62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Hogyan vegyem fel a melltartómat?

Tudtad, hogy többféle módon is fel lehet venni egy melltartót? Bárhogyan is veszed fel, a lényeg, hogy a végén a melltartód támogassa a melleidet és a pántok a megfelelő helyen simuljanak a testedre.

A melltartó felvétele

Sokféle módszer van a melltartó felvételére. Csinálhatod úgy, hogy a melltartót fordítva veszed fel, összekapcsolod, majd megfordítod magadon és belebújsz a vállpántokba is. Felveheted úgy is, hogy belebújsz elölről, majd hátranyúlva összekapcsolod, vagy akár úgy is, hogy eleve be van kapcsolva és a fejeden keresztül húzod fel. Mindegy, hogy mi a módszer - a lényeg, hogy a melltartó legyen felvéve úgy, hogy közben ne nyújtsuk ki az anyagát a túlzott széthúzással.

A hátsó pánt ellenőrzése

Miután felvetted a melltartódat az ujjaid segítségével egyengesd el a hátsó vízszintes pántot, hogy az laposan simuljon a hátadra. Fontos, hogy a hátsó pánt vízszintesen álljon!

Hajolj előre és rendezd bele a kosarakba a melleidet!

Nem számít milyen méretet hordasz, a melleid kosarakba egyengetését sose hagyd ki a melltartó felvétele során. C kosárig elegendő egy egyszerű előrehajlás- helyrerázás kombináció, de D kosártól már kézzel kell a megfelelő helyre rendezni a mellszövetet a következő módon:

1. Hajolj előre!

Ha D kosárnál kisebb méretet hordasz, akkor hajolj előre, óvatosan húzd el magadtól a kosarakat, majd rázd meg a melleidet, hogy biztosan jó helyre essenek és kitöltsék a kosarakat. Bizonyosodj meg róla, hogy a melleid csúcsa a kosár közepén helyezkedik el!

2. Helyreigazítás

A D, vagy annál nagyobb kosarakkal rendelkezők: Hagyják ki a melleik “helyre rázását” és helyette ezt csinálják:

  • Rendezd el - Miközben előrehajolsz nyúlj bele az ellentétes kezeiddel a kosaraidba és rendezd el a melleidet úgy, hogy kitöltsék a kosarakat!
  • Halászd ki a melleidet a karjaid és a melltartód alja alól és ejtsd bele a kosarakba! 
  • Bizonyosodj meg róla, hogy a melleid csúcsa a kosár közepén helyezkedik el!

3. Végső simítás

Az ujjaid segítségével told be a kosarakba a kosarak felső széleinél kibuggyanó mellszövetet!

És már meg is vagy! Ha a melltartód nem marad a helyén egész nap és folyamatos igazításra van szükséged, akkor valószínű, hogy rossz méretűt, vagy rossz típusút hordasz.

Ki szeretnéd deríteni, hogy melyik melltartó típus illik hozzád? Tudd meg könnyedén a Melltartó-tesztünkkel!