0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. XS
 13. S
 14. M
 15. L
 16. XL
 17. XXL

Product was successfully added to your shopping cart.

Seamless Fehérnemű

A Seamless Fehérneműk oldalvarrás nélkül készültek, aminek hála nem szúrnak, vagy vágnak be és láthatatlanok maradnak a ruha alatt! A testhez-simuló anyaguk összetartja az alakot és nem mozdul el a helyéről.

73 termék az oldalon:

73 db

73 db

A Seamless Fehérnemű jelentése Varrás nélküli fehérnemű. Ezt a nevet értelemszerűen azért kapta, mert oldalvarrás, vagy teljesen varrás nélkül készült ruhaneműkről van szó.

Honnan származik a Varrás nélküli fehérnemű?

A XXI. század legelső éveiben, amikor hanyatlani kezdett a női harisnya viselése, csúcsra tört a nadrágdivat. Emiatt a harisnyagyártók újabb és újabb fejlesztésekre kényszerültek. Ekkor születtek meg napjaink igen trendi varrás nélküli ruhaneműi is. Ugyanolyan körkötő gépeken készülnek, mint a harisnyák, csak nagyobb átmérővel. Kezdetben csak alsóneműkkel próbálkoztak, de a gyorsan növekvő népszerűség miatt felsőket is kezdtek ezzel a technikával gyártani. Fontos divat-alapcikk lett belőle, mert télen-nyáron öltöztet: Nyáron egy seamless felső meg egy rövid nadrág, vagy szoknya a nyerő, télen aláöltözetként lehet viselni.

Milyen anyagból készülnek a Seamless fehérneműk?

Tulajdonképpen ugyanabból, mint a harisnyák, csak vastagabbak, bőrbarátabbak. Ezeknek a poliamidból és elasztánból készült anyagoknak az a lényegük, hogy minél rugalmasabbak, passzentosabbak legyenek, hiszen a varrások tartásának hiányát ezekkel az elasztikus anyagokkal lehet pótolni. Attól sem kell tartani, hogy a poliamid miatt izzadni kezdünk, hiszen ezek az anyagok micro-lélegzősek és antibakteriálisan kezeltek (az olasz márkák legalábbis mindenképpen).

Miért olyan népszerűek a Varrás nélküli öltözékek?

A Seamless fehérneműk és öltözékek fő előnye az, hogy hihetetlenül kényelmesek és nem látszanak át a ruhákon. A láthatatlanságuk fő oka a varratok hiánya és a testhez-simuló kialakításuk. Igazán elegáns viseletnek számít, hiszen követi a test vonalát és mivel már sokféle színben kapható, így fel tud dobni egy régebbi kosztümöt vagy ruhadarabot is. De nyugodtan viselhetjük őket az utcán vagy buliba (vannak mostmár lurexes változatai is) egy egyszerű farmerrel.