62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

VÁSÁRLÓINK LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI


Hogyan módosíthatom a leadott rendelésem?

Ha már leadtad a rendelésed, de szeretnéd módosítani akkor csakis írásban tudod megtenni ide kattintva.

Termékcsere: Hogyan történik? Mik a feltételei?

Ha még nem telt le az átvételtől számított 15 napos határidő, (ami az elállási szándék jelzésére vonatkozik), nem kezdte meg a termék rendeltetésszerű használatát, nem mosta ki és rajta van az a csomagolás (címke, doboz) amiben érkezett (nem az a csomagolás, ami az átvételnél legkívül volt a szállítási címmel, hanem az, ami közvetlenül a terméken volt) akkor jelentkezzen be a hdiShop fiókjába és a Fiókom, Visszáruk menüpont alatt nyomjon rá az Új visszaküldési kérelem gombra! Ezután válassza ki a megfelelő rendelését és azon belül a visszaküldendő termékeket, majd legalulra görgetve nyomjon rá az Elküldöm gombra!
Ezután küldje vissza a termékeket (ne portósan, ne utánvétesen, ne pickpack pontra, ne postapontra, ne ajánlottan!) a Dressa.hu, ZV Impex Bt. 6728 Szeged, Dorozsmai út 46/A raktárunkba! FONTOS! Ha a termék hibásan érkezik, akkor azonnal jelezzék nekünk. Az ilyen esetekben is vissza kell majd küldeni hozzánk a terméket, mert meg kell vizsgálnunk, hogy valóban gyári hibáról van-e szó. Ha a termék visszakerül hozzánk és megállapítjuk, hogy a hiba tényleg gyári eredetű, akkor szállítási díj felszámítása nélkül küldjük majd a csereterméket.

Ha nem kaptál pontos választ a kérdésedre, kattints ide és munkaidőben néhány órán belül megválaszoljuk!

Mikorra ér ide a csomagom?

Termékeink egy részét készletről szállítjuk, azonban előfordulhat hogy éppen az általad rendelt terméket az adott méretben vagy színben 3-8 munkanapon belül tudjuk szállítani.
Tipp: Ha sürgősen szükséged van valamire, akkor készleten lévő termékeket válassz, mert azokat azonnal csomagoljuk és szállítjuk - az adott termék aktuális elérhetőségét a termékoldalakon található KÉSZLETINFÓNÁL tudod leellenőrizni.

Ha a csomagod állapotával kapcsolatos kérdésed van, kattints ide és írd meg nekünk! Munkaidőben néhány órán belül megválaszoljuk a kérdésed.


Hova utaljam a pénzt ha előreutalást választottam?

Kérjük erre a bankszámlaszámra utald:
OTP-s Számlaszám (Ft): 11735005-20391270 - (Euro): 11763354-40652833
ZV-IMPEX BT, Szeged, Dorozsmai út 46/A.

Fontos! Az utalásnál tüntesd fel megrendelésed számát!
Még fontosabb! Kérünk, hogy a megrendelés elküldésétől számított 3 napon belül utald el a megfelelő összeget!

Elfelejtettem a jelszavam!

Mindenkivel megesik! Új jelszót ide kattintva kérhetsz.


Nem találtál választ a kérdésedre?