0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Kombiné

Kombiné viselésével könnyedén fel tudod dobni az estédet! Egy ilyen csábos hálóruhában garantált a nőies megjelenés és a kényelem!

Használd a menüt a termékek kereséséhez!

Ha szeretnél egy kis változatosságot csempészni a hálószobádba, akkor próbáld ki, hogy milyen kombinéban aludni! Ezek a csábos modellek egyszerre tudnak kényelmesek és szexisek lenni. Sokszor díszítik őket csipkével, tollakkal és különféle kiegészítőkkel is, amik még extravagánsabbá teszik az összhatást.

Egy kombiné beszerzése még akkor is ajánlatos lehet, ha a mindennapok során inkább pizsamában, vagy például egy nagyméretű pólóban szoktál aludni. Az ugyanis mindig jó, ha van a gardróbodban egy ilyen szexis hálóruha, hiszen ha egyszer Neked, vagy a párodnak kedved szottyanna a romantikázáshoz, akkor jól fog jönni egy csipkés kombiné, vagy egy csábos fehérnemű szett viselése.

Persze vannak olyan nők is, akik eleve csak ilyen hálóruhákban szoktak aludni, mert szeretik, hogy nőiesek, csábosak lehetnek bennük még akkor is, amikor alszanak, vagy a reggelit készítik. Manapság még az igazán szexis kombinék is tudnak kényelmes, komfortos közeget biztosítani, így nem jelent nagy "áldozatot" a viselésük.

Viselj kombinét ha

- Szeretnél kényelmes és mégis csábító, nőis öltözékben aludni
- Csábítani akarsz benne a hálószobában
- Egy kis változatosságot akarsz csempészni az otthoni öltözködésedbe

Nem olyan jó választás, ha

- Nagyon fázós vagy
- Nem tudsz lemondani a pizsamák nyújtotta kényelemről