0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Tanga


Egy tangában garantált a csábító, nőies megjelenés, miközben nem kell amiatt aggódnod, hogy átüt a bugyid vonala a ruhádon. Rendeld meg online ezeket a szexisebb, vagy a mindennapokra szánt egyszerűbb modelleket!


Válassz kategóriát:

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. Állítható
 2. 34
 3. 36
 4. 38
 5. 40
 6. 42
 7. 44
 8. 46
 9. 48
 10. 50
 11. XS
 12. S
 13. M
 14. L
 15. XL

Product was successfully added to your shopping cart.
52 termék az oldalon:

52 db

52 db

A tangák elöl olyanok, mint egy normál bugyi, hátul viszont csak egy keskeny pántból állnak, ami nem takarja be a farpofákat. Ez a szabás megszünteti a kilátszó bugyivonal problematikáját és igen közkedvelt az erősebbik nem körében. Azonban mint mindennek, a bugyivonal eltüntetésének is vannak árai. Bár sok nő állítja, hogy a tanga számára kényelmesebb, mint a bugyi, azért még mindig többségben vannak azok, akik nem hajlandóak tangát felvenni, mert nem bírják elviselni ahogy hátul "bevág".

A tangák esetében érdemes tisztában lenni azzal is, hogy milyen típusok léteznek belőlük, ugyanis nem mindegy, hogy valaki féltangát, vagy G String tangát visel. Íme egy rövid összefoglaló a tanga típusokról:

- A T-String tanga hátul egy zsinórból áll. Nevét a zsinór T alakja miatt kapta. Ez egy kifejezetten szexi fazonú alsó, amit különleges alkalmakra érdemes felvenni.

- A G-String tanga pántjai hátul vékonyak, majd a derék felé közelítve kiszélesednek. Szokták V-String tangának, vagy G-String tangának is nevezni a kiszélesedő rész alakja miatt. Szűkebb ruhák alá, különleges alkalmakra ajánljuk.

- A legelterjetteb fazonú sima tanga, ami elölről olyan, mint egy normál bugyi és a hátulja T alakban igazodik a hátsóhoz. A tangák között ez a típus örvend a legnagyobb népszerűségnek. Mindennapi visletre is alkalmas szűkebb ruhák alá.

A tanga tökéletes választás lehet

- Azoknak, akik nem szeretnék, hogy bugyijuk vonala átüssön a ruhájukon
- Szűkebb ruhák alá
- Ha csábító, nőies fehérneműt szeretnél viselni
- Ha el akarod kerülni a bugyik felpöndörödését

Nem olyan jó választás

- Ha nem bírod elviselni a tanga "bevágását"
- Ha alul erősebb vagy
- Ha konzervatívabb a stílusod