni Csereprogram jóvoltából )
Felhasználható 10000 Ft felett, május 2. vasárnap éjfélig. Kuponkód nélkül kiválasztható.

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. XS
 13. S
 14. M
 15. L
 16. XL
 17. XXL

Product was successfully added to your shopping cart.

Lézervágott Bugyi

A Lézervágott Bugyik láthatatlanok maradnak a szorosabb ruhák alatt is. Jó megoldás lehet azoknak, akik nem akarnak tangát viselni és nem szeretnék, hogy a bugyijuk szegélye átüssön a ruhájukon. Te melyikbe bújnál bele?

27 termék az oldalon:

27 db

27 db

A Lézervágott bugyit az a probléma keltette életre, hogy az igazán feszülős, vékony anyagú ruhák alól nincs az a fehérnemű, ami ne látszana ki. Legyen az tanga, vagy egy apró, testszínű bugyi, a széleknél lévő gumírozás mindenképpen 'lebuktatja' a viselőjét. Mivel higiéniai szempontból ezek alá a ruhák alá is szükséges az alsónemű viselete, ezért mindenképpen kellett valami olyan megoldás, aminek hála láthatatlanná válik a bugyi vonala. Így születtek meg a lézervágott bugyik, amiknek hála még azoknak sem kell aggódniuk a bugyijuk átlátszódása miatt, akik utálják a tangát.

A lézervágás a textilipar egyik legmodernebb eljárása. Az ilyen módon készült ruhaneműk extra kényelmesek és strapabíróak. Ez a technika már az 1980-as évek vége óta a piacon van, de csak az utóbbi években kezdett igazán népszerűvé válni a női fehérneműk kapcsán. Ezek a varrás nélküli, más néven seamless alsók többnyire rugalmas anyagból készülnek, hiszen a szegélyvarrások hiányában valaminek a helyén kell tartania őket napközben.

Fontos megjegyezni, hogy egy ilyen alsó, legyen bármilyen rugalmas is az anyaga és testhez simuló a szabása, nem fog olyan biztosan a helyén maradni, mint egy varrásokkal rendelkező modell. Azok, akik emellett az alsó mellett döntenek számítsanak rá, hogy napközben többször is meg kell majd igazítaniuk a bugyijukat.

A lézervágott bugyi tökéletes választás lehet,

- Ha nem szeretnéd, hogy a bugyid vonala átüssön a ruhádon és nem akarsz tangát viselni
- Ha olyan feszes ruhát viselsz, hogy még a sima tanga vonala is átütne oldalt és emiatt ezt is eliminálni akarod egy lézervágott tangával

Nem olyan jó választás

- Azoknak, akik bővebb ruhákat viselnek és nincs szükségük arra, hogy elrejtsék a bugyijuk vonalát
- Azoknak, akiknek fontos, hogy a bugyijuk egész napon át a helyén maradjon és egyszer se kelljen megigazítani