62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Tanga


Egy tangában garantált a csábító, nőies megjelenés, miközben nem kell amiatt aggódnod, hogy átüt a bugyid vonala a ruhádon. Rendeld meg online ezeket a szexisebb, vagy a mindennapokra szánt egyszerűbb modelleket!


Válassz kategóriát:

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. Állítható
 2. 34
 3. 36
 4. 37
 5. 38
 6. 39
 7. 40
 8. 41
 9. 42
 10. 44
 11. 46
 12. 48
 13. 50
 14. XS
 15. S
 16. M
 17. L
 18. XL

Product was successfully added to your shopping cart.
53 termék az oldalon:

53 db

53 db

A tangák elöl olyanok, mint egy normál bugyi, hátul viszont csak egy keskeny pántból állnak, ami nem takarja be a farpofákat. Ez a szabás megszünteti a kilátszó bugyivonal problematikáját és igen közkedvelt az erősebbik nem körében. Azonban mint mindennek, a bugyivonal eltüntetésének is vannak árai. Bár sok nő állítja, hogy a tanga számára kényelmesebb, mint a bugyi, azért még mindig többségben vannak azok, akik nem hajlandóak tangát felvenni, mert nem bírják elviselni ahogy hátul "bevág".

A tangák esetében érdemes tisztában lenni azzal is, hogy milyen típusok léteznek belőlük, ugyanis nem mindegy, hogy valaki féltangát, vagy G String tangát visel. Íme egy rövid összefoglaló a tanga típusokról:

- A T-String tanga hátul egy zsinórból áll. Nevét a zsinór T alakja miatt kapta. Ez egy kifejezetten szexi fazonú alsó, amit különleges alkalmakra érdemes felvenni.

- A G-String tanga pántjai hátul vékonyak, majd a derék felé közelítve kiszélesednek. Szokták V-String tangának, vagy G-String tangának is nevezni a kiszélesedő rész alakja miatt. Szűkebb ruhák alá, különleges alkalmakra ajánljuk.

- A legelterjetteb fazonú sima tanga, ami elölről olyan, mint egy normál bugyi és a hátulja T alakban igazodik a hátsóhoz. A tangák között ez a típus örvend a legnagyobb népszerűségnek. Mindennapi visletre is alkalmas szűkebb ruhák alá.

A tanga tökéletes választás lehet

- Azoknak, akik nem szeretnék, hogy bugyijuk vonala átüssön a ruhájukon
- Szűkebb ruhák alá
- Ha csábító, nőies fehérneműt szeretnél viselni
- Ha el akarod kerülni a bugyik felpöndörödését

Nem olyan jó választás

- Ha nem bírod elviselni a tanga "bevágását"
- Ha alul erősebb vagy
- Ha konzervatívabb a stílusod