0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Szexi fehérnemű


Szexi Fehérneműkkel könnyedén csempészhetsz egy kis változatosságot a hálószobádba! Dobd fel Te is fehérnemű gyűjteményedet egy ilyen bevállalósabb modellel!


Válassz kategóriát:

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. 58
 14. 60
 15. XS
 16. S
 17. M
 18. L
 19. XL
 20. XXL
 21. 3XL

Product was successfully added to your shopping cart.
33 termék az oldalon:

33 db

33 db

A szexi fehérneműk kategória igen tágan értelmezhető, hiszen a szexiség attól függ, hogy kinek mi számít szexisnek. Az biztos, hogy a fehérnemű már önmagában is lehet csábító, hiszen általában kevés bőrfelületet takar és ez az az öltözék, ami közvetlenül érintkezik a bőrünkkel. Vannak olyan fehérneműk, amiknek a fő erényük nem a kényelmességük, hanem az, hogy milyen csábítóan festenek. Ezeket a fehérneműket szokás szexisnek nevezni.

A "csábító" jelzőt általában akkor szokta megkapni egy fehérnemű, ha van rajta csipke, selyemből van, kevés bőrfelületet takar (akár annyira keveset, hogy mint fehérnemű, már teljesen funkcióját vesztette), vagy különböző kiegészítő és díszítő elemek vannak rajta.

Ezek a tulajdonságok persze nem jelentik azt, hogy egy ilyen fehérnemű ne lehetne kényelmes. Manapság egyre több olyan fehérnemű van, ami egyszerre tud dekoratív és kényelmes is lenni. Sok nő inkább csak olyan fehérneműt hord, ami egyben szexi is, hiszen ettől szebbnek, nőiesebbnek magabiztosabbnak érzik magukat és tudják, hogyha valamilyen véletlen folytán a párnák közt találnák magukat, akkor nem kell majd szégyenkezniük a fehérneműjük miatt.

Akkor tulajdonképpen mi számít szexi fehérneműnek?

Ez attól függ, hogy ki viseli. Van akinek már egy sima tanga viselése is különleges, szexis dolognak számít, míg van, aki alapból ezeket az alsóneműket hordja a mindennapok során. Van olyan is, akinek a szexi fehérnemű ott kezdődik, hogy speciális fűzőt, ahhoz illeszkedő cipzáros tangát, és neccharisnyát húz. Kinek mi tartozik ebbe a kategóriába.

Ha szeretnél egy kis változatosságot csempészni a hálószobába, akkor egy ilyen fehérneművel könnyedén célba találhatsz!